Slovenské stretnutie priaznivcou MSTS

Stav
nelze přidat další příspěvky.
VEEĽMI DOBRE CHLAPI !!!

Rátajte somnou na 100 percent, volal som aj Jenemu, ten by šiel tiež, Charlie ešte nie je istý, Miro Šarkan ide a taktiež aj Dem.

To Tax: Presný zoznam páchateľov Ti zavolám, ináč perfektne bolo keď sme boli spolu aj v tom bufete na východnom, vieš kde sú tie drevené stoly, lacné jedlo a myslím že aj PHM.

No super, už sa neviem dočkať a čo ty Johnz a Arwy, Tomi a ďalší ?

P.S. :Naša výprava dorazí v sobotu ráno

Naposled editoval moderátor:
duuso napsal:
VEEĽMI DOBRE CHLAPI !!!

Rátajte somnou na 100 percent, volal som aj Jenemu, ten by šiel tiež, Charlie ešte nie je istý, Miro Šarkan ide a taktiež aj Dem.

To Tax: Presný zoznam páchateľov Ti zavolám, ináč perfektne bolo keď sme boli spolu aj v tom bufete na východnom, vieš kde sú tie drevené stoly, lacné jedlo a myslím že aj PHM.

No super, už sa neviem dočkať a čo ty Johnz a Arwy, Tomi a ďalší ?

P.S. :Naša výprava dorazí v sobotu ráno
V tom bufete sme boli v lete, teraz je vonku svinská zima a vnútri je nahulené, kopa gamblerov, korheľov ... no neviem

Správně Taxi, žádnou zahulenou uřvanou krčmu.
Já se musím dát dohromady, po minulé slezině na mě něco leze, nějaká nemoc, jdu se vypotit.

Zbyněk Šemora napsal:
Správně Taxi, žádnou zahulenou uřvanou krčmu.

Tak, tak, zahulenú krčmu máme aj v blízkosti Kramárov a nemusíme sa trepať na koniec sveta do Vajnor...

Zbyňku, uzdrav sa ...

OK, to bol len nepremyslený návrh, beriem späť, ale v každom prípade je to perfektné a skladám poklonu organizátorovi že sa na to podujal, ja si pofajčím vonku...

Ale teraz vážne, som veľmi rád že to bude, už aby to bolo a ozaj, p. Starý sa nechystá, alebo Ondra Janiš ?

Disponuje niekto ako tak výkonným notebookom? Rád by som stavitelom predviedol orto mapy SR a možnosť využitia orto máp a tvorbu 3D máp cez systémy GPS. Bohužiaľ môj "hnojbook" 300MHz to dosť ťažko predýchava . Na Celerone 600MHz to už chodí znesiteľne.

Veľmi sa teším, že sa našiel niekto schopný zorganizovať "slezinu" aj v SR.
Len mám smolu, ze práve v ten čas som zaneprázdnený, ale ak to len trochu bude možné tak aj ja sa zúčastním.

To Nebulus:mám leteckú mapu Blavy( formát SID) ale má 293MB, ak hu chcete tak ju pošlem po Duušovi

Vďaka za ponuku, leteckú ( orto ) mapu BA mám. Mam aj celú SR, ale v kúsok horšej kvalite.

TS Charlie napsal:
To Nebulus:mám leteckú mapu Blavy( formát SID) ale má 293MB, ak hu chcete tak ju pošlem po Duušovi
Mapa Bratislavy? To už je z křížkem po funuse. Byla potřeba před několika měsíci a dodal Nebulus. Myslím, že tu samou má 279MB. Spíše by byl potřeba modelář, který by vyrobil modely budov a staveb v Bratislavě.

Dôjde vôbec niekto okrem Zbyňka už v piatok? Ak nie bude sa musieť program trocha prekopať....

nebulus napsal:
Dôjde vôbec niekto okrem Zbyňka už v piatok? Ak nie bude sa musieť program trocha prekopať....

