Výhybky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miniman
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
M

Miniman

Host
Jak si můžu přehodit výhybku?Jestli to teda jde,ve hře!!! :x

Myslím, že není rozumné to dávat do aktivity... :) Vemte si fíra 160 km/h na koridoru a zastaví si na zhlaví, naháže si výměny a jede? To asi ne... :D

Pajavlaky napsal:
Myslím, že není rozumné to dávat do aktivity... :) Vemte si fíra 160 km/h na koridoru a zastaví si na zhlaví, naháže si výměny a jede? To asi ne... :D
Paja ma pravdu, ale jinak to jde.....musíš použít manuální výhybku......

Výhybky při konkrétním úkolu lze přehazovat pouze pokud je trať osazená typem vyhybek "manual". Jinak je přehazovat v úkolu nelze. Takže toto je dáno hlavně tratí a tím jak je postavená.

No s tím přestavováním to asi nebude tak že si ty výhybky budu při jízdě sekat jak se mi zlíbí. Už jsem o tom taky přemýslel že bych si udělal aktivitu na nějakém třídícím nádru. Jinak bych se asi zbláznil s definováním cesty. Ale u Zbyňkovi trati se mi to nepovedlo zprogramovat.

Jestli si dobře pamatuji, tak když si člověk udělá jednoduchou aktivitu v nádraží a do úkolu si zadá "sestavit vlak na koleji XY", tak může jezdit po celém nádraží a výhybky si přehazuje ručně. Alespoň já jsem si to takto párkrát vytvořil, naházel jsem si vagóny všude po nádraží, vytvořil krátkou path, aby loko někde začínala, do nastavení úkolu zadal "sestavit vlak X na koleji Y" (nevím už přesně název, je to v okně, kde se zadává, kde připojit či odpojit vagóny) a po spuštění aktivity jsem si vesele jezdil po celém nádraží, ručně přehazoval všechny výhybky a teprve když jsem vlak sestavil v daném pořadí na předepsané koleji, tak aktivita skončila.

V případě, že zadám pouze připojit vagóny na určité koleji a odpojit je na jiné koleji a nadefinuji přesnou path, pak ručně nepřehodím nic, ale v případě, že je v zadání sestavení vlaku na určité koleji, tak jde přehazovat ručně v aktivitě všechno. Doufám, že mi rozumíte. :D

Lord napsal:
Jestli si dobře pamatuji, tak když si člověk udělá jednoduchou aktivitu v nádraží a do úkolu si zadá "sestavit vlak na koleji XY", tak může jezdit po celém nádraží a výhybky si přehazuje ručně. Alespoň já jsem si to takto párkrát vytvořil, naházel jsem si vagóny všude po nádraží, vytvořil krátkou path, aby loko někde začínala, do nastavení úkolu zadal "sestavit vlak X na koleji Y" (nevím už přesně název, je to v okně, kde se zadává, kde připojit či odpojit vagóny) a po spuštění aktivity jsem si vesele jezdil po celém nádraží, ručně přehazoval všechny výhybky a teprve když jsem vlak sestavil v daném pořadí na předepsané koleji, tak aktivita skončila.

V případě, že zadám pouze připojit vagóny na určité koleji a odpojit je na jiné koleji a nadefinuji přesnou path, pak ručně nepřehodím nic, ale v případě, že je v zadání sestavení vlaku na určité koleji, tak jde přehazovat ručně v aktivitě všechno. Doufám, že mi rozumíte. :D
A co je to za trat ? Urcite je postavena z manualnich vyhybek.

no podle toho co Lord píše, tak to jde asi uvšech tratí, pokud si uděláš tuhle aktivitu kterou popisuje

Správně, těchto aktivit jsem si udělal docela dost na všech možných tratích (už ani nevim kolik a kde) a vždy jsem si všechno přehazoval ručně bez problémů, čili si myslím, že takto sestavená aktivita automaticky umožní přehazování veškerých výhybek ručně. Přece jsem nemohl mít tolikrát štěstí na manuální výhybky.... :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře