E499.0/140

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna tomi
  • Datum začátku Datum začátku
Tomi,

VEĽKÉ VĎAKA ZA VŠETKÝCH,SKÁČEM 2 METRE OD ZEME,EŠTE RAZ VĎAKA

Teraz sa cítim ako keď mi otec voľakedy kúpil prvú sadu TT start v Bratislavskom Priore...Toto nepotrebuje ďalší komentár.

Tomi,. super práce.......teď už to chce jediné.....štreku, kde by se v pohodě mohly potkat šlechtičny, štokry, nebo kremaky a semo tamo bobina nebo kyklop....vozy na toto časové období jsou taky......

Martens napsal:
Tomi,. super práce.......teď už to chce jediné.....štreku, kde by se v pohodě mohly potkat šlechtičny, štokry, nebo kremaky a semo tamo bobina nebo kyklop....vozy na toto časové období jsou taky......
Já se s Bobinou pokochám až zítra, ....už se těším.

Trať? Přece Bratislava - Kúty. Tam ještě není koridor, trať ve starém stylu, vodní jeřáby na šlechtičny už tam jsou....Bobina, sice jen na 3000V, ale Tomiho Bobina dokáže zázraky. Autor se mi průběžně chlubil, kde všude s Bobinou už jezdil. Nejvíce po Brně. :lol: A já byl z toho vždy na prášky.

Zbyněk Šemora napsal:
Martens napsal:
Já se s Bobinou pokochám až zítra, ....už se těším.

Trať? Přece Bratislava - Kúty. Tam ještě není koridor, trať ve starém stylu, vodní jeřáby na šlechtičny už tam jsou....Bobina, sice jen na 3000V, ale Tomiho Bobina dokáže zázraky. Autor se mi průběžně chlubil, kde všude s Bobinou už jezdil. Nejvíce po Brně. :lol: A já byl z toho vždy na prášky.

Moje 451 taky byla až v Bratislavě. Ale já to řešil tak, že jsem do zadního prostoru vedle WC namontoval trafo a usměrňovač. :lol: Pravda, občas se prorazil hlavní přívod od pantografu, ale zabalil jsem to izolačkou a je pokoj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

K Bobině neni co dodat, vyšla sice v pátek 13. ale o to je hezčí .....

Robo napsal:
Martens, vidím, že aj môj predošlý príspevok bol vymazaný, hoci neobsahoval nič, čo by bolo hodné vymazania :?

k bobin: super, nádherna práca tomi :)
Robo, vzal jsem tam všechno, co se týkalo nechutných příspěvků Hawka a Vokouna....taky tam byla u Tebe zmínka o těch dvou, byť ne ve špatném slova smyslu, ale už jaksi ztratila význam, bez kontextu.....uznávám, mohl jsem to spíš upravit, než to smazat......omlouvám se

Díky za ní,je to prostě krása-skvost,jak jsem se na ní těšil,jůůůů

Naposled editoval moderátor:
Bobina je opravdu nádherná. Právě jsem ji projel se soupravou ČSD vozů
ve starém úseku Úvaly - Praha při západu slunce. Jak ta se na trati vyjímala!
Určitě by si zasloužila hlavní roli v nějaké retro aktivitě.

Model je super! Ale chybičku vo zvukokoch som si všimol: Bobiny mali štandardne iba píšťalu a niektoré stroje domontovanú dodatočne aj húkačku. Tento stroj ale húkačku nemá ( iba píšťalu ) a napriek tomu "houká". Zvuk píšťaly zase chýba úplne.

Práve teraz som mal možnosť previesť sa na bobine a chcem týmto vyjadriť svoju poklonu realizačnému tímu ... Oceňujem vynikajúco spracovanú inštaláciu a taktiež bonusové veci, ktoré sú súčasťou balíka.Presne ako povedal Tax - stálo zato vydržať ...

K tomuto se můžu akorát přidat.... Navíc stránka s downloadem je zatím nejlepší, jakou jsem kdy viděl. Perfektně zpracovaný informace.... tak by to mělo být u každé loko.

Bobča

I já se musím přidat s díkem, pač ta spousta práce co ten model dal se aspoň takhle ocenit musí. Projel jsem si Žilina - Těšín s 13ti vozovým rychlíčkem z Bayek a je to nádhera!!!! Vďaka!

Zdar všetci !
Chcel by som sa spýtať touto cestou autora bobiny či náhodou neplánuje v blízkej budúcnosti zverejniť ďalší skin tohoto rušňa /napr. verziu ŽSR/, keď už nám ten Martin 030 ťahá na východ.

duuso napsal:
Zdar všetci !
Chcel by som sa spýtať touto cestou autora bobiny či náhodou neplánuje v blízkej budúcnosti zverejniť ďalší skin tohoto rušňa /napr. verziu ŽSR/, keď už nám ten Martin 030 ťahá na východ.

Ahoj,
já bych se chtěl přidat k Duusovi a chtěl bych poprosit o novej skin na bobinu,k půlročnímu výročí vydání by se nějakej novej skin hodil.....

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře