Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
Právě když MSTS začínalo, tak nejen pražský uzel vypadal jinak než dnes. A v MSTS vlastně zůstalo hodně toho původního zachováno.
Asi jsme měli smůlu, že bolševici skončili už v roce 89. Kdyby to bylo třeba o deset let později, stále by naše železnice byly skanzen a nyní bychom měli v MSTS mnohem víc předkoridorových tratí. :)

Úsek Milostín - Trnovany má stanice uspořádány pro levostranný provoz, proto jsou na zhlaví spojky z 2.TK do 1.TK, aby se mohlo odjíždět z každé koleje na správnou. Jenže trať je provozována pravostranně, takže ty sice můžeš přijet na kteroukoliv kolej, ale pokud jsi přejel do druhé skupiny kolejí, odjíždíš vždy po nesprávné. Nejlépe je to vidět v
Sádku u Žatce, kde byly odjezdová návěstidla jen u kolejí s odjezdem do "správného" směru. Takže pokud jsi v liché skupině a máš jet do Měcholup, tak odjíždíš na písemný rozkaz (kolej nemá odjezdové návěstidlo) + rozkaz o platnosti návěstidel hlásky Železná a Měcholupy v 2. TK, protože spojka z 1. do 2.TK prostě není a musíš po nesprávné koleji až do Trnovan. Za výluk to muselo být zajímavé, zjednodušené naštěstí o to, že zde není TZZ a vše se řeší po telefonu.

Ahoj Vašku, jak to pokračuje se stavbou tratě 120? Máš v plánu to dovézt až do Chomutova? Nebo to povedeš až do Kadaně, aby tam mohly jezdit přímé vlaky??? Pamatuji se, že jsme jednou jeli z hlavního nádraží rychlíkem R 258 a ten jel mimo Chomutov.

Teda Pepo, ty jedeš. S takovou nás do dalšího stavění moc nepovzbudíš. Nesmíš tolik tlačit na pilu. :) Jsou jiné povinnosti a volnočasové aktivity než MSTS. Kdyby to stavění bylo tak jednoduché, tak máme dávno kompletní železniční síť. Stejně si říkám, mít nástroje, jako máme dnes, to by se jinak stavělo a přesto to nikoho nechytí. proč asi?

Dobrý den,
Jestli je tu pořád někdo aktivní, tak bych se zeptal, kde stáhnout trať. Na oficiálním webu mi to nejde.
Předem děkuji za odpovědi.

Ještě je na webu verze 2.1 a loni jsem stáhl odněkud celý balík těch textur, ale vůbec nemůžu najít odkud....

Dobrý den.
Autorovi tratě se opravdu povedl kus práce.Moc bych se ale přimlouval za dodělání nebo opravu terénu.Směrově trať přibližně odpovídá,stanice a perony také.To,že není zaměřená přesně podle Gps zase tolik nevadí.Často jsem jezdil z Karlovarska do Prahy přes Lužnou motorovými rychlíky a tato trať má svoje kouzlo do dneška.

Zdravím všechny, jelikož se s tratí 120 vůbec nehýbalo rozhodl jsem se ji udělat sám. Proto jsem pro vás vytvořil 7 minut videa jak projíždím úsek Žatec - Veletice. Tohle byl můj úplně první pokus dodělat trať, proto bych poprosil aby jste byli aspoň trošku shovívavý. Na trati už makám nějakou tu dobu a myslím si že je už víc jak z půlky hotová, Byl bych rád za nějaké fotky či videa nebo i pomoc abych tuto trať ještě víc zdokonalil a snad i kompletně dodělal a se souhlasem autora bych ji vydal. Omlouvám se za kvalitu videa je to poprvé co jsem vůbec stáhnul a nastavoval OBS. Zatím všem.

Zdravím všechny, jelikož se s tratí 120 vůbec nehýbalo rozhodl jsem se ji udělat sám. Proto jsem pro vás vytvořil 7 minut videa jak projíždím úsek Žatec - Veletice. Tohle byl můj úplně první pokus dodělat trať, proto bych poprosil aby jste byli aspoň trošku shovívavý. Na trati už makám nějakou tu dobu a myslím si že je už víc jak z půlky hotová, Byl bych rád za nějaké fotky či videa nebo i pomoc abych tuto trať ještě víc zdokonalil a snad i kompletně dodělal a se souhlasem autora bych ji vydal. Omlouvám se za kvalitu videa je to poprvé co jsem vůbec stáhnul a nastavoval OBS. Zatím všem.

Zdravím všechny, chci se zeptat jestli byste měli zájem o to vidět další a ještě lepší úseky trati a kdyžtak mi můžete napsat jaký úsek byste chtěli vidět, dříve o tuto trať byl velký zájem proto mě napadlo na ní pracovat a už ji mam skoro dodělanou. Všechny domy, stromy a další věci jsou dělané přesně a podle map. Fakt jsem si dal na téhle trati záležet aby za něco stála, Kdo by měl o tuto trať zájem klidně mi napište. Ukažte že se vám tato trať líbí, protože jsem si všiml že o tuto trať není vůbec zájem. Zatím všem

Zdravím všechny, chci se zeptat jestli byste měli zájem o to vidět další a ještě lepší úseky trati a kdyžtak mi můžete napsat jaký úsek byste chtěli vidět, dříve o tuto trať byl velký zájem proto mě napadlo na ní pracovat a už ji mam skoro dodělanou. Všechny domy, stromy a další věci jsou dělané přesně a podle map. Fakt jsem si dal na téhle trati záležet aby za něco stála, Kdo by měl o tuto trať zájem klidně mi napište. Ukažte že se vám tato trať líbí, protože jsem si všiml že o tuto trať není vůbec zájem. Zatím všem
No, za mě by o trať Praha - Hostivice - Kladno - Rakovník rozhodně zájem byl. Prohnal bych tam Katra s vratnou soupravou na rychlíku Lány, a mnoho dalšího. :D ;)

To jsem rád že o tuto trať je zájem, Všiml jsem si že u hlasování více lidí chtěli trať do dnešní doby než v 90-tých letech, proto jsem začal pracovat i na trati 120 do dnešní doby. Napsal jsem polským bratrům jestli mi s touhle tratí nepomůžou, tak uvidíme.

V téhle trati se ještě pohrabu. Fakt nečekejte žádnej zázrak, ale od toho nedodělku co to bylo se to přiblížilo k docela jezditelný trati. Zítra jsem hodím další úsek a ještě lepší kde je fakt vidět že to dělám podle map a jak strom tak každý barák je postaven na místě kde jsou. Zatím chlapy

Back
Nahoře