Lose consist editor

Stav
nelze přidat další příspěvky.
JOHNZ napsal:
Martens:
A čo bráni autorovi aktivity si to opraviť priamo v češtine ... keby pokutral hlbšie vo fóre tak by tu na to tuším mal nájsť aj návod
Johnzi, si se zbláznil nebo co? Podívej se, jaké se tady řeší triviální problémy a teď začínáš tvrdit, že by si běžní uživatelé měli editovat dll, aby si to sami opravili? Sorry, ale oni nejsou TY........

Něco jiného je použití MSTS Activity Analyseru, ale o tom se tady už psalo taky dost a je to i user friendly řešení, v tom máš pravdu.....

JOHNZ napsal:
P.S.: Nominantív jednotného čísla akostných prídavných mien je na konci s Y!

Tak som sa zas sekol ja ... :eek:

Martens napsal:
Johnzi, si se zbláznil nebo co? Podívej se, jaké se tady řeší triviální problémy a teď začínáš tvrdit, že by si běžní uživatelé měli editovat dll, aby si to sami opravili? Sorry, ale oni nejsou TY ...

S týmto súhlasím aj ja ... Johny, nie každý je taká PC kapacita ako pár ľudí na tomto fóre ... A myslím že treba v prvom rade myslieť na ľudí, ktorí vedia počítač zapnúť/vypnúť a možno ani nevedia čo je to dll ... :wink:

Naposled editoval moderátor:
Ja netvrdim, ze kazdy ... ale autori aktivit, resp. Ppoollll a nech je to cim prv ... usetrime sa toho ...

Pánové klid zbraním.

Za ten překlad dotyčné hlášky jsem zodpovědný já a nikdo jiný. AE ho do dotyčného ACT souboru dává automaticky. Tohle autor úkolu neovlivní jinak než ručním editováním dotyčného souboru.
Abych ale uvedl věci na pravou míru - už před časem jsem posílal Zbyňkovi opravený překlad. Dostal ho ale jen on neboť jsem chtěl tuto opravu otestovat. A pokud se nepletu, tak je tato oprava dotyčné hlášky zpět do angličtiny distribuována na DVD. Není ale nikde jinde neboť jsem chystal i jiné dodělávky (korekce) terminologie a tím pádem jsem neuvolňoval prozatím (mou) poslední verzi překladu na web. V současnosti si již ale nejsem jist zda je tato oprava na DVD šířena. Proto bych uvítal odpověď někoho, kdo vlastní DVD z poslední doby (po slezině), jestli by byl schopen a ochoten vytvořit konkrétní úkol obsahující ty LOOSE CONSISTY a testnout to v CB zda je najde. Pokud by tomu tak nebylo, tak bych se konečně přinutil ke zveřejnění této opravy i když zatím nemám zcela uzavřenu terminologii u posledních oprav na kterých jsem chtěl zapracovat. Bohužel čas je můj nepřítel a je ho málo.

Ppoollll: Čeština na DVD je ve stavu, jak jsem ji přivezl na slezinu, takže máš aktuální verzi. Já bohužel jsem také od té doby nedělal aktivitu a tohle neotestoval.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře