C
chobotnice
Host
Ahoj vsichni, potreboval bych radu,vubec my nejdou ovladat lokomotivy pomoci klavesnice,pouze mysi,nevite nekdo co s tim?Dik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A podíval ses v nastavení MSTS jak máš definované klávesy?chobotnice napsal:Ahoj vsichni, potreboval bych radu,vubec my nejdou ovladat lokomotivy pomoci klavesnice,pouze mysi,nevite nekdo co s tim?Dik
V adresáři GLOBAL jsou soubory mapováníchobotnice napsal:Nejdou vsechny
Nemáš náhodou programovatelnou klávesnici?Pokud ano,tak si ji zamkni a měla by být standartní,takže ovládání MSTS přes klávenici by mělo běžet v pohodě.Měla by se objevit hláška Standart F-key.Mě se to občas stane,že při spuštění MSTS taky zapomenu zamknout klávesnicichobotnice napsal:Ne tysoubory tam nechybi
zkus restartovat celý comp,zřejmě došlo k něčemu v MSTS,ono to rádo zlobí.Pak by se měly znovu zavést ovladače také v MSTS,snad to pomůže.Nejlépe to všechno vypni,počkej nejméně 20 vteřin a pak comp znovu zapni,tohle mi někdy pomáhá,když si MSTS postaví hlavu.chobotnice napsal:Klavesnici mam obycejnou
Pak bych se obával,že pomůže jen přeinstalace celého MSTS,můžeš spustit nějaký editor,který je součástí MSTS a něco tam dělat?Ne myší,ale vkládat údaje přes klávesnici.Pokud ne,tak asi přeinstalaci se nevyhneš,bohužel.chobotnice napsal:I to jsem skousel a nepomohlo to
Přeinstalace ano, ale nedělej ji přes simulátor. Ten svůj si ulož celý někam do zálohy, potom nainstaluj nový na původní místo a až to bude fungovat, zase ten původní přesuň zpátky. Pravděpodobně se něco ztratilo v registrech win a bez zálohy klíčů MSTS to neopravíš jinak než novou instalací.Petr Novák napsal:Pak bych se obával,že pomůže jen přeinstalace celého MSTS,můžeš spustit nějaký editor,který je součástí MSTS a něco tam dělat?Ne myší,ale vkládat údaje přes klávesnici.Pokud ne,tak asi přeinstalaci se nevyhneš,bohužel.chobotnice napsal:I to jsem skousel a nepomohlo to
Je to stejný disk nebo oddíl ( to není totéž )? Nicméně mělo by to fungovat kdekoliv, pokud souhlasí zápisy v registrech.chobotnice napsal:Dekuji vsem za rady.Problem je vyresen, pomohla instalace na stejny disk jak windousy.