Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak neviem, či je v poriadku stránka!!! Používam Eset Smart securirty a určite ho mám aj správne nastavený!Pikku napsal:Nastav si správně svůj antivirový program, stránka je v pořádku.
K tomuto: Eset Smart Security sa nie príliš vydaril, šili ho horúcou ihlou a nie vždy sa naň dá spoľahnúť. Ovšem niečo sa predsalen udialo, pretože zľahol celý Apache na serveri Mariana Šima a narobil nejaké škody. Mimo iné zneprístupnil nejaké stránky, vrátane mojej poddomény xtrain.tyk0kso.sk. Bohužiaľ Marian Šimo dnes nemá toľko času, aby sa serveru naplno venoval a sprístupňuje to postupne, ako mu vychádza čas.Bigfoot napsal:Tak neviem, či je v poriadku stránka!!! Používam Eset Smart securirty a určite ho mám aj správne nastavený!
29.9.2008 22:59:16 HTTP filter súbor http://bobina.tyk0kso.sk/ JS/TrojanDownloader.Agent.NFZ trójsky kôň prerušené spojenie - uložený do karantény.
Na konci indexu je pod počítadlem:Tax napsal:... K tomu javascriptu - záleží, jak má jednotlivý člobrda nastavený svoj PC, niekomu sa to prejaví, niekomu nie. Mne na IE7 a s Norton Internet Security 2008 to nerobí nič, čo by ma obťažovalo.

Je to síce trochen OT ale mal by som jednu poznámku alebo otázku, "ošetrenie" textúr systémom DXT1 pri rozlíšení do 1024 predsa umožní bezproblémový export do TGA nie ? Tak potom aká ochrana ? Pri rozlíšení 2048 /príklad model 740 od Kebarka/ je už textúra po otvorení v TGAtool zašumená, to je OK, ale v menšom rozlíšení to ide v pohode vyexportovať, blbne niečo mne alebo je to tak ?Tax napsal:Bobina 140.079-5 je už opatrená DXT1 textúrami (stop parazitizmu )...
duuso napsal:... ale v menšom rozlíšení to ide v pohode vyexportovať, blbne niečo mne alebo je to tak ?
duuso napsal:No neviem Carlosi, 140 004 tuším fotil David Hájek, ...
David Hájek napsal:... bude-li zájem,někde bych ještě snímky stroje 140 004 mohl "vyhrabat ...