Nefungující zvuky v MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Petr
  • Datum začátku Datum začátku

Petr

Cestující
Potřeboval bych poradit. Když jedu jakoukoliv aktivitu, tak mi nefungují zvuky u všech mašin. Zde jsou podrobné informace:
Po nainstalování MSTS jsou všechny zvuky v pořádku (u originálních mašin). Pokud naistaluji trať BP, tak všechny zvuky přestanou jít a nejdou ani u českých vozidel, ani u těch původních (Acela...). Pokud se podívám z mašiny ven (klávesa 2, 3, 4 nebo 6), zvuky jsou všechny v pořádku kromě houkačky a píšťaly (ty nejdou vůbec). Jediný vlak ve kterém jdou zvuky bez problémů je Pendolino (680) z DVD pana Šemory. Vozy mám z toho DVD a ze stránek train-sim.cz.
Prosím poraďte mi, co mám udělat, aby mi šli zvuky u všech mašin dobře. Děkuji za odpověď.

Já mám podobný problém.. Když si udělám aktivitu,tak mi nejdou zvuky u žádný lokomotivy při pohledu z kabiny,pokud jsou na nádraží jiné vozy. A fungujou zvuky jen u těch vozů, když je připojím. Když se loko sama na celém nádraží,tak u ní všechny zvuky fungujou. V čem může být problém? Připadá mi že zvuky vozů ruší xxxeng.sms ... :(
Samozřejmě mám vše na maximum.. :)

Potřebuji poradit:
Zničeho nic mi zmizelo z MSTS hlášení " jízda proti stůj povolena" - "jízda není povolena" a místo toho se ozve zvuk píšťalky.Neví někdo kde bych mohl najít ty chybějící hlášky a znovu je tam vložit?

Tommy66 napsal:
Potřebuji poradit:
Zničeho nic mi zmizelo z MSTS hlášení " jízda proti stůj povolena" - "jízda není povolena" a místo toho se ozve zvuk píšťalky.Neví někdo kde bych mohl najít ty chybějící hlášky a znovu je tam vložit?
Najdeš je v instalačce trati BP. Přepsaly se ti jinými stejnojmennými soubory z instalace trati 180 či jiné. To, co platí pro kompatibilitu složky GLOBAL, je ještě výraznější u zvuků. Zde sice nedochází ke konfliktům a pádům, ale zase přijdete o autentické zvuky k stávající trati. Před instalací trati a vůbec čehokoliv platí stále aktuálně "ZÁLOHOVAT".
A právě pro tyhle případy jsem spáchal tu jednoduchou utilitku na zaměňování důležitých modifikovatelných složek v MSTS. K nalezení mezi utilitkami pod heslem DAFC/DAFK.

Naposled editoval moderátor:
DJ LA DÉFENSE napsal:
Nevíte v čem je problém, vůbec mi nefunguje zvuk signalizace na chráněných přejezdech na Šemorovce. Nepomohl ani reinstal.
Máš opravený soundcfg.dat z instalace "bin" ?! Zvuky vše na max ?

DJ LA DÉFENSE napsal:
Nevíte v čem je problém, vůbec mi nefunguje zvuk signalizace na chráněných přejezdech na Šemorovce. Nepomohl ani reinstal.
Pokud myslíš přejezd se závorami, tak tam žádný zvuk tuším není. Když projíždíš, tak jsou dole a necinkají (jako v reále). U přejezdu bez závor je myslím zvukový sloup s cinkáním přejezdu.

Já mám zase tento problém. Mně nefungují zvuky u dieselových lokomotiv (u elektrických normálně). Vždy, když jede motorová lokomotiva, nebo motorový vůz, tak je tam ticho.

Back
Nahoře