Wupper Express 10

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hawk
  • Datum začátku Datum začátku

Hawk

Posunovač
héj klucí....poraďte mi jestli je trať kompatibilní s defaultním kolejivem nebo x-tracks;-)....aneb jak ji nainstalovat...jestli na čistou instalaci MSTS či jinak.........stáhl jsem ji z trainsim.igames i s activitami a trainsetem (ale háže mi to stejně chybu o chybějících vozidlech, a když ji šoupnu na x-tracks, tak mi vyhodí kromě chyb trainsetu nějakou chybu terénu a přepne na úvodní stranu hry........díky za help!

a můžem zahájit diskuzi k této trati :wink:

Naposled editoval moderátor:
Hawk napsal:
héj klucí....poraďte mi jestli je trať kompatibilní s defaultním kolejivem nebo x-tracks;-)....aneb jak ji nainstalovat...jestli na čistou instalaci MSTS či jinak.........stáhl jsem ji z trainsim.igames i s activitami a trainsetem (ale háže mi to stejně chybu o chybějících vozidlech, a když ji šoupnu na x-tracks, tak mi vyhodí kromě chyb trainsetu nějakou chybu terénu a přepne na úvodní stranu hry........díky za help!

a můžem zahájit diskuzi k této trati :wink:

Pokud vim, tak WE jezdil vzdy na x-trackach, otazkou je jakou mas verzi. Pokud se tyka vozidel, na nemeckych webech je jich nepreberne mnozstvi, problem mozna bude v tom, ze to chce vozidla s predchozich packu pro starsi verze WE. Ale nevim, varim z vody a WE teprve stahuji spolecne s NEB :-)

A vida, tak chlapci z Graphics15 se už vytasili s desítkou. No, já měl nainstalovanou osmičku, teď devítku a myslim, že xtrackama nic nezkazíš. Ale nepíšou nic o tom, že by byly potřeba. Každopádně je třeba dotahat nějaký trainset, viz. info na jejich homepage: http://www.graphics15.de/. Lord.

Zdar, tak už jsem to stáhnul, prozkoušel a zde je řešení pro bezvadný chod této tratě. Ideální je stáhnout trať z těchto stránek: http://www.kim-trains.de/html/wupper_express_10_08_01.html je tam i balík aktivit s trainsetem. Potom, kdo nemá Wupper Expres 9, tak musí ještě stáhnout rozšíření trainsetu z homepage projektu: http://www.graphics15.de (po otevření nejdřív klikněte vlevo na Wupper Expres) je to tam uprostřed stránky i s odkazy, je to asi 5 kousků trainsetu + 1 ozančený NEW (nemá kabinu, tu musíte použít z modelu BOB_TALENT...).

Instalace trati: stáhnutá má pouze kolem 65 MB, musíte jí šoupnout do adresáře ROUTES, ve kterém máte všech 6 defaultních tratí, potom otevřít adresář Wupper Expres 10, najít soubor instal.bat, poklikat na něj a spustí se dokopírovávání objektů právě z těch 6 default tratí. Teprve pak je trať komplet připravena k provozu. Její finální velikost je 280MB.

Komu se nechce stahovat celý trainset, tak stáhněte jen vše z prvního odkazu (kim-trains), tím myslím trať 65MB a balík aktivit s trainsetem 15MB. Zbytek trainsetu je opruz stahovat, protože je na různých adresách, chybí kabiny, zvuky a tak, takže ten zbytek vám klidně pošlu třeba přes úschovnu, protože ho už mám jakžtakž upravený.

Když tohle všechno do MSTS naházíte, tak trať funguje bez problémů včetně aktivit a trainsetu.

PS: Tomu se říká user friendly instalace. No, je to zadarmo, tak to člověk alespoň zaplatí svým potem a časem :D .

Mějte se. Lord.

Tak vidím, že tuhle trať nerozjedu. Všechny defaultní tratě jsem si pro úsporu místa smazal. Zbyněk psal, že se můžou bez problémů smazat, protože k instalaci tratě Břeclav-Praha je nepotřebuju. Vše je již obsaženo v instalačkách.

To jo, ale spousta autorů, co používá defaultní objekty a kolejivo, radši dá do adresáře s tratí ten instal.bat, aby nebyl archiv pro stahování tak velký, proto je dobré mít ty default příšernosti alespoň někde bokem právě pro případ instalace podobných tratí. Bohužel celá trať má 280MB a to už přes úschovnu neprocpu. Lord.

Lord:
Já vím, já se stím už setkal. Ale radši dám přednost našim tratím protože si myslím, že jsou nejlepší. Nebavilo by mě jezdit někde, kde to neznám :)

Komu se nechce stahovat celý trainset, tak stáhněte jen vše z prvního odkazu (kim-trains), tím myslím trať 65MB a balík aktivit s trainsetem 15MB. Zbytek trainsetu je opruz stahovat, protože je na různých adresách, chybí kabiny, zvuky a tak, takže ten zbytek vám klidně pošlu třeba přes úschovnu, protože ho už mám jakžtakž upravený.
Dobrý den Lorde
Dovolil bych si využít Vaší nabídky a chtěl bych Vás poprosit o zaslání
zbytku trainsetu pro trať Wupper Express 10.
Zde přikládám svojí e-mailovou adresu: chleboun999@seznam.cz.
Předem děkuji a doufám, že příliš neobtěžuji.

p.s.: Velké díky za stránky s recenzemi zahraničních tratí. Je to něco, co
už tady dlouho chybělo :D

No a teď koukám, že to mám úplně naruby než jsem původně zamýšlel. :eek: No nic.....chybama se člověk učí.

chleboun napsal:
No a teď koukám, že to mám úplně naruby než jsem původně zamýšlel. :eek: No nic.....chybama se člověk učí.

Díky za pochvalu. Trainset pošlu dnes, nejpozději zítra k večeru.

Pavlík napsal:
Tak vidím, že tuhle trať nerozjedu. Všechny defaultní tratě jsem si pro úsporu místa smazal. Zbyněk psal, že se můžou bez problémů smazat, protože k instalaci tratě Břeclav-Praha je nepotřebuju. Vše je již obsaženo v instalačkách.

Nezoufej, stačí když si s 2CD originálu MSTS zkopíruješ soubory *.cab (Europe1, Europe2, Japan1,......) a rozbalíš si je a dáš do složky ROUTES. Já jsem to tak udělal a funguje to a ta trať opravdu za chvilku stojí.

Na homepage o xtracks nic nepíšou, já to mám v instalaci s Pro Trainama a ty tuším xtracks taky nepoužívají, takže asi ne.

VáclavS napsal:
No že mi běží se Zbyňkovou tratí a snášejí se.

Já jsem ji nainstaloval bez x-tracks, nakopírovat do MSTS, poté spustit BAT, která doinstaluje zbytek z MSTS a jedeš.

Back
Nahoře