Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na tvojom mieste by som nerečnil čo plánujem a urobím, ale najprv by som niečo urobil a až potom to ukázal ... prepáč, nechcem ťa uraziť, ale od teba sme okrem kopy rečí a nerealizovaných projektov nevideli vôbec nič. Len zbytočne zapĺňaš priestor.VáclavS napsal:Z tohoto důvodu zatím bych postavil jen úsek Praha ( asi z buben)- Lužná u Rakovníka.
a uz nikdy neuvidis, kdyz rychlik tak v hodne omezene sestave, ted spise s 854VáclavS napsal:...Třeba v letch 1996-98 jsem se pravidelně chodil dívat na osobák v řazení 750(754) + 4Bt (tohle řazení jsem tu dloho neviděl) a 7mi vozovy osobní vlak ...
tak to je hodne davno, zazil jsem tady 820, 852 a 853VáclavS napsal:... stejně jako rychlík v řazení 830+bix+830 taky žádnou vyjímkou nebyl.
taky tu jezdily hodne Sergeje s uhlim, ted tu je tak OKD 753.7+740 a ČD 751VáclavS napsal:... Za odpoledne když jsem chodili s ostatními ze školy do stromovky nebyly vyjímkou 3 náklady, na kterém běžně měly co dělat 4 lokomotivy, nejčastěji brejlovci. zamračené, ale i kocouři a vyjmečně jsem tu viděl i čmeláka.
Jenom taková maličkost - máš od autora budouvy souhlas s použitím pro MSTS?VáclavS napsal:Neuměl by tu někdo převádět z TRAINZu do Msts? Našel jsem pro trainz pěknou staniční budovu v Hostivicích. Nenašel by se někdo ochotný? Za případnou pomoc děkuji.