714 EDIT

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hawk
  • Datum začátku Datum začátku

Hawk

Posunovač
Prosím chci vás poprosit, někdo kdo má zkušenosti s úpravou engů. Mašiny 714 z trainsetu BP mají nějak divně nastavený ENG, po přídání výkonu či přestavění brzdící páky se nezobrazuje vůbec uprostřed monitoru dole to okýnko s textem a informací o poloze přístroje či jeho stavu...Dělám aktivitu s tímto strojem a je to dost škoda...Cab není sice prvotřídní, ale jde to přežít, ale ten údaj by se mohl zobrazovat. Případně napište jak to lze upravit...Díky moc...

problém je cvf, nie v engu. Tiež som mal s týmto problém a vyriešil som to klávesou F5 :D

Robo napsal:
problém je cvf, nie v engu. Tiež som mal s týmto problém a vyriešil som to klávesou F5 :D

Jo, ale F5 to není úplně ono;-)... .cvf? A lze to nějak jednodušejí upravit?

Problém je v tom, že v daném cvf souboru pro 714 není namapován daný ovladač (bude se to tak chovat u každého ovládacího prvku)....stačí ho skopírovat do 714.cvf třeba z cvf pro 754, zrušit odkaz na daný ace soubor a už se Ti to tam objeví.....

Ale nezapomeň si inkrementovat čítač prvků v cvf souboru......je to číslo na řádku CabViewControls

Martens napsal:
Problém je v tom, že v daném cvf souboru pro 714 není namapován daný ovladač (bude se to tak chovat u každého ovládacího prvku)....stačí ho skopírovat do 714.cvf třeba z cvf pro 754, zrušit odkaz na daný ace soubor a už se Ti to tam objeví.....

Ale nezapomeň si inkrementovat čítač prvků v cvf souboru......je to číslo na řádku CabViewControls

AHOJ Martensi,
nemohl by si to více popsat. Moc jsem to z tvé reakce nepochopil. Promiň jsem laik a úpravy engu zvládám tak akorát přesměrování a přejmenování. Do cvf jsem se ještě nepouštěl.

tata22 napsal:
Martens napsal:

AHOJ Martensi,
nemohl by si to více popsat. Moc jsem to z tvé reakce nepochopil. Promiň jsem laik a úpravy engu zvládám tak akorát přesměrování a přejmenování. Do cvf jsem se ještě nepouštěl.

Je o to, že v cvf není nadefinovaný ovladač daného prvku....a to právě zajišťuje to zobrazení infa o stavu prvku dole v tom bílém rámečku.....

Nebo to vem tak, že prostě otevřeš v editoru cab daný cvf soubor a nasypeš si tam ty prvky, které tam mají být....nemusíš jim ani přihazovat ace soubory a nastavovat polohu, jenom nastavíš limity.....a uložíš.....

IMHO, z výletu v EKV v Libni mám spoustu fotek na nové stanoviště 714, kdy se to v klidu nafotilo, takže bude úplně nové animované jak na 714, tak na 708 - v podstatě jsou totožné.....

Martensi ,to je výborné. Já přemýšlel,že bych zkusil ukecat nějakýho fíru na Masaryčce, že by mě nechal 714ku nafotit, ale to by bylo asi dost narychlo, ale taky je pravda, že bych pak asi někoho sháněl, kdo by to udělal, nebo mi hodně radil. :eek: ........ale ono to jednou přijde a něco se povede..snad :D

Naposled editoval moderátor:
AlesB napsal:
Martensi ,to je výborné. Já přemýšlel,že bych zkusil ukecat nějakýho fíru na Masaryčce, že by mě nechal 714ku nafotit, ale to by bylo asi dost narychlo, ale taky je pravda, že bych pak asi někoho sháněl, kdo by to udělal, nebo mi hodně radil. :eek: ........ale ono to jednou přijde a něco se povede..snad :D
To je právě ono....na to focení potřebuješ čas a klid.....v EKV jsem si s tím hrál skoro hodku......a mohl jsem si nafotit, co bylo potřeba.....pro srovnání se 451...tu jsem nejdřív fotil na otočkách na hlavním a v Benešově....no při 20 minutách na obrat se toho moc stihnout nedá....nehledě na to, že ta mašina je živá a fíra má taky na obratu spoustu práce.....

Martens napsal:
AlesB napsal:
To je právě ono....na to focení potřebuješ čas a klid.....v EKV jsem si s tím hrál skoro hodku......a mohl jsem si nafotit, co bylo potřeba.....pro srovnání se 451...tu jsem nejdřív fotil na otočkách na hlavním a v Benešově....no při 20 minutách na obrat se toho moc stihnout nedá....nehledě na to, že ta mašina je živá a fíra má taky na obratu spoustu práce.....

Jej do beníškova taky jezdím dost často:-).....hele a ¨na kdy cca vidíš, že bud eten Cab 714 :P

Taky jich spousta jezdi Praha - Kladno - Rakovnik a dokonce tusim, ze 3 jsou u nas pres vikend a pozde vecer v prac. dny zaparkovane v depu.

Back
Nahoře