753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Paráda, ale pozor na cestu instalace! Pokud si tuto mašinu dáte do složky cd_754 a přepíšete texturu okna.ace, tak budete mít na všech mašinách ve složce cd_754 kouřová skla! Pokud texturu nepřepíšete, budete mít na reko 754 075 skla klasická. Navrhuji proto pro tento strojek samostatnou složku cd_754075.

Tak jsem si dnes všiml, že u ATB již asi 14 dní je zveřejněna nová 750 285. realsim.webnode.cz

Díky ATB. Je moc pěkná

No pravdu máš. Krásná, jenom bych prohodil "boudy". První stanoviště máš ATB místo druhýho a opačně.. Já musím ještě doladit na jedný straně noční texturu BS2ky a bude i kabina ;)

Čouda napsal:
No pravdu máš. Krásná, jenom bych prohodil "boudy". První stanoviště máš ATB místo druhýho a opačně.. Já musím ještě doladit na jedný straně noční texturu BS2ky a bude i kabina ;)
Safra, máš pravdu, a to jsem si to hlídal. Opravím...

Naposled editoval moderátor:
Opravdu pěkné stroje i ta 754.050 je super už je taky v trainsetu,díky!!!

Ahoj,stáhl jsem si lokomotivu 750.285,ale při otevírání editoru mi to hází hlášku o chybě v řádku 989 v engu.Nic jsem nikde nepřepisoval

Ahoj, mám len pripomienku alebo skor návrh.

Viem že to záleží od textúr ale viac sa mi páčia špinavé a zhrdzavené modeli ako čistučke a ligotavé. Je možné stým niečo urobiť?

Back
Nahoře