Databáze strojvůdců MSTS

Ide mi len o to,že ja moc aktivity z netu nehrávam,nemám až tak dobrý PC,takže som rád ,že mi aspoň tie moje aktivity fachčia akotak s jednoduchým trafficom (aj keď sa skladá prevažne z low polys).
Kebyže ti pošlem zoznam aktivít s ich obsahom a tie by si mi zamieňal,dalo by sa to tak??

zaujem by urcite bol
teda ako strojveduci by som urcite isiel do toho

Naposled editoval moderátor:
augustus napsal:
zaujem by urcite bol
teda ako strojveduci by som urcite isiel do toho

Tak jeden strojmistr se mě nahlásil přes SZ takže ještě jednoho.

Najhorsie je, ze sa neda kontrolovat ci spravil strojvedouci nejake chyby ( nezastavenie na zastavke, na navesti stoj atd.) cize sa neda udelit trest a tym padom necitit az taku zodpovednost

staci okopirovat detaily jazdy a zapisat
snad sa to spusti co najskor

Zdravím po třech letech :). Vzhledem k tomu, že se doma zotavuju z operace a tento stav bude ještě pár týdnů trvat, vrtá mi tento dávný projekt hlavou. Pojďte jen tak zkusit jednoduchou věc. Zapisujte si aktivity, které projedete, a až jich bude deset, vložte je sem do řady ( kvůli úspoře prostoru ). Číslo vlaku, trať a dobu jízdy. Třeba v tomto formátu.
1.2.2010-15.2.2010
R111-BP-3:10, Os1111-310-1:30, Pn65120-321-2:45, atd.

Rázem bude po náhlednutí sem do fóra hned zřejmé, kdo kolik jezdí. Mno a když by se to znovu chytlo, tak se tomu zas dá udělat nějaký web s profily strojvedoucích, tabulkou jízd apod. ale nebudeme předbíhat.
Jó po třech, po čtyřech koukám :D.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je zde nějaký strojvedoucí a jestli by mi pomohl s pár otázkami.

Já se chci dostat na strojvedoucího, moc se mi toto zaměstnání líbí a já nevím na jakou školu mám jít, abych se dostal v nejlepším na elektrické lokomotivy.
Pište prosím na e-mail lukasek.vocasek@seznam.cz nebo sem na forum

Díky za odpověď

Back
Nahoře