753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Dráčik napsal:
Niektoré tieto žlté 753, chodia u nás a videl som na nich nášho MIRELa, vie niekto niečo o tom?

OKD jezdí s těma brejlovcema asi i na ZSSK, proto ten MIREL, ty s nima tahaj co se dá a kam se dá

Čouda napsal:
Já myslím, že shodnou střechu mají i 755 ČD. Alespoň se to tak tváří..

Je to překvapivé, ale řada 755 má zcela jinde umístěné výfuky. Nebude ovšem problém předělat Freightanim i pro tuto řadu 8)

Pikku:Tak to jsi mě potěšil že je upravená střecha.Můžu zažádat o freightanim pro unipetroláka?
Díky

to Kadr: Dobrý podčarník :D , akorát tě lituju, že Ti ta radost trvá jenom deset sekund. :D :D :D

SORRY ZA OFFTOPIC

Kadr napsal:
Pikku:Tak to jsi mě potěšil že je upravená střecha.Můžu zažádat o freightanim pro unipetroláka?
Díky

Už jsem ti posílal aviso po ICQ, ale teď nejsem doma. Pak to nějak pořešíme, neboj, třeba pomocí SZ.

Pikku napsal:
Kadr napsal:
Díky

Už jsem ti posílal aviso po ICQ, ale teď nejsem doma. Pak to nějak pořešíme, neboj, třeba pomocí SZ.
Ad Pikku.ICQ 452-891-900 si smaž,tam nejsem k zastižení,jsem pouze na 93-176-298.Díky

Dlouho jsem váhal, zda zveřejnit tohle dost nehotové dílko - podívejte se, jak vypadá řada 755 v MSTS (zatím jen ve Shape Vieweru)

5d518e1670947fafd0a41062ce08976e.jpg

Mám ovšem zoufalý nedostatek fotografií pro fototextury.

Naposled editoval moderátor:
Pikku já kouknu doma jestli něco nemám. nejsem si totiž jistem možná jsem něco fotil. Jinak zkus požádat Kodla nebo kdo to dělal ten skin na 753ku.Při nejhorším bych to vydal takto vždy´t se nic neděje. ta mašina je stále hezká a když bude malinko vyšisivaná to vůbec nevadí. časem se to stejně otříská ale škoda, že ta loko nebude tak zašpiněná jako jsou dnešní klasický brejle

No já mam poměrně dost fotomaterialu a kdyby něco chbělo tak mohu dofotit takže zajemcům odesílám.

Chtěl bych všem, kteří mi poslali fotky poděkovat, určitě se z toho něco vyklube. Nejdříve to ovšem vypadá na dvojici 750.059 a 750.199 od Viamontu, k těm jsou jak zvuky, tak kabina :) S řadou 752.0 a 752.6 problémy nebudou rovněž :wink:

Back
Nahoře