753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Dan J. napsal:
Pánové, přeji hezký den. :D Mám malinký problém, nevíte prosím někdo, kde bych sehnal model/skin 750 235-4. Nájak se do mého trainsetu dostal eng, s, sd soubor této mašinky, ale textury nikoliv. Mám takový pocit, že to má něco společného s aktualizací TBP, ale tam jsem vozy doplňoval dle návodu, samozřejmě jsem mohl udělat nějakou chybku. Koukal jsem K Čoudovi a všude možně po internetu, ale bezvýsledně. :( Předem dík, s pozdravem Dan. :D
69f49f8c6db13b677e249f00c91215e0.jpg

Stačí hledat.Skin je u

Naposled editoval moderátor:
Velké díky. Už asi nevidím, protože jsem na ty stránky samozřejmě koukal taky. No nic, už to mam sosnuté a vše je ok. :D Ještě jednou díky. S pozdravem Dan.

Je to fešák! A vidím v ňom aj Dráčika. :lol:Už tomu chýba iba tá 11-vozová 605-ka a 40-kilometrová rýchlosť z Pezinka na plný výkon.

měl by mít elektronickej regulátor přece. U čd se na 750tky teda elektronickej dával. Lokomotiva má potom jeden šunt. Vypadá to uvnitř malinko jinak

Čouda napsal:
měl by mít elektronickej regulátor přece. U čd se na 750tky teda elektronickej dával. Lokomotiva má potom jeden šunt. Vypadá to uvnitř malinko jinak

Dal som blbú otázku, jasné, že všetky hybridy majú elektronický. :lol:

Robo napsal:
Čouda napsal:

Dal som blbú otázku, jasné, že všetky hybridy majú elektronický. :lol:

Akorát v některých je tzv. hronovský a v některých je klasický GC

Strojvedoucidoboha:
Nie celkom, ČKD elektronický regulátor (GC) je všade, na každej 750. No na niektorých je dorobený ešte tebou spomínaný od "ČKD Hronov", ktorý slúži pre reguláciu paliva a otáčok spaľovacieho motora - teda náhrada za klasický "združený regulátor".

passion napsal:
Strojvedoucidoboha:
Nie celkom, ČKD elektronický regulátor (GC) je všade, na každej 750. No na niektorých je dorobený ešte tebou spomínaný od "ČKD Hronov", ktorý slúži pre reguláciu paliva a otáčok spaľovacieho motora - teda náhrada za klasický "združený regulátor".

Ano přesně tak to je, já jsem si nebyl jistý přesně, tak jsem to napsal tak všeobecně, zas jsem o něco moudřejší.

Zatím to je ještě nepoužitelný první nástřel a je na tom práce jako na kostele - opravit rolety, rozhýbat budíky, udělat modely ovladačů, rozanimovat je, osadit sešiťákem, vyretušovat odlesky, udělat noční cab, možná ještě dodělat horní rám čelního okna .......

V simulátoru už to jelo, ale není to to pravé ořechové :(

Cab na první pohled vypadá jednoduše, ale z těch 10 fotek, které mám na celý cab k dispozici, je to taková slátanina s různě kombinovanými řezy, že to, v Corelu rozpitvané na jednotlivé segmenty, vypadá jako tetování hlavního hrdiny seriálu "Útěk z vězení".

755_front.jpg

Martens: Tuším bol foťák pri fotení "proklatě nízko", bude vôbec vidieť na trať? :eek: :D

nebulus napsal:
Martens: Tuším bol foťák pri fotení "proklatě nízko", bude vôbec vidieť na trať? :eek: :D
No taková hrůza jako u cabu na 840 to není, na trať vidět je, ale dětskou sedačku by fíra pod prdelí ještě snesl....:wink:

Někde zkusím vyštrachat horní lištu okna a třeba to půjde .... třeba to nakonec bude z fotky, kdy jsem fotil svého synátora za pultem 755.002 v Braníku.

Jedna otázka Martensi, aby som bol v obraze:Táto kabína platí pre 752.6,753.7 a 755 ? Pre ktorý typ je Arwyho kabína na 752 ? Ku kabíne na 840 len toľko, že som to fotil asi tým spôsobom, že cestou z nákupu z Billy som náhodou mal pri sebe foťák a len tak na blink po nafotení textúr som sa "nasomroval" majstrovi an stanovište a spravil narýchlo bez statívu 3 zábery front,right a left a utekal domov, potom asi za týždeň prestali Delfíny ku nám chodiť a tým a zhasla nádej na nafotenie normálnej verzie s animáciami.

duuso napsal:
Jedna otázka Martensi, aby som bol v obraze:Táto kabína platí pre 752.6,753.7 a 755 ? Pre ktorý typ je Arwyho kabína na 752 ? Ku kabíne na 840 len toľko, že som to fotil asi tým spôsobom, že cestou z nákupu z Billy som náhodou mal pri sebe foťák a len tak na blink po nafotení textúr som sa "nasomroval" majstrovi an stanovište a spravil narýchlo bez statívu 3 zábery front,right a left a utekal domov, potom asi za týždeň prestali Delfíny ku nám chodiť a tým a zhasla nádej na nafotenie normálnej verzie s animáciami.

Je focena na 755 a stanoviště by mělo být shodné s 753.7.

Na 752.6 by snad měla kabina od Arwyho, protože vychází z řady ČD 752 a podle popisu by mělo být stanoviště stejné.

Jenom mimo mísu - kde teď ty 840 jezdí?

Delfíny sú všetky sústredené v depe Poprad a chodia do Tatranskej Lomnice, aspoň podľa mojich poznatkov, asi bolo ZSSK blbé turistov voziť do Tatier na 812-kach...

duuso napsal:
Delfíny sú všetky sústredené v depe Poprad a chodia do Tatranskej Lomnice, aspoň podľa mojich poznatkov, asi bolo ZSSK blbé turistov voziť do Tatier na 812-kach...
A jeden chodi aj na trati Vrutky Zvolen.

prosím k 840 už nic- není to k tématu....taky jsem to mohl poslat duusovi SZ

Back
Nahoře