The route 240 in english

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Mars92
  • Datum začátku Datum začátku
M

Mars92

Host
Re: Trať ČD240 Jihlava - Brno

Is it in this route a Brno station in avalabality? :wink:

But he's doing it now? (new update) :wink:

Mars92 napsal:
I don't think so. According to Luděk's words, next update will contain a track from Zastávka u Brna to Brno Horní Hešpice, not to Brno main station.

Tomachek napsal:
Mars92 napsal:
I don't think so. According to Luděk's words, next update will contain a track from Zastávka u Brna to Brno Horní Hešpice, not to Brno main station.
Tak nevím, jestli jsem ještě v czesku. Nemají náhodou inostranci vyhrazeno samostatné vlákno ?
Připadá mi nefér vlézt na cizojazyčné ( anglické ) forum a dát tam jinojazyčný ( český ) dotaz s tím, že mi bude odpovězeno v mém jazyce.
Tazatel by měl použít překladač nebo svůj dotaz vložit do patřičného místa. ( http://forum.msts.cz/viewforum.php?f=16 )
Odpovídači by měli při prvním kontaktu jej přesměrovat tam a nerozvíjet to v nepatřičném umístění.
PS:
Moderátor to snad přesune tam, kam to patří.
Následující dotaz onoho tazatele ( ad270 ) je již tam, kam patří.
Stačilo, že jsem jej nasměroval odkazem výše a šlo to i česky
( narozdíl od některých domácích, kteří nejsou schopni ani po několika upozorněních udělat něco správně a zakládají zbytečná nová vlákna apod. ) .

Naposled editoval moderátor:
Ask me, please, when ~ autor wants to release this update? :bounce:

Hallo all...New member from Greece:D

Question about the trat240 "jihlava"
It requires X-tracks or not???

I own the BP83 route and i want to try and something else..
I tried to put trat 180/83 to work but crashed the train.exe
Later i saw somewhere that needs trat 321 to work.....So i cant do anything since i dont own 321...yet:-P

BillG napsal:
Hallo all...New member from Greece:D

Question about the trat240 "jihlava"
It requires X-tracks or not???
... ... ... ... ...

Yes, the track 240 requires a specific global, which is available for download on the site with the track. Under globale BP will not work. When you have any questions, please contact me.

Back
Nahoře