Help ! Jak obnovím traffic ?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Potřebuji pomoc ! 14 dní dělám traffic do aktivity EC121 Košičan, a já vůl jsem omylem kliknul myší místo na položku UPRAVIT, kliknul myší na SMAZAT.
Nevíte, jak ten traffic obnovím ? Protože jestli ne, tak 14 dní práce je v kýblu. A mohu jej dělat od začátku.

Může ti pomoc obnova systému k určitému bodu pokud máš XP "Start-Nápověda a tam to najdeš"

jediné co tam mám je akorát soubor s příponou. ACT a .ASV

Hawk napsal:
Může ti pomoc obnova systému k určitému bodu pokud máš XP "Start-Nápověda a tam to najdeš"

Ale já jsem si to omylem vymazal v Aktivity Editoru. Místo abych kliknul myší na Upravit, kliknul jsem myší na SMAZAT, jako kdyby mi někdo neviditelnou rukou navigoval moji ruku s myší.
A dělám to už 14 dní, naštěstí to nemá žádný vliv na mé uložené consisty či na jízdní řád. Nejhorší je, že jsem měl v trafficu několik vlaků, Pendolino, Olomoucké MHD, Ostravské MHD a dělal jsem to dlouho, pak jsem tam měl traffic z Ostravy Svinova do Mostů u Jablunkova přes Havířov, dělal jsem to podle jízdního řádu a ještě jsem se zdržoval tím, že jsem na těch zastávkách, kde pojede počítačem řízená souprava počet cestujících. A teď to budu muset dělat znova. Sakra pes !!! :mad: :mad:

Naposled editoval moderátor:
Pokud jsi zrušil jen soubor .trf tak by to nemělo být tak hrozný pro případné "znovu udělání", ale jak říkám....i kdyby jsi smazal konkrétní servisy a path trafficů tak by ti pomohla "obnova systému k určitému bodu"

Hawk napsal:
Pokud jsi zrušil jen soubor .trf tak by to nemělo být tak hrozný pro případné "znovu udělání", ale jak říkám....i kdyby jsi smazal konkrétní servisy a path trafficů tak by ti pomohla "obnova systému k určitému bodu"

No, ten trf soubor jsem smazal a nemám ho ani ( když se podívám přes průzkumníka či Total Commander ) v adresáři Traffic. Škoda, že při výmazu nešel soubor do koše, tak jako při klasickém mazání souborů, to bych ho z koše obnovil.

Ale pro příště si budu dělat zálohy.

2 Jiří>Já myslim, že ne....většina tohoto nastavení se ti ukládá do adresáře *.act a ty jsi smazal pouze *.trf Říkám....dej "Start-Nápověda-a pak obnova" a pokud to jde tak to obnov k včerejšímu datu a budeš to tam mít[/b]

A když se ti nepovede Obnova tak koukni do Routes/trat/paths

jestli tam něco máš. pokud jsi smazal .trf a .pat máš tak je to skoro poloviční práce.
:wink:

Takže je to velice špatné, mohu dělat aktivitu znovu. Jakmile jsem totiž vymazal traffic, tak se mi ta aktivita nechce v simulátoru načíst. Vyplyvne to miliard chyb a hlásí mi toto : BDS (uid:200258) plumístění počátečního bodu trasy "Olomouc-Zilina" selhalo. Přitom jsem neměnil path v hráči soupravy. Jenom ten traffic mi zmizel. Ať dělám jak dělám, nemohu aktivitu provozovat.

infected.bass napsal:
Mám otázku kde se dají upravit loose consisty??

V AE kliknúť pravým tlačítkom na FO.Vybrať položku Parametre - vlastnosti.Alebo sa môžu editovať aj v *.act súbore aktivity.

Mirec napsal:
infected.bass napsal:

V AE kliknúť pravým tlačítkom na FO.Vybrať položku Parametre - vlastnosti.Alebo sa môžu editovať aj v *.act súbore aktivity.
FO nevim co je, a takhle to je na mě moc lhce napsané.. já jsem tupoun...

infected.bass napsal:
Mirec napsal:
infected.bass napsal:

FO nevim co je, a takhle to je na mě moc lhce napsané.. já jsem tupoun...

OK,

takže, otvoríš si Activity editor (AE).Máš tam tie fialové kruhy - loose consisty (fixné objekty - FO).Na ne klikneš pravým tlačítkom myši.Z kontextového menu (ponuky), ktorá ti vybehne zvolíš položku "Parametre - vlastnosti".Potom môžeš consist upravovať.Druhá cesta je editovať consists zo základného súboru aktivity - súboru *.act.Ale pre menej skúseních užívateľov je pohodlnejšie editovať v AE.Ja som tiež na začiatku tvorby nevedel že sa to dá aj cez act súbor.Vždy je lepšie ísť od ľahších vecí k tažším ... :wink:

No mal by som tiež jeden návrh. Neviem kedy sa to stalo a či to pomôže aj v tomto prípade, ale vyskúšaj použiť program Restoration

http://files.webattack.com/localdl834/REST2514.EXE

Je jednoduchý a dokáže obnoviť aj dáta zmazané z koša a podobne....
Ako ale vravím...neviem či to pomôže.....

:?: :?: :?:

Naposled editoval moderátor:
Hawk napsal:
ještě by o chtělo srozumitelnej návod k použití;-)

Máš pravdu....ani to nezaškodí.....Takže po štiahnutí spustiť a niekam nechať rozbaliť.V rozbalenej zložke potom spustiť Restoration.exe.
Otvori sa vyhľadávacie okno, Jednu vec, ktorú som zabudol povedať a je dosť dôležitá je, že :!: musí sa zadať presný názov súboru, alebo adresára :!:
negunguje ako vyhľádaváč vo windovse zo zadanim napr: *.bat

potom už stačí vybrať iba jednotku zaškrtnúť prvé políčko a spustiť.......

Back
Nahoře