753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Apolo11 už prešlo úspešným naladím všetkého, čo treba, takže pôjde k autorovi a potom môžte len čakať 8) .

Kdysi byl ke stažení u F.Havla skin vraku 7xx, ke kterému byl vyroben cabview. Pokud tuto kabinu někdo máte, tak mi ji prosím pošlete na zdenal26@atlas.cz
Díky.

Naposled editoval moderátor:
zdenal26 napsal:
Kdysi byl ke stažení u F.Havla skin vraku 7xx, ke kterému byl vyroben cabview. Pokud tuto kabinu někdo máte, tak mi ji prosím pošlete na zdenal26@atlas.cz Díky.
Poslal jsem ti to ( 18MB ), odešlo to, napsalo hotovo, ale v odeslané poště se to neukázalo. ( ?? )

Naposled editoval moderátor:
duuso napsal:
Táto práca dosiahla dnes temer finálnu podobu - nová kabína na lokomotívy radu 754, zapracovali sme do nej aj ARR a otáčkomer, veľké díky patrí Arwymu za uvoľnenie materiálov a niektorých dokončených vecí, Passionovi za fotky detailov, no a Nebulus a ja sme to nakoniec celé rozchodili a "zbúchali" dokopy.Archív bude označený pre odlíšenie od jestvujúcej kabíny značením "cab754zssk" a k dispozícii budú dve varianty cvf - klasická kabína s líniovým vlakovým zabezpečovačom a verzia so zabezpečovačom MIREL VZ1.

Ahoj jak to vypadá s cabem kdy ho muzeme uz odzkouset diky

O týždeň bude k downloadu, a keď už o ňom píšeme tak by sem mohol niekto podať info o tom, ktoré zo zverejnených lokomotív zssk_754 majú VZ Mirel a ktoré klasický LVZ.K archívu budú priložené engy zssk_754-036,083 a 085.V prípade záujmu českých užívateľov nie je problém z týchto engov naklonovať si aj iné varianty, nakoľko iba s týmito engami sa kabína chová korektne.Archív kabíny bude označený pre odlíšenie od existujúcej verzie cab754zssk.

Napíšem to takto. Zo všetkých slovenských majú MIREL VZ1 tieto stroje:
754 003, 010, 011, 033, 036, 072 (typ VZ4) a 082, čiže výlučne zvolenské stroje.

No vida, díky za info, 085 pokiaľ viem má zase rádiostanicu KAPSCH a rakúsky VZ ale to nafotené nie je, takže ostávame pri dvoch existujúcich verziách - Mirel VZ1 a LVZ.Pravdupovediac "kapša" sme chceli domontovať do kabíny, nafotený by aj bol, len v 350 a 362 je umiestnený priečne na čelné sklo a v 754 zase kolmo a okrem toho nezmestil by sa do záberu, takže to bude "bez".
p.s.:Na 4.083 som dosadil eng s odkazom na 754lvz.cvf, dúfam, že ma Prešovčania neukameňujú v prípade keď som sa pomýlil.

duuso: Kapscha mali všetky "naše" (BA) 754. A to tak, že v depe boli len dve tie skrine a vždy keď išla niektorá mašinka smer OBB, tak sa prenášali.

To som sa to dozvedel až teraz, videl som to minulý mesiac na 4.085, ktorá išla z Viedne.

Back
Nahoře