Boli by sme veľmi povďačný, keby ste aj napísali kedy a o koľkej sa dostavite do Blavy. A to z jednoduchého dôvodu: aby sme vedeli dať do kopy program a zabezpečiť potrebné priestory na stretnutie! Stačí napísať súkromnú správu Nebulusovi poprípade mne:
Ďakujeme!!!!!!!

To Nebulus : Za "hnojbook" sa nehanbi, ja nemám žiadny...
To BigFoot: Čas príchodu Ti dám vedieť včas neboj, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to bude medzi 8.00 a 8.30.
Môžme prísť len v sobotu ráno, nakoľko nemáme kde prespať, teda ja určite a väčšina asi tiež.Ale potiahnuť to môžme aj dlhšie.

duuso napsal:
Nebulus : Za "hnojbook" sa nehanbi, ja nemám žiadny...
To BigFoot: Čas príchodu Ti dám vedieť včas neboj, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to bude medzi 8.00 a 8.30.
Môžme prísť len v sobotu ráno, nakoľko nemáme kde prespať, teda ja určite a väčšina asi tiež.Ale potiahnuť to môžme aj dlhšie.
Myslím Duuso,že s prespaním by nebol problém,lebo kopec priatelov mám v Blave,ale nemôžem si to z rodinných dôvodov dovoliť. Zas na druhej strane domov sa ponáhlať tiež netreba, ale bolo by lepšie sa dostaviť domov ešte pred polnocou. Treba rátať aj s tým,že ty už vlak domov nebudeš mať a budem musieť ísť domov cez Levice. Takže ja to vidím reálne takto. Príchod určite nie skôr ako 9:00(odchod od nás okolo 6:30 s menšou zastávkou v Šale) a odchod by bolo dobré najneskôr 21:00.S týmito časmi môžu rátať aj ostatný.

No, myslím si že takto by to bolo OK, aj ten príchod aj odchod takže dohodnuté, ešte budem volať.

Takže dnes sme "demokraticky" vybrali podnik na sobotné stretnutie: Je to "Česká pivnica" na Radlinského ulici 39. Máme tam rezervovaný stôl pre 10 ľudí v čase od 13.00hod -do cca 17.00hod. Uvedený čas vznikol z dôvodu programu doobeda - časť výpravy plánuje navštíviť depo Bratislava hlavné a Zbyňkovi chceme ukázať "terén". Co sa týka piatkovej časti stretnutia, zatiaľ nie je dohodnuté čo, kde a kedy.

nebulus napsal:
Takže dnes sme "demokraticky" vybrali podnik na sobotné stretnutie: Je to "Česká pivnica" na Radlinského ulici 39. Máme tam rezervovaný stôl pre 10 ľudí v čase od 13.00hod -do cca 17.00hod. Uvedený čas vznikol z dôvodu programu doobeda - časť výpravy plánuje navštíviť depo Bratislava hlavné a Zbyňkovi chceme ukázať "terén". Co sa týka piatkovej časti stretnutia, zatiaľ nie je dohodnuté čo, kde a kedy.
Ještě kašlu, snad se uzdravím.
Teď se dívám do jízdního řádu, jak mi to jede a je to celkem sranda.
Jízdní doba 2 až 2 a půl hodiny. Některá spojení přes Wien. A dokonce o něco rychlejší než přes Kúty.
Autem po dálnici je to 50 minut Možná kdybych někomu zaplatil pohonné hmoty, tak i se psem to vyjde levněji než EC. A hlavně rychlejší. Uvidíme, jaká bude příští týden konstalace. Možná na psa bude hlídání.

Zbyňku, pokiaľ máš problém so psom, tak ho vezmi na výlet... Dúfam ale, že nemá problém s mačkami, minule som ich vonku napočítal cca 30... :eek:

nebulus napsal:
V priebehu týždňa dám telefonicky vedieť Taxovi v akom zložení a kedy približne v sobotu prídeme, ináč program je OK, do tej 13.00 popracujeme v depe na hlavnom a hor sa na summit.Istí sú Jene, Miro Šarkan, Dem, Ja, Charlie mi dá vedieť cez týždeň.Už sa teším, zdravím všetkých.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře