M
Miniman
Host
Jak si můžu přehodit výhybku?Jestli to teda jde,ve hře!!! :x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miniman napsal:Jak si můžu přehodit výhybku?Jestli to teda jde,ve hře!!! :x
Paja ma pravdu, ale jinak to jde.....musíš použít manuální výhybku......Pajavlaky napsal:Myslím, že není rozumné to dávat do aktivity...Vemte si fíra 160 km/h na koridoru a zastaví si na zhlaví, naháže si výměny a jede? To asi ne...
![]()
A co je to za trat ? Urcite je postavena z manualnich vyhybek.Lord napsal:Jestli si dobře pamatuji, tak když si člověk udělá jednoduchou aktivitu v nádraží a do úkolu si zadá "sestavit vlak na koleji XY", tak může jezdit po celém nádraží a výhybky si přehazuje ručně. Alespoň já jsem si to takto párkrát vytvořil, naházel jsem si vagóny všude po nádraží, vytvořil krátkou path, aby loko někde začínala, do nastavení úkolu zadal "sestavit vlak X na koleji Y" (nevím už přesně název, je to v okně, kde se zadává, kde připojit či odpojit vagóny) a po spuštění aktivity jsem si vesele jezdil po celém nádraží, ručně přehazoval všechny výhybky a teprve když jsem vlak sestavil v daném pořadí na předepsané koleji, tak aktivita skončila.
V případě, že zadám pouze připojit vagóny na určité koleji a odpojit je na jiné koleji a nadefinuji přesnou path, pak ručně nepřehodím nic, ale v případě, že je v zadání sestavení vlaku na určité koleji, tak jde přehazovat ručně v aktivitě všechno. Doufám, že mi rozumíte.![]()