753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
mám takový problém když jedu aktivitu odklon 102 na trati Luhačovice s 754-041 nejde mi odbrzdit sice se hnu ale v brzdovém válci je tlak.

151-tka napsal:
mám takový problém když jedu aktivitu odklon 102 na trati Luhačovice s 754-041 nejde mi odbrzdit sice se hnu ale v brzdovém válci je tlak.
V eng je chybka - má totálně rozházené tlaky i časování - ještě není "naladěná". Zkus si to opravit podle nějaké, která je už naladěná.

Sound ( "..//..//common.snd/snd754/cd754eng.sms" )
Sound ( "..//..//common.snd/snd754/cd754cab.sms" )
CabView ( "..//..//common.cab/cab754/cd754.cvf" )

Nemáte prosím niekto upravenú 753 (750 ) s kontrolérom krokujúcim podľa jazdných stupňov a nie podľa %?

Tak je to u arwyho. Krokuje podle jízdních stupňů, ale dole se ti zobrazují procenta, který jsou pro danný stupeň pevně nastavené. pokud to tak nemáš, tak bude chyba v engu (jestli se mýlým tak mě prosím opravte), a v tom případě si stahni 750/753 od O.janiše a naklonuj si eng

Čouda, díky za tip. Ja som myslel že eng na 750/753 je iba premenovaný 754 :eek: .

Naposled editoval moderátor:
Není zač :D . Sice by to chtělo na brejlovce kompletně vyladit eng, ale i tak je to pěkný poježděníčko :lol:

Dnes ráno byl v Berouně Šaveráckej Brejlovec 753 197-3 stál docela na dobrym místě tak že jsem udělal pár fotek na skin a začal na něm pracovat tak držte palce :lol:

Back
Nahoře