Chyba při rozbalení aktivity : The installed track datab...

Stav
nelze přidat další příspěvky.

PuDr. Matějko

Cestující
Při instalaci aktivity mi to vypisuje hlášku The installed track database for this route is version 5428,the activity was built on version 4035.Continue ?

PuDr. Matějko napsal:
Při instalaci aktivity mi to vypisuje hlášku The installed track database for this route is version 5428,the activity was built on version 4035.Continue ?
Jinak řečeno..... máš nainstalovanou novější verzi trati, než na jaké byla postavena daná aktivita......

Co z toho plyne? Můžeš, ale není to pravidlo, očekávat problémy typu chybná path aj.......

PuDr. Matějko napsal:

Zkus si aktivitu otevřít v AE a uložit nanovo a pak vyzkoušet. Mělo by to potom běžet bez problému.

Presne ako hovorí Martens ... Väčšinou problém nenastane, ale ak sa hýbalo s koľajami, tak bude nefunkčný niektorý paths.Toto hlásenie sa ti bude zobrazovať vždy, pokiaľ aktivitu neotvoríš v AE (ako hovorí Luděk) a zabalíš ju.Po následnom installe aktivity sa už hláška nezobrazí ... Ale ak nainštaluješ novú aktualizáciu či nejaký update postup musíš opäť zopakovať ináč ti znova bude vyskakovať táto hláška.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře