Slovenské stretnutie priaznivcou MSTS

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak všem děkuji za informace o této slezině a tak jen přemýšlím, kdyby jste tu kohoutí energii věnovali raději tvorbě do MSTS.
Celkem jsem naštvaný, jak jste se tu hádali o nedotknutelnosti engů u modelů a skinů vozidel. Ano je špatně aby se šířily různé verze téhož modelu, ale...
Raději bych se věnoval trati, ale občas mi někdo napíše připomínku k Trainsetu, tak bohužel musím i tam. Mám zmatky v cd_Zaes.

Kohouti už jsou přesunutí, tak můj příspěvek patří také jinam. Část ke kohoutům, část ke slezině a část do Trainsetu, tak další reakce pište do správných rubrik

nebulus napsal:
Slezina sa práve skončila, bolo to príjemné stretnutie. Zúčastnili sa Bigfoot, Dem, Dráčik, Duuso, Jene a ja. Som rád že som spoznal ďaľších ľudí osobne. Došlo k výmene informácii a podkladov pre stavbu tratí. Nechcem nič predbiehať, nech viac prezradia samotný autory. Čo sa týka vyššie zverejnenej slovnej prestrelky je na každom čitateľovi, aby si utvoril osobný názor.
PS: Okrem iného sme sa dohodli na ďalšom stretnutí.....

Ten prvý nikoho ... uznávam, presunul som ho omylom, ospravedlňujem sa

Ten druhý ... tiež nikoho, ale rieši tú situáciu, čo je v hyde parku a tak k tomu tématicky patrí ... všetci čo to budete čítať, a budete pdoobne namíchnutí ako tuna BigFoot si láskavo uvedomte, že Hyde Park nie je smetiak, ring ani nič podobné, vyhradené len a len pre osobné invektívy a hádky ... a takisto porozmýšľajte čo by sa za mišmaš vyrobilo, keby som tú hádku presunul a váš príspevok nechal tu ... prípadné ďalšie názory poprosím do Hyde Parku, OK?

Mirec napsal:
dem napsal:
Asi takto to vyzeralo na stretnutí v Blave.
http://duuso.demmsts.sk/images/forum/slezina.jpg

Dem,

hodilo by sa predstaviť účastníkov stretnutia ... Vopred ti ďakujem.

Tak začnem od vrchu stola. Pod cisárom Rudolfom sedí Duuso. Po lavej strane od Duusa: Nebulus, Dráčik,Jene
po pravej strane: ja a Bigfoot. Ešte budú uverejnené aj iné pikantné fotografie len ich musím spracovať.
P.S: zastúpené bolo aj nežné pohlavie.( Moja manželka,ktorá to fotila.)

Naposled editoval moderátor:
Dúfam že po zverejnení ďaľších fotiek bude jasné prečo sú tí čo neboli na slezine, "mimo mísu".

Hold "mimo mísu" a aj "v míse"...
Ináč ahojte všetci!
Týmto by som chcel verejne poďakovať Nebulusovi a BigFootovi v mene všetkých za zorganizovanie ináč PERFEKTNÉHO stretnutia. Chlapi vďaka, bolo to super, bez chyby.
V krátkosti z priebehu akcie aby ste boli v obraze:

Dopoludnia prebehlo fotenie "relevantných" vecí v RD Bratislava hl., vďaka patrí strojmajstrovi a Dráčikovi za umožnenie tohoto bodu programu.Po nafotení potrebných vecí sme sa pobrali do Českej pivnice, kde sme prebrali obidve rozostavané slovenské trate 130 a 150, prebehla vzájomná výmena skúseností pri stavbe tratí, Nebulus dodal k stavbám tratí materiál na nezaplatenie /vďaka/, prehliadli sme výsledky fotenia, Dráčik objasnil pár "fintičiek" pre vylepšenie engov a lepšiu realistiku kabín,pospomínali sa zážitky s mašinami, proste bolo to super. Škoda že nás neprišlo viac.
K neprítomnosti Taxa uvádzam toľko, že akýkoľvek komentár k tejto veci je zbytočný.
Ešte raz vďaka organizátorom a už sa teším na reload.

nebulus napsal:
Dúfam že po zverejnení ďaľších fotiek bude jasné prečo sú tí čo neboli na slezine, "mimo mísu".
Ani tak nie po zverejnení ďalších fotiek, ale po zverejnení vecí čo z tých fotiek vzniknú.

Tolik jste hodovali a já chudák se musel potit v posteli a jíst suché pečivo s protivným čajem.
To je nespravedlivé.

Takéto hody pôvodne neboli v pláne. Pre Zbyňkovu útechu dodávam, že takáto strava ( "slezinová" ) je síce chutná, ale iste nezdravá :puke_r: ....Ale my sme ochotný sa "obetovať" a znova sa pri dobrom obede stretnúť

Tiež si myslím Zbyňek,že by ti to nepadlo dobre. Ono síce ten čaj a suchár blbo znie ale velakrát je to to najlepšie. Inak ja mám čaj velmi rád. Denne vypijem asi 3 litre. Ale to len tak na útechu. :wink:
P.s: Inak škoda že Miro nenatočil na kameru záver akcie,keď sme išli platiť. Po tolkých pivách si mal vidieť ako sme sa skladali a počítali a ...........

Nevím co jste nezdravého jedli, ale určitě tam mají i něco na přírodní způsob a pivo je jeden z nejzdravějších nápojů.

Bolo tam mäso z pravdepodobne šialenej kravy s BSE, hydina zase možno mala vtáčiu chrípku.... Dnes sa už nedá ničomu veriť .

nebulus napsal:
Bolo tam mäso z pravdepodobne šialenej kravy s BSE, hydina zase možno mala vtáčiu chrípku.... Dnes sa už nedá ničomu veriť .
No keď si pozrieš tú fotku ako Miro zápasí s tým kuraťom a tie jeho oči tak neviem či to bolo košer...

Neviem už čo jedol Duuso, ale tiež tam nevyzerá celkom normálne. :eek:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře