Databáze strojvůdců MSTS

Jo a ještě tohle. Jakmile se celá věc spustí, vznikne na mojich stránkách i jakési msts zpravodajství :D
Takže budete v obraze o tom, co se děje. Třeba váš vlak nedejbože vykolejí, vy mi to samozřejmě nahlásíte, třeba přidáte i screen a já o celé události napíšu článek, a pochopitelně ohodnotim vaši jízdu za 5, což vám kapánek pokazí průměr :D. Jak, ale říkám, chce to být čestný, umět unést trošku ostudy :D a NIKDY nespustit úkol ZNOVU!

jsou firove co jezdi turnusy (cili pravidelne sichty) a pak ty letmo co zaskakuji za jine co si napr vzali dovolenou nebo jsou nemocni apod.

na pareni aktivit v msts nemam moc casu, ale neni to spatny napad, tak se chci zucastnit

Pajavlaky napsal:
a NIKDY nespustit úkol ZNOVU!
A co v případě v systému windows zcela vyjímečné situace/bluescreen,totaltuhoš/ nebo, což je pravděpodobnější, kolapsu počítače v důsledku výpadku zásobování elektřinou?

P-man napsal:
Pajavlaky napsal:
a NIKDY nespustit úkol ZNOVU!
A co v případě v systému windows zcela vyjímečné situace/bluescreen,totaltuhoš/ nebo, což je pravděpodobnější, kolapsu počítače v důsledku výpadku zásobování elektřinou?
Co se týče tohoto, aktivity budou dělány velmi jednodušše, takže se člověk se slabším PC nemusí bát. A kdyby vypadl proud, nebo něco jiného, může se to brát, jako porucha lokomotivy :D

Pajavlaky napsal:
Jo a ještě tohle. Jakmile se celá věc spustí, vznikne na mojich stránkách i jakési msts zpravodajství :D
Takže budete v obraze o tom, co se děje. Třeba váš vlak nedejbože vykolejí, vy mi to samozřejmě nahlásíte, třeba přidáte i screen a já o celé události napíšu článek, a pochopitelně ohodnotim vaši jízdu za 5, což vám kapánek pokazí průměr :D. Jak, ale říkám, chce to být čestný, umět unést trošku ostudy :D a NIKDY nespustit úkol ZNOVU!

Takze jestli tomu rozumim, zapnout vykolejeni?
Jinak cely to zni dobre.
Problem bude s casem, nebudu na to mit asi hodne casu, ale taky se dobrovolne hlasim do sluzby.:-)

Mám ještě jeden dotaz: V hodnocení na konci se zobrazuje překročení rychlosti. Podle českých železničních zákonů když vlak přejede okruh výhybek na které dané návěstidlo platí, mohu pak jet zase plnou rychlostí (pokud bylo na návěstidle např. 40 a volno). MSTS to ale netoleruje a plnou rychlostí mohu jet až při další návěsti volno... Jak se to bude dělat?
A ještě jedna věc: když se v hodnocení na konci úkolu napíše např. že jsem překročil maximální rychlost 40 km/h rychlostí 40 km/h po dobu 2 sekund, bude to počítáno za chybu?

Petr: U těch výjezdů z odbočky. Co já jsem si všiml, je to konstruováno tak, že pojedeš 40 a poté, co mineš vjezdové návěstidlo druhého směru, můžeš jet opět plnou rychlostí. Takže asi bych to takhle dělal, protože potom bych někomu mohl omylem sundat známku, i přesto, že jel podle českých předpisů.
Ohledně překročení rychlosti ze 40 km/h na 40 km/h, tak to bude samozřejmě ignorováno :D
Myslím, že do zhruba 1-2 km/h překročení rychlosti po dobu méně než 5 sekund bude trochu tolerance :D

Taky se hlásím do tohoto zajímavého projektu. Právě jsem dokončil základ tvorby aktivity s kocourem, se kterým musím odtáhnout motorák. Uvidíme, jak to dopadne.

Nový strojmistr

Zdravim všechny fíry :D

Byl přijat nový strojmistr- Vlado a bude zajišťovat jízdy na trati Olomouc-Žilina, zatímco já se budu starat o fíry na BP.
Formou příspěvků zde se můžete vyjádřit k tomu, na jaké trati chcete plnit úlohu strojvedoucího. Pakliže by někdo chtěl na obou, provádělo by se patrně střídání. 1. týden BP- 2. týden Olomouc-Žilina 3. týden BP atd.

Re: Nový strojmistr

Pajavlaky napsal:
Zdravim všechny fíry :D

Byl přijat nový strojmistr- Vlado a bude zajišťovat jízdy na trati Olomouc-Žilina, zatímco já se budu starat o fíry na BP.
Formou příspěvků zde se můžete vyjádřit k tomu, na jaké trati chcete plnit úlohu strojvedoucího. Pakliže by někdo chtěl na obou, provádělo by se patrně střídání. 1. týden BP- 2. týden Olomouc-Žilina 3. týden BP atd.

Na obou a pokud by byl strojmistr na ZSR150, tak i na ní.

Kluci a pánové, dovolte mi prosím, abych se vám představil. Pavel vám již některým zadal práci, kterou máte vykonávat, avšak já si připadám, jako by z mého rajonu všichni utekli. Proč? :lol: Nemusíte se mě bát. Beru na vědomí, že je to pro vás něco nového, a tak mám pro vás také připravenu patřičnou práci. Začneme tak jako v autoškole. Nejprve cvičně, zlehka, a postupně se budete zdokonalovat a šplhat nahoru, až mě někdo z vás vytlačí z mé pozice. Přeji hezké zakončení tohoto roku.

Vlado.

Vlado napsal:
Kluci a pánové, dovolte mi prosím, abych se vám představil. Pavel vám již některým zadal práci, kterou máte vykonávat, avšak já si připadám, jako by z mého rajonu všichni utekli. Proč? :lol: Nemusíte se mě bát. Beru na vědomí, že je to pro vás něco nového, a tak mám pro vás také připravenu patřičnou práci. Začneme tak jako v autoškole. Nejprve cvičně, zlehka, a postupně se budete zdokonalovat a šplhat nahoru, až mě někdo z vás vytlačí z mé pozice. Přeji hezké zakončení tohoto roku.

Vlado.

Pošta mě funguje bez problémů. :wink:

traffic

Chtěl byvch se zeptat všech fírů:
Je pro vás důležitý traffic? Pokud ano, začnu vytvářet aktivity s trafficem, ovšem bude jich míň, čímž se zvýší pravěpodobost toho, že dva fírové pojedou v jeden den na stejném vlaku. Díky moc za odpovědi :D

Re: traffic

Pajavlaky napsal:
Je pro vás důležitý traffic? Pokud ano, začnu vytvářet aktivity s trafficem, ovšem bude jich míň, čímž se zvýší pravěpodobost toho, že dva fírové pojedou v jeden den na stejném vlaku. Díky moc za odpovědi :D

Co se týká tvorby act., já dělám act. asi tak měsíc možná i víc, a trafic mám silný. Bez toho je to na nic.

Re: traffic

Pajavlaky napsal:
Pajo a v čem je problém? Takhle to budeš mít objektivní srovnání fírů na téže aktivitě....navíc to můžeš zpestřit meteorologickými podmínkami....

IMHO...hlásím se taky jako fíra.....zatím letmo.....

Back
Nahoře