753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Ak máš fotky 4.054 tak tá má šedé podvozky,tuším som Ti ich posielal.Skús nato pozrieť.

Naposled editoval moderátor:
Ci Boha, tak tento podstatný detail mi nejako odišiel, napravím, určite napravím, závažná chyba.

Nazdarek chci se jenom zminit o jedne malickosti nevim proc ale u 754 013-1 mi nefunguje otocena verze kdyz sestavim consists a chci vylezt ven zahlasi chybu Trains/Trainset/754_013-1/754040 nevim jeto nejaka blbost diky za radu Pegaus.

pegaus napsal:
Nazdarek chci se jenom zminit o jedne malickosti nevim proc ale u 754 013-1 mi nefunguje otocena verze kdyz sestavim consists a chci vylezt ven zahlasi chybu Trains/Trainset/754_013-1/754040 nevim jeto nejaka blbost diky za radu Pegaus.

Myslíš ten můj skin? Co znamená vylézt ven? A co to je za divnou cestu? Taky ti chybí nějaká koncovka pro označení typu souboru, takto se s tím nic nedá dělat.

ahoj no abych ti to vysvetlil asi jsem to rekl nesrozumitelne myslel jsem tim toto vyberes si skin ci model v seznamu tedy kliknes nanej pojmenujes a vznikne consist a po te pokud je cestina tak zapises a ukoncis,nazev se ti objevi v editoru trasy a vlaku a po te das zrusit no a me to nahlasi tuto chybu (Trains/Trainset/754_ 013-1/754040.eng) prave mezi ulozenim a ukoncenim prace v editoru, jinak nevim jak byh to vysvetlil, ostatni skiny z tvoji tvorby funguji v pohode(mimichodem moc pekny) zkus mi nak lidsky poradit kde je problem protoze ta hlaska nebo chyba to uz je jedno je trochu nelogicka Cau:Pegaus?P.S.co se tyka te narazky od taxe tak me rozesmala ale nazor je nazor tohle radeji prenecham nekomu jinemu.

Pegaus ... pocuj, nechcel by si ty ist robit k Logica CMG? Pouzivali by ta na testovanie pracovnikov technickej podpory v callcentrach ... lebo z tych tvojich hlasok je velky problem cokolvek rozlustit ...

Nesahal si nejako do toho eng suboru? Nepremenovaval si to? To vyzera na nekonzistentnost nazvov v .eng subore ...

NeilYoung napsal:
754_ 013-1/754040.eng - tak tohle je taky trochu zvláštní. Proč to hledá eng k 754.040 pod 754.013?

Preto sa pytam na to premenovavanie ... to vyzera, ze niekto nezmenil vsetky nazvy v .eng ... a autor to ma myslim v poriadku ... neviem, MsTS teraz nemam ani nainstalovany, tak neviem neskusam ...

Davidus napsal:
Myslíš ten můj skin? Co znamená vylézt ven? A co to je za divnou cestu? Taky ti chybí nějaká koncovka pro označení typu souboru, takto se s tím nic nedá dělat.

Taky jsem si toho všiml, je tam chyba, pokud spustím normální 754.013-1, vypadá to takhle:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr/scrgrb01_5217619.jpg

pokud spustím 754.013-1 obracena, vypadá to takhle:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr/scrgrb11_838417668.jpg

^George napsal:
Mám fotku podvozku z 753 073
Je to to, co potřebuju? Jestli jo, tak mi to porsím pošli na mail. Díky.

A k té 754 013. Teď už vím, o co jde. Jak to Luboš předvedl, je mi to jasný. Co nejdřív to opravím. Asi jsem zapoměl přepsat v modelu názvy textur :eek: No co stane se. Ale že si toho nikdo dřív nevšim...

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem mel pravdu ze je nekde problem samostatnou otocenou asi spustis ale se soupravou to nejde spustit a nahlasi tu znamou chybu,ale pomalu si toho clovek nevsimne pokud to trosku jinak pojmenuje v Editoru ale pokud je to shodny se 754040tak na to upozorni uz v editoru,tak vidis taxiku kdyz se chce tak to jde jen trochu pozorneji cist nazdar Pegaus,P.S.Hold jsme kazdej z jine zeme a to bude asi tim co ty na to?

Davidus něco sháněl, ^GEorge něco nabíd (ikdyž trošku něco jiného), Davidus poprosil o zaslání ..... pro neznalé zcela normální tržní proces poptávky a nabídky. Když tak pánové, tohleto si pak řešte raději přes SZ.

Další příspěvky už zase jen k řadám 750,753 a 754.

Příspěvky Taxe Duusa a další ... jsou v HP, kde lze v nezávazné burze fotografií dále pokračovat. Přímý odkaz je zde ... ( dotyčné príspevky v rámci šetrenia s miestom a kvôli sprehľadneniu fóra zmazat Tax )

Díky za pochopení

Back
Nahoře