753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Tak skús prihrať nejaký dobrý eng, keď to budem raz vydávať aby s tým neboli problémy že nefunguje to či ono.

Dusso. Eng jsem několikrát projížděl a nepozoroval jsem chybu, ale přiznávám, že je to slepenec. Kdyby byl na nás BOB57_cz hodný, mohl by nám udělat revizi engu. Co Vy na to Bobe57_cz? Prosíme... :wink:

Já ji viděl hned, jak jsem nakouknul textovým editorem :( a nejednu. Třeba:
Light ( comment ( 11 predni reflektor tlumene prave )
Position ( 0.12 3.75 7.835 )
Light ( comment ( 11 predni reflektor tlumene leve )
Position ( -0.12 3.75 7.82 )

MaxPower ( 1200kW )
MaxForce ( 260kN )
MaxContinuousForce ( 245kN )
comment(kompromis kvuli chovani simulatoru) = ???

formát - neodsazené závorky

EmergencyStopMonitor(
MonitoringDeviceAppliesFullBrake( 0 )
VigilanceMonitor(
OverspeedMonitor(
MonitoringDeviceAppliesEmergencyBrake( 1 )

Tohle ještě neznám comment (EmergencyStopResetToggle( 0 1 0 ))

Naposled editoval moderátor:
Výkon tam určitě není 1200Kw ale pouze 900. za to dám ruku do ohně.

Ten koment k BS2 bude nejspíš k odstavci pod ním.

Čouda napsal:
Výkon tam určitě není 1200Kw ale pouze 900. za to dám ruku do ohně.
Ten koment k BS2 bude nejspíš k odstavci pod ním.
Máš pravdu, koukal jsem na předešlou verzi - udělal jsi jich už tolik, že se pomalu ztácí přehled, když neobsahuje autora tohoto eng a datum.

Ta poslední má

comment( upravil Ppoollll & Jacek & O.Frinta & Ondra Jania - verze 1.0 Zapracována úprava svtel pro MSTS bin dle Daviduse a úprava pozic dle Kebarka, spYáhla+zobrazeni proudu na ampermetru upravil Couda)

Comment (kapacita cestujicich - jen kvuli tvorb JX v misich)

pro změnu zase navíc diakritiku, jinak je to prakticky totéž.

duuso napsal:
No,keďže 185-ka má na zverejnenie ešte kopu času,tak počkám a pred vypustením do sveta sa znova ozvem o ten eng, možno vývoj pokročí.
Toto je konečná podoba:

Ha, koukám, že nejsem sám, kdo vybavil stanoviště brejle staženými roletkami :wink: :D

a originálnymi samolepkami lyžiarskej výstroje ATOMIC podľa skutočnej predlohy, u 4.085 to bolo zase pivo ŠARIŠ. :lol: ,hold keď reál tak reál.A na ktorom stroji máš tie rolety? Môžeme to zhliadnuť?

750 300-6,najkrajšia 750-tka zo Zvolena.Prvý krát som ju ešte videl ako T 478.3300 v BB s 300 mm výstražným pruhom.To boli časy,ešte keď jazdili vlaky...

Takto začínala:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr2071_750300a.jpg
Takto sa vyvíjala:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr2072_750300b.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr2073_750300c.jpg
A takto vypadá dnes:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr2074_750300d.jpg
Foto:M.Just,J.Sarňák,D.Gordík

Mam dotaz, nevite jestli existuje cesky brejlovec v ruzovem provedeni. Z internetu mam stazenou fotku jednoho ruzovyho brejlovce ve Zvolenu. Ale na nasich tratich asi nic tratich asi moc nejezdi co ? :roll:

Růžový brejlovci nikdy neexistovali. 754 012 měla ke sklonku života svého červeného laku tu červenou takovou zřůžovělou. Potom ještě existovaly dva fialový brejlovci. jeden byl v depu Trutnov a druhý v depu halv. brod, kde se lidově řečeno "opičili". Oba dva stroje jsou již zrušené, čísla dohledat nebude problém,ale nechce se mi do toho.

Čuřil napsal:
Mam dotaz, nevite jestli existuje cesky brejlovec v ruzovem provedeni. Z internetu mam stazenou fotku jednoho ruzovyho brejlovce ve Zvolenu. Ale na nasich tratich asi nic tratich asi moc nejezdi co ? :roll:
Ukáž tú fotku!

Aha, no ale neslo by udelat fiktivni skiny na brejlovce v barevnem provedeni, ruzova, fialova nebo svetle zelena ?
Apropo, nevite jestli modelari delaji fiktivni skiny ? Ja jenom vim o skutecnych skinech dle realu. :roll:

Back
Nahoře