cd Zeas

mmouka

Hradlař
mam dotaz ohledne nakladniho vozu cd Zeas ? v jedne aktivite v BP je tento vuz v dalsich modifikacich, ktere v zakladnim trainsetu na strankach BP neni a na dalsich strankach jsem ho nenasel. muzete me prosim poradit kde ho muzu stahnout? predem diky

Co je to za vůz. Jestli je zdařilý, rád jej do BP doplním, však zítra je slezina, tak to probereme, co z BP vyřadit a co doplnit.
Jinak obecně vyzývám všechny tvůrce aktivit, kteří pro uživatele tvoří pro BP, aby výhradně používali vozidla z BP, na stránkách vozidla pravidelně aktualizuji. Po slezině ještě doladím.
Tímto odpadnou všechny tyto zbytečné dotazy.

Zbyněk Šemora napsal:
Co je to za vůz. Jestli je zdařilý, rád jej do BP doplním, však zítra je slezina, tak to probereme, co z BP vyřadit a co doplnit.
Jinak obecně vyzývám všechny tvůrce aktivit, kteří pro uživatele tvoří pro BP, aby výhradně používali vozidla z BP, na stránkách vozidla pravidelně aktualizuji. Po slezině ještě doladím.
Tímto odpadnou všechny tyto zbytečné dotazy.

není to náhodou překlep z CD Zaes?

mmouka napsal:
mam dotaz ohledne nakladniho vozu cd Zeas ? v jedne aktivite v BP je tento vuz v dalsich modifikacich, ktere v zakladnim trainsetu na strankach BP neni a na dalsich strankach jsem ho nenasel. muzete me prosim poradit kde ho muzu stahnout? predem diky

Taky si myslím že takový vůz neexistuje, že to bude překlep :? , ale můžu se mýlit :( . Cisteren je obrovské množství nebo to může být nějaký nový vůz pro specifický druh přepr. zboží. Ale osobně jsem se s takovou cisternou ještě nesetkal a to dělám s cisternama každý den v práci. :eek: :eek: :eek:

Naposled editoval moderátor:
cd_zeas

samozrejme ze se jedna o cd Zaes ale zpravu jsem psal z PDA a to me nedela podtrzitko a navic jsem obratil pismenka :(
konkretne se jedna o Zaesdeza.wag v con souboru:
kms_n_usti-dloutreb.con
kms_n_host-kras.con

Re: cd_zeas

mmouka napsal:
samozrejme ze se jedna o cd Zaes ale zpravu jsem psal z PDA a to me nedela podtrzitko a navic jsem obratil pismenka :(
konkretne se jedna o Zaesdeza.wag v con souboru:
kms_n_usti-dloutreb.con
kms_n_host-kras.con

mmouka napsal:

Prosím ťa čo je to v "jednej aktivite BP" ??? Nabudúce ťa prosím napíš aj meno aktivity, prípadne autora, nakoľko on najlepšie vie čo za vozidlá do onej aktivity použil ... :wink:

Mirec napsal:
mmouka napsal:

Prosím ťa čo je to v "jednej aktivite BP" ??? Nabudúce ťa prosím napíš aj meno aktivity, prípadne autora, nakoľko on najlepšie vie čo za vozidlá do onej aktivity použil ... :wink:

Dle consistů usuzuji na končila mi šichta.

Boby napsal:
Mirec napsal:
mmouka napsal:

Dle consistů usuzuji na končila mi šichta.

Díky Boby,

tú skratku "kms" som si ani nevšimol ... :eek:

Naposled editoval moderátor:
cd_Zaes

prosim jeste jednou jestli by mi nekdo nemohl poslat pro jistotu celou slozku cd_Zaes tohoto vagonu vcetne Zaesdeza ktery se mi nedari stale najit, a nebo alespon zverejnit link.
dekuji predem

Back
Nahoře