Čmeliak 770/771

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku

Robo

Průvodčí
Veľmi by ma zaujímalo, kde sa dá stiahnúť tento skin. V minulosti sa povrávalo, že u F. Havla, ale môžem tvrdiť, že určite nie, nikdy tam nebol a nebol zaznamenaný ani v katalógu. Veľmi by sa totiž hodil do aktivýt trate 321(nielen).

Ty Robo, tak sa mi vidí, že ten čmeliak by mal byť súčasťou trainsetu Zbyňka Šemoru, mal by byť v adresári cd_771 alebo cd_770, neviem teraz presne, sú tam aj klasické české čmeliaky 022,029,146,172, potom MUS_770 a mal by tam byť aj okd_770-534.
Poznámka: okd_770-534 sa v lete minulého roku objavil aj na trati ŽSR 150 pri preprave štrku z Kozároviec niekde do Čiech, mašinu si prenajala od OKD a.s. slovenská firma BRKS...Fotky som dodal Ondrovi 754 a má to na svojom webe http://www.streka.goo.cz v sekcii zaujímavosti.

Naposled editoval moderátor:
Ďakujem Duuso, pozriem sa na to. O tom, že k nám spomínaný čmeliak zavítal viem, posielal si mi foto 8)

Toho cmeliaka OKD 770 534-6 mam,tak ti ho mozem poslat ale az niekedy okolo pondelka alebo utorka,ak ho dovtedy nezozenies.

Jene napsal:
Toho cmeliaka OKD 770 534-6 mam,tak ti ho mozem poslat ale az niekedy okolo pondelka alebo utorka,ak ho dovtedy nezozenies.
Jene a nebude lepší to poslat rovnou Marianovi nebo Zbyňkovi, ať se to umístí do trainsetu?

Ok,tak ked dojdem domov poslem to niektoremu na mail,len ho budem musiet este preznacit na Zbynkov trainset.

770534

takže hoši a možná i dámy je to pěkna mašinka byla u nás v depu na opravě po koridoru a v patek jede zas na koridor ale nevim jestli vyjede tece ji ttreti vlozka doufam ze to kamaradi z darkova zvladnou a uvidime ji zas na koridoru ale vesechny spalky me fakt zmohly :eek:

Naposled editoval moderátor:
Žiadam moderátorov, aby názov témy prepísali na 770/771.

Zháňam čmeliaka patriaceho MUS. kdo ví, odpoví ...

Robo napsal:
Žiadam moderátorov, aby názov témy prepísali na 770/771.

Zháňam čmeliaka patriaceho MUS. kdo ví, odpoví ...

Ano pan velkomožný, vaše ROZKAZY moderátoři plní na počkání..

Za vaši velkorysost tisíceré díky.....

Nemyslel som to v zlom, skrátka som založil túto tému a mal som pocit, že ju treba trošku zovšeobecniť.

Nejak môj dotaz ustúpil do pozadia, tak sa spýtam ešte raz. Neviete niekto prosím Vás, kde by som zohnal čmeliaka MUS ?

Nechcem byť dotieravý, ale kedy zhruba vyjde nový model 770 ?

MUS-áckeho čmeliaka Ti pošlem do mailu, na druhú otázku musí odpovedať Ondra Janiš.

Všem zájemců o model 770 doporučuji navštívit mé stránky, je tam menší vánoční dáreček :) :wink:

Keď som prvýkrát objavil MSTS a začal som sa do toho dostávať, povedal som si, k k šťastiu mi chýbajú len 2 veci - kvalitný model čmeliaka a trať ŽSR170. Jedna vec z toho sa splnila, za čo Ti za tento vianočný darček veľmi pekne Ďakujem.

Back
Nahoře