Problém se stránkou http://duuso.demmsts.sk

742.041 napsal:
Byl to ohledně těch downloadů a češtiny do DAP,jelikož se to pak rozsipe na nečitelné něco a pak se v tom vyznej. :eek:
To tedy nevím, co se Ti rozsype nebo rozsípe (třeba je to dejchavičný komp), ale ten counter běží nezávisle na klientovi, protože se zpracovává na serveru...

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
742.041 napsal:
Byl to ohledně těch downloadů a češtiny do DAP,jelikož se to pak rozsipe na nečitelné něco a pak se v tom vyznej. :eek:
To tedy nevím, co se Ti rozsype nebo rozsípe (třeba je to dejchavičný komp), ale ten counter běží nezávisle na klientovi, protože se zpracovává na serveru...
No však právě to asi byl problém providera,nebo rukou,jelikož tu jich s tím bylo víc,ale pak se to spravilo a zase to běží normálně.Jináč je to v poho. :idea:

Naposled editoval moderátor:
Ale ono to už jede normál,muselo to být opravdu na druhým konci drátu.Jám mám taky DAP nastavenej default,ale pouze na jeden link,ostatní je pak že si ztáhnu komplet všechny downloady naráz a to pak je postupně ve frontě,když se stáhne jeden tak následuje druhý atd..ale ne že na mě najednou vyskočí všechny downloady najednou. :roll:

Bobe57 a ostatní, komu ten DAP blbnul.....vzhledem k tomu, že tento stav u sebe nejsem schopen nasimulovat a stále se to chová korektně, zkuste, prosím, komu to dělalo problém, následující odkaz, jestli to jede.....

http://mlasevic.wz.cz/act_ml.htm

A dejte mi vědět, jestli to vezme nebo nevezme DAP......já to prostě za Boha nejsem schopný ten stav navodit....ani po defultní instalaci, ani, když si tadyhraju s nastavením.....

Díky

Martens napsal:
Bobe57 a ostatní, komu ten DAP blbnul.....vzhledem k tomu, že tento stav u sebe nejsem schopen nasimulovat a stále se to chová korektně, zkuste, prosím, komu to dělalo problém, následující odkaz, jestli to jede.....

http://mlasevic.wz.cz/act_ml.htm

A dejte mi vědět, jestli to vezme nebo nevezme DAP......já to prostě za Boha nejsem schopný ten stav navodit....ani po defultní instalaci, ani, když si tadyhraju s nastavením.....

Díky
No stránka se mě otevřela,ale jako bych neměl Javu,prostě obrázky byly fuč,ale stahuje se to v poho,DAP naběhl jen na to co jsem chtěl.To je určitě v nastavení skript na servru :idea: jinač nevím

742.041 napsal:
Ale vlastně,ty to máš na sebe tu stránku,hmmmm :?:
Na Javu se vykašlete, protože je to jenom testovací a mám to vypíchnuté bokem, ale pokud už to funguje, tak na 100% je chyba v DAP nebo dalších download managerech, které NEUMÍ SPRÁVNĚ parsovat HTML kód....takže chyba 100% nebyla na serveru, ale v daném PC a v daném použitém software......prostě DAP pracuje s chybou......

Já mám software pořád stejnej a udělalo mě to pouze teď.DAPa mám aktualizovanýho a ostatní taky,tak opravdu nevím

742.041 napsal:
Já mám software pořád stejnej a udělalo mě to pouze teď.DAPa mám aktualizovanýho a ostatní taky,tak opravdu nevím
Takže teď už to funguje na výše uvedeném odkazu?

bob57: V tom pripade sa jedna o zle parsovanie HTML programom DAP (popripade podla systemu predavania udajov je mozna aj chyba v MSIE), kedy mu staci na vytvorenie podmienka aby bol na konci retazka akehokolvek URL .zip aby ho ponukal na stiahnutie. Kazdopadne chyba bola na tvojej strane, i ked bez tvojho zjavneho pricinenia.

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
742.041 napsal:
Takže teď už to funguje na výše uvedeném odkazu?

