Chybí pohled do kabiny

ok1dnh

Pokladník
Nebijte mne, nepište "hledej". Hledal jsem hledal, ale asi málo :-).
TrainStore mi hlásí:
Varování - číslo položky: 1
Následující vlak může způsobit problémy bude-li v MSTS vybrán, protože vedoucí lokomotiva nemá soubor kabiny (cabview).
Název lokomotivy:: CD Servis1 (** Chybí pohled do kabiny (cabview)! **)
Vozidla pro mód ÚDRŽBA::
Globální nastavení:: 'TRAINS\CONSISTS'
Soubor: 'LM_EC Mn Skalice.con'
Popis: ''

Co s tím, prosím ?
Ještě jednou, nemlátit !!!
Karel

A nezdá se vám zbytečné mít cabview ve vozidle, které vlastně ani není vozidlem??? Asi bude nejjednodušší v engu tohoto servisu jednoduše smazat řádek, který odkazuje na cabview.

Vlado napsal:
A nezdá se vám zbytečné mít cabview ve vozidle, které vlastně ani není vozidlem??? Asi bude nejjednodušší v engu tohoto servisu jednoduše smazat řádek, který odkazuje na cabview.
To by tam první položka na cabview musela být...spíše mu snad vadí, že je o servis v čele vlaku jako vedoucí vozidlo a cab tam není...ostatně servis1 je hnací vozidlo a to trošku nestandardní, takže to Trainstore asi neumí korektně zpracovat...to bych spíše udělal tak, že se tam vloží odkaz na cab i pro servis2 a tak by se dal Trainstore oblbnout....

Pánové, píšete hezky, ale já jsem si ty servisy a aktivity jen poctivě stáhnul z webu ? Tak kdo je tedy zprasil ? Já ne.
Karel

Martens napsal:
Vlado napsal:
To by tam první položka na cabview musela být...spíše mu snad vadí, že je o servis v čele vlaku jako vedoucí vozidlo a cab tam není...ostatně servis1 je hnací vozidlo a to trošku nestandardní, takže to Trainstore asi neumí korektně zpracovat...to bych spíše udělal tak, že se tam vloží odkaz na cab i pro servis2 a tak by se dal Trainstore oblbnout....
Pánové nezlobte se, já tu aktivitu mám, právě jsem ji přes Trainstore načetl. Jak na notebooku, tak na PC doma,
Instalace originál DVD BP (se servisy se nehýbalo od vzniku sevisu 4) Aktivita z Mirecova webu. Nyní načteno z opraveným a přejmenovaným cd_Zaes. Vše OK.

ok1dnh napsal:
Vozidla pro mód ÚDRŽBA::
Globální nastavení:: 'TRAINS\CONSISTS'
Soubor: 'LM_EC Mn Skalice.con'
Popis: ''

No jestli nebude problém v tom módu ÚDRŽBA...

To Karel

Karle tohle by nenuselo vadit, je to AI souprava o čem Trainstore nic neví a tak řve. Průšvih a pád by nastal pokud by sis tenhle consist vybral jako vlak hráče třeba ve volné jízdě.

To Zbyněk:
Zbyňku, píšeš, že se ti bez problému aktivita spustila přes Trainstore. No jestli to, že nic nevíš o případných hláškách Trainstore nebude tím, že si pouštíš Trainstore v režimu "Snadný Train Store" (a mám dojem, že jsem na slezině zahlédl, že ho v tomto režimu pouštíš). To máš pravdu, v tomto režimu si vyberu "Smetana II díl" a o ničem nevím. Trainstore odhodí vše zbytečné a spustí MSTS bez jakékoliv hlášky. Ale když použiješ Trainstore tak jak ho používám já, tedy v režimu "Standardní Train Store", tak si nejdříve vše z MSTS odhodíš a vrátíš si jen to co chceš. Ale bez automatického spuštění MSTS. A tím vidíš případné hlášky, byť by to byly hlášky pro život MSTS nevýznamné.
Karel
P.S. Pěkně jsme si pokecali, že jo ?

Karle a ostatní

Tyhle hlášky (ne všechny druhy) má na svědomí jen a jen dotyčný program jako je TS, CB, a v neposlední řadě i AE u MSTS. Je to ale jen varování či informace o tom že dotyčné vozidlo zařazené do čela vlaku NEMÁ nadefinován odkaz na kabinu a tudíž se nedá ovládat hráčem. Nic víc a nic míň. NIČEMU to v MSTS nevadí. Dotyčná souprava akorát nebude v režimu volné jízdy nabízena k projetí.

Upozorňuji ale na to, že je nutné toto odlišit od jiných problémů - špatnému odkazu na cvf soubor, chybějících textur či chybných odkazů na textury v cvf souborech.

Ppoollll: vždyť jsem napsal "A tím vidíš případné hlášky, byť by to byly hlášky pro život MSTS nevýznamné. ".
Karel

Back
Nahoře