PKP Amz / Ampz / Bmz / Bmpz

Aj ja som ho zháňal. Úžasný bol aj požadovaný adresár "PKP-IC/PKPAmz.wag". Nkoniec som to vyriešil premenovaním iného PKP vagóna

Naposled editoval moderátor:
Vážení ... máte tam zle pomenovaný adresár. Tieto vozne sú v adresároch rozdelené podľa príslušnej rady (PKP_Ampz, PKP_Bmz). A sú ako na train-sim.cz tak i u Zbyňka ...

A ešte raz: na kieho frasa premenúvate vozidlá v trainsete a nie odkazy v aktivitách? Až sa v tom bordeli sami nebudete vyznať tak potom ... :mad: :?: :?: :?:

Skúste to prestať vnímať ako "PKP_Ampz" ale ako poľský Ampz ... a tak hľadajte poľský Ampz (a že ho u Zbyňka nájdte nemusím snaď ani hovoriť)

Dalším důvodem může být, to že vagóny s uvedeným značením v Polsku nejezdí.
Poláci mají na svých stránkách MSTS (http://www.trainsim.d8b.pl/) velkou kolekci osobních vagónů vč. klimatizovaných obdob SGP Ampz Bmz.
Značení však mají jiné. Mimochodem jedná se o velmi zdařilé modely.

Ja som si premenoval PKP Ampz, ktorí som už v počítači mal :) . Nakoľko istý tvorcovia aktivít tvrdošijne používajú stále "nekompatibilný" trainset, tak sa mi vidí schodnejšie si vytvoriť zopár vozidiel premenovaných, ako stále opravovať tie isté chyby. Napadajú ma aj iné riešenia , ale na druhej strane som rád že niekto tvorí aktivity....

U Poliakov som to videl ako Xm(p)z, pretoze aj poliaci musia prejst na UIC standard znacenia, tak budme perspektivny ... inak podla platneho znacenia PKP by to mali byt Amz=Admnu, Ampz=Adhmnu, Bmz=Bdmnu a Bmpz=Bdhmnu

Zde citované polské vozy na stránkách nemám a mít nebudu. Lze je najít na některých polských stránkách ale i s dovětkem že jsou smyšlené. A tyto smyšlené skiny jsou k sehnání i na Zbyňkových stránkách.

Josef Vogeltanz napsal:
Poláci mají na svých stránkách MSTS (http://www.trainsim.d8b.pl/) velkou kolekci osobních vagónů vč. klimatizovaných obdob SGP Ampz Bmz.

zkoušel jsem tuto stránku a kromě sponzorujících firem určených oblastí tohoto serveru jsem nic jiného nenašel, můžeš mi prosím poradit, jak se dostat k těm kolekcím os.vagónů ?

Back
Nahoře