Kde se sehnat tento model

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
G

Guest

Host
Díval jsem se skoro na všechny stránky zaměřené na MSTS a nikde jsem do MSTS nesehnal tento model dvoupatrové soupravy v tomto barevném provedení viz http://foto.rur.cz/view.php?obr=76f1.jpg

Kde se dá ještě sehnat, když stránky Filipa Havla byly uzavřeny ?

Tyhle patra byly nějaký čas u Havla. Šlo o skin Pikka na německý model. Bohužel autor modelu si vyžádal stažení tohoto modelu takže ho v českém provedení neseženeš. Leda že by ti ho Pikku zaslal pokud se s ním domluvíš.

Ty patra mám taky, pokusil jsem se z nich udělat tmavě zelenou verzi s nápisem ČD a umístěním cestujícího nahoru i dolů. Ale interiér je nevzhledný, takže nevím nevím.

patra

Ppoollll má naprostou pravdu, tyto vozy existují přibližně v pěti odlišných modelech a samozřejmě jediný ucházející je ten stažený z TS Eastrail, který autor zakázal šířit. Model má i vynikajícím způsobem zpracovaný interiér a povedené soundy s typickým odfukováním při brzdění. Udělal jsem celkem tři varianty textur pro provoz těchto souprav v různém období ČSD a ČD. Pokud by o tato patra byl zájem, bude potřeba toto řešit trochu jinak, např. mailem nebo soukromou zprávou.

Beatlesák napsal:
Hledám Raj BTK našel jsem Uacs BTK ale MsTS to nechce vzít :(

Raj BTK stejně jako Raj Vitošov je ke stažení u Zbyňka v cd_Raj. Taky jsem to nevěděl, protože jsem si nevšiml, že Zbyněk již tuto složku aktualizoval.

Mějte se.

Pavlík napsal:
Beatlesák napsal:

Raj BTK stejně jako Raj Vitošov je ke stažení u Zbyňka v cd_Raj. Taky jsem to nevěděl, protože jsem si nevšiml, že Zbyněk již tuto složku aktualizoval.

Mějte se.
Dnes už to není tak úplně pravda. Stávající aktivity jsou do cd_Raj, ale vzhledem k vyladěnému chování u Ppoolllla a spřáhly v cd_Raj chybně nastavené na 80cm doporučuji všechny aktivity postupně updatovat (mluvím o Trainsetu BP) do:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Uacs.rar
je tam i upraven vůz navíc Vápenky Vitošov, názvy má jiné, tak duplicity nehrozí.
V conbuilderu poznáte vyladěné vozy od Ppoolllla tak, že v seznamu za správou je slovo "vuz"
Od Ppoollllových variant mám tyto odlišnosti:
zvuky jsou přesměrovány do common.snd/vozy
extrémně dlouhé názvy wag souborů jsou kráceny na
varianta vozu max 3 číslice nebo písmena, ložený - _lo, prázdný _pr, konce, _ko, atd, maximálně dva znaky:
příklad: CD_Uacs_LHO_pr_ko.wag
Vozy které nahrazovaly již použité v BP, jsou dočasně všechny pod původním značením (kromě všech variant RAJ, kde jsou zachovány dočasně složky obě)
Aby nedošlo k záměnám, všude je Readme a zápis do wag.
Takto je updatováno a doplněno více vozů, ale ještě nemám připraveno bla bla bla pro odkazy.
Důvody byly chybné nastavení spřáhel některých vozů a jízdní vlastnosti
Dobrou chuť k obědu Vám všem

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Pavlík napsal:
Beatlesák napsal:

Mějte se.
Dnes už to není tak úplně pravda. Stávající aktivity jsou do cd_Raj, ale vzhledem k vyladěnému chování u Ppoolllla a spřáhly v cd_Raj chybně nastavené na 80cm doporučuji všechny aktivity postupně updatovat (mluvím o Trainsetu BP) do:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Uacs.rar
je tam i upraven vůz navíc Vápenky Vitošov, názvy má jiné, tak duplicity nehrozí.
V conbuilderu poznáte vyladěné vozy od Ppoolllla tak, že v seznamu za správou je slovo "vuz"
Od Ppoollllových variant mám tyto odlišnosti:
zvuky jsou přesměrovány do common.snd/vozy
extrémně dlouhé názvy wag souborů jsou kráceny na
varianta vozu max 3 číslice nebo písmena, ložený - _lo, prázdný _pr, konce, _ko, atd, maximálně dva znaky:
příklad: CD_Uacs_LHO_pr_ko.wag
Vozy které nahrazovaly již použité v BP, jsou dočasně všechny pod původním značením (kromě všech variant RAJ, kde jsou zachovány dočasně složky obě)
Aby nedošlo k záměnám, všude je Readme a zápis do wag.
Takto je updatováno a doplněno více vozů, ale ještě nemám připraveno bla bla bla pro odkazy.
Důvody byly chybné nastavení spřáhel některých vozů a jízdní vlastnosti
Dobrou chuť k obědu Vám všem

Ďakujem ... Ja som práve dosťahoval komletnú ponuku z 4.1 a 10.1 ...

Neviem či mám pravdu, ale Apee (ak je to ten čo myslím) sa objavoval ešte u ŽSR na Košických rýchlikoch, bol bielo-modrý, teraz ho už nieje vídať.

Miroslav Sárkány napsal:
Neviem či mám pravdu, ale Apee (ak je to ten čo myslím) sa objavoval ešte u ŽSR na Košických rýchlikoch, bol bielo-modrý, teraz ho už nieje vídať.

Áno, chodieval na R 600 Ružín z Košíc do Bratislavy ... V Žiline vždy kopa ľudí prestupovala z Detvana práve na Ružín ... Vtedy sa písal GVD 2001/02.Ale mám dojem že to bol tiež Apeer ... Ale niesom si na 100% istý ...

Fender, nemohol by si sem hodiť foto toho Apee-čka ??? Ak nemáš, predpokladám že vieš ako ten vozeň vyzerá môžem sem hodiť foto vozňa, ktorý spomínal Miro Šarkány ...

Mirec napsal:
Miroslav Sárkány napsal:

Áno, chodieval na R 600 Ružín z Košíc do Bratislavy ... V Žiline vždy kopa ľudí prestupovala z Detvana práve na Ružín ... Vtedy sa písal GVD 2001/02.Ale mám dojem že to bol tiež Apeer ... Ale niesom si na 100% istý ...

Fender, nemohol by si sem hodiť foto toho Apee-čka ??? Ak nemáš, predpokladám že vieš ako ten vozeň vyzerá môžem sem hodiť foto vozňa, ktorý spomínal Miro Šarkány ...

Slovenske Apee je presne to o cem se tady hovorilo, modro-bily vuz, rekonstrukce z Vrutek, predchudce soucasnych modernizaci. Fotka se urcite najde na http://www.vlaky.net, nedavno dokonce byla o nem diskuse tamtez v sekci modernizace vozu (nebo jak se to jmenuje). Pro MSTS vsak neexistuje.

Ale ne, trošku jsem si pohrál s vyhledávačem Google a zadal jsem MSTS a tak jsem byl zvědav na kterých stránkách jsou které české modely. Taktéž vřele doporučuji vyhledávací katalog na serveru webzdarma.cz Stačí zadat slovo MSTS.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře