Aktivita EC 170 "Hungaria" Bratislava - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku

Tomes

Hradlař
Můžete mi někdo poradit, jestli má na chod aktivity vliv velký počet paths a services ? Tvořím tuto aktivitu, mám ji hotovou (a vyzkoušenou) zatím v úseku Bratislava - Brno a mám tam přes 40 paths a services, takže si netroufnu odhadnout, kolik jich bude v Praze a nerad bych se s tím plácal , aby to pak nechodilo.

Tomes napsal:
Můžete mi někdo poradit, jestli má na chod aktivity vliv velký počet paths a services ? Tvořím tuto aktivitu, mám ji hotovou (a vyzkoušenou) zatím v úseku Bratislava - Brno a mám tam přes 40 paths a services, takže si netroufnu odhadnout, kolik jich bude v Praze a nerad bych se s tím plácal , aby to pak nechodilo.

Samotny pocet paths a traffic by tolik vadit nemel ... spis je otazka kolik pocitacu to utahne :-) Kdyby byl problem, ta aktivita se da vzdycky rozdelit (treba v CT, nutne bude jen ukonceni a nove nacteni dilu 2 :-))

Samotny pocet nevadi, moze ich byt az 128 ale podstatne je kolko je aktivnych (teda kolko vlakov sa naraz po virtualnom svete MsTS pohybuje). Tych by nemalo byt viac ako 5-7. A to myslim staci na slusny provoz.

Docela špatně, padá v Úvalech a nevím proč, bohužel mi už nejde ani otevřít v AE. Kdyby se na to chtěl někdo podívat a opravit chybky, o kterých vím a bohužel už je nemůžu opravit, ať dá vědět. Díky

Tomes napsal:
Docela špatně, padá v Úvalech a nevím proč, bohužel mi už nejde ani otevřít v AE. Kdyby se na to chtěl někdo podívat a opravit chybky, o kterých vím a bohužel už je nemůžu opravit, ať dá vědět. Díky

Pošli mi to já bych na to koukl.

Mám problém - přijedu do Libně, v půlce peronu to v počitadle zarachotí, po chvilce mě to pošle k Bilovi, a je úplně jedno, jestli to projíždím rychle nebo krokem. Zkusil jsem stáhnout detaily grafiky na minimum, ale není to nic platné. Poradí někdo?

Back
Nahoře