753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
duuso napsal:
Počuj Dejv, ten "Rudý Ďábel" 754 066 bol k downloadu na stránkach Filipa Havla, autorom je tuším "Balík" a je to nádherná robota, hádam najkrajší skin na české 754-ky, mohol by to mať Bob57_cz, tuším tu niekde spomínal že má celý archív z tej stránky.
Není lepší použít novější model od Ondry J.? 066 by měla být stejná jako 068.

zdenal26 napsal:
Lokomotiva 754 013-1 má instalovaný řídící systém Lokel. Dejvovy fotky stanoviště (http://dejv.msts.cz/download/754013.rar) jsou zachyceny ještě před rekonstrukcí. To jen tak pro doplnění. :lol:

Teď nevím, jestli si rozumíme, ale ty fotky jsou přece už ze stroje vybaveného Lokelem (srpen 2003). Mám i fotku "mozku" tohoto systému, ale tu jsem pro sichr vyřadil (kvůli průmyslovému tajemství atd.). Nebo od té doby prošla 013 ještě nějakou další rekonstrukcí? Poslední dobou to moc nesleduju, takže mi taky mohlo kdeco uniknout.

Jinak ty skiny jsou supr

Naposled editoval moderátor:
Dejv napsal:
Teď nevím, jestli si rozumíme, ale ty fotky jsou přece už ze stroje vybaveného Lokelem (srpen 2003). Mám i fotku "mozku" tohoto systému, ale tu jsem pro sichr vyřadil (kvůli průmyslovému tajemství atd.). Nebo od té doby prošla 013 ještě nějakou další rekonstrukcí? Poslední dobou to moc nesleduju, takže mi taky mohlo kdeco uniknout.

Jinak ty skiny jsou supr

Tak co já jsem ji viděl naposledy tak má jiný kontroler: http://www.lekov.cz/vyrobky_/___KRD-33.jpg (jako stroje 755) a to mě spletlo.

Jinak skin na 754 037-0 ke stažení na http://trainsim.webzdarma.cz/ :P

Paráda, jen tak dál . Žehnám Ti do další tvorby. Haleluja

Skiny 754 na modely Ondry Janiše

Skin je docela slušně provedený,jen by to chtělo ještě eng vyladěný na 30 cm.Nová 754 i 750(753) mají eng nastavené na 80cm.

Re: Skiny 754 na modely Ondry Janiše

T napsal:
Skin je docela slušně provedený,jen by to chtělo ještě eng vyladěný na 30 cm.Nová 754 i 750(753) mají eng nastavené na 80cm.
Rozměry pro 30cm:

Do engu:
Size ( 3.10m 4.61m 16.24m )
InertiaTensor ( Box ( 3.10m 4.61m 16.24m ) )
Coupling (
Type ( Chain )
Spring (
Stiffness ( 7.5e6N/m 1e7N/m )
Damping ( 1e6N/m/s 2e6N/m/s )
Break ( 1.1e8N 5e8N )
r0 ( 30cm 60cm )
)
CouplingHasRigidConnection ( 0 )
Velocity ( 0.01m/s )
)
Coupling (
Type ( Chain )
Spring (
Stiffness ( 7.5e6N/m 1e7N/m )
Damping ( 1e6N/m/s 2e6N/m/s )
Break ( 1.1e8N 5e8N )
r0 ( 30cm 60cm )
)
CouplingHasRigidConnection ( 0 )
Velocity ( 0.01m/s )
)

Do sd:
ESD_Bounding_Box ( -1.55 0.5 -8.12 1.55 4.61 8.12 )

754/750/753

Zbyňku ta nastavení se dají aplikovat i na nové 750/753??Nebo je to jen vyladěné pro 754??

Re: 754/750/753

T napsal:
Zbyňku ta nastavení se dají aplikovat i na nové 750/753??Nebo je to jen vyladěné pro 754??
Tohle je spočítáno na tento konkrétní model - skin. A nevím, jestli je to nový nebo starý model. Byl jsem v časové tísni, jen jsem chtěl rychle pomoci.

754/753/750

No nevím jestli je to to správné ořechové.Testoval jsem to s tímto nastavením(zálohu původního engu naštěstí mám) a po zastavení v Týništi mi dvě 754 zůstaly do sebe zaklíněné nárazníky tedy lépe řečeno došlo k prolnutí nárazníků.

Jo zatím dobrá práce. Akorát ten béžový pruh na čele a na bočnicích si nějak odstínově neodpovídají ... ten čelní vypadá nějak moc uměle, skoro jako jednolitá barva.
A dále jestli můžu poradit, tak u té střechy by možná stačilo vzít tu stávající červenou a photoshopem ji zkolorizovat do fialova (+ zároveň všechny ostatní příslušné části střechy)

Nicméně Ti žehnám. Haleluja

Dejv napsal:
Jo zatím dobrá práce. Akorát ten béžový pruh na čele a na bočnicích si nějak odstínově neodpovídají ... ten čelní vypadá nějak moc uměle, skoro jako jednolitá barva.
A dále jestli můžu poradit, tak u té střechy by možná stačilo vzít tu stávající červenou a photoshopem ji zkolorizovat do fialova (+ zároveň všechny ostatní příslušné části střechy)

Nicméně Ti žehnám. Haleluja

Ten pruh na kabinách ještě není definitivní a s tou střechou mě tato možnost napadla, ale nevím jestli je to ono, ještě nad tím popřemýšlím.

Back
Nahoře