Na výše uvedeném odkazu je to OK.
Zde 2x testovací odkazy:
1. nezlobí a je upraven : http://web.telecom.cz/bob57_cz/test1.htm
2. zlobí a je podle původní url http://web.telecom.cz/bob57_cz/test2.htm
V obou případech se počet downl načte k tomu druhému odkazu.

Bobe, ale pořád to neřeší ten problém....protože na tom testu 1 Ti NEFUNGUJE COUNTER !!!!! Pochop už konečně, že pokud mám 2 url, jedno bez přípony zip a druhé s příponou zip, tak to prostě NEJSOU , opakuji NEJSOU 2 STEJNÉ ODKAZY....

Proč Ti tedy nefunguje počítadlo na tom Testu1???? :idea:

No řešení se našlo, ikdyž to není zrovna Bobovo, ale od Johnze.....holt prostě díky chybám jiných SW se musí řešit takovéto ptákoviny.....

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
No řešení se našlo, ikdyž to není zrovna Bobovo, ale od Johnze.....holt prostě díky chybám jiných SW se musí řešit takovéto ptákoviny.....
Já jsen taky netvrdil, že ten můj test to odstraní. Pouze ukáže, který řádek zlobí. A taky jsem jasně napsal, že se to i při downloadu ze stránky test1 přičte na test2. Je to logické, test1 by to přijala, kdyby se to,co má zobrazit jmenovalo tak jak požaduje ona- bez konce zip, ale protože skrip to vrací zpět i s tou koncovkou ve jménu, tak to samozřejmě nezná. Test2 to ale zná a tak si to přiřadí, ikdyž to bylo volané z test1.

Johnz to vyřešil s tím přičtením a=1 pěkně.
Funguje to i v http://web.telecom.cz/bob57_cz/test3.htm
TAkže to jdu opravit do ostrých stránek, ale prostě je to jenom obcházení chyby v parsování, kterou má DAP......

Jinak Bobe, script Ti to jméno nikdy neupraví.....jenom prostě DAP nepoznal, že se jedná o volání scriptu s parametrem jako obrázek, ale vnutil mu prostě download, což byla chyba DAP a ne chyba toho počítadla.....

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
TAkže to jdu opravit do ostrých stránek, ale prostě je to jenom obcházení chyby v parsování, kterou má DAP......

Jinak Bobe, script Ti to jméno nikdy neupraví.....jenom prostě DAP nepoznal, že se jedná o volání scriptu s parametrem jako obrázek, ale vnutil mu prostě download, což byla chyba DAP a ne chyba toho počítadla.....
Michalovi to dělá i GetRight, takže je stále otevřena otázka, zda za to může akcelerátor nebo IE. Ještě jsem nezkusil napluginovat DAP do Mozilly.
No ale jednoznačně se problém přesunul ze serveru na klienta a používaný SW.....jdu se juknout na by novinky a kabiny...

Resume : Bobe, na Novinky jsem zapoměl ( původně tam počítadlo ani nebylo) a Kabiny už byly hotové, ale asi jsi měl něco v cashi........

Jak jsem již psal včera tak to je bez problému,ještě jsem se hrál s DAPem jestli tam něco není ale tam je vše O.K.

Tak jsem to taky vyzkoušel a GetRight se bohužel chová pořád stejně. Ještě zkusím nainstalovat jeho poslední verzi a dám vědět.

Michal napsal:
Tak jsem to taky vyzkoušel a GetRight se bohužel chová pořád stejně. Ještě zkusím nainstalovat jeho poslední verzi a dám vědět.
Zkus si vyčistit cash u Tvého IE, jestli nemá někde stránku uloženou v cashi......

Michal napsal:
Upgrade na verzi 5.2d to vyřešil...
OOK, takže tímto považuji problém za uzavřený......

pro Dema.....podívej se, až budeš upravovat svoje stránky, jak jsou nyní udělány odkazy....

stačí za každý zip dopsat &a=1....

tím se pak oblbnou ty chybně pracující akcelerátory....

Ještě dodám, že GetRight 5.2d si už poradí korektně i s předchozím zápisem bez &a=1. Zkoušel jsem to na bobových testovacích odkazech.

Back
Nahoře