Databáze strojvůdců MSTS

Pokud půjde o jednoduché aktivity mohl bych přispět jejich tvorbou,ale s trafficem bez něj

Naposled editoval moderátor:
S Vladem jsme se dohodli, že zavedeme nový systém aktivit. Takže vytvoří se aktivita kompletně s trafficem a se vším a rozpošle se všem fírům. Neni to z důvodu nějakého srovnávání, ale proto, aby skutečně ty aktivity byly na úrovni, což by pochopitělně, když každý pojede něco jiného šlo těžko uskutečnit ( za předpokladu, že někdy budeme mít třeba i 20 fírů :D ) Pokud máte nějaké připomínky tak je sem prosím napiště, nějak se dohodneme. Jinak jsme moc rádi, že o tuto akci jevíte zájem :D

Re: traffic

Pajavlaky napsal:
Chtěl byvch se zeptat všech fírů:
Je pro vás důležitý traffic? Pokud ano, začnu vytvářet aktivity s trafficem, ovšem bude jich míň, čímž se zvýší pravěpodobost toho, že dva fírové pojedou v jeden den na stejném vlaku. Díky moc za odpovědi :D

Tady jde o něco jiného. Traffic není až tak důležitý. Příliš silný traffic by mohl způsobovat problémy. Ale zase když pojedu hodinovou aktivitu a nepotkám ani jeden vlak, tak to bude nuda. Takže traffic ano ale rozumně.

Pokud budou náměty můžu začít hned.
Samozřejmě,že traffic bude slabý,aby to šlapalo,ale něco se tam hýbat musí jinak

Pajavlaky napsal:
poison: Děkujeme moc za nabídku, jakmile budeme potřebovat určitě se ozveme pře mejla :D
No já jen,že bych dnes odpoledne mohl klidně něco jednoduchýho tak na hoďku dlouhýho vytvořit.Jen mi stačí vědět úsek a řada hráče zbytek už si najdu,mám celý odpo volno tak je škoda toho času a chuti nevyužít.Pouze BP!!!

Použití upravených vozů z www.train-sim.cz

Mě je to vpodstatě jedno. Já odsud stahuju a průběžně nahrazuju ty původní. Akorát si je přejmenuji dle značení trainsetu BP a přesměruju zvuky.

Tak páni strojvedoucí jak se vám vedlo v aktivitě Os 14516?Jízdní doby jsou na hranici možností tak mě zajímá jak to dopadlo a kolik z vás ji již jelo.Dík

poison napsal:
Tak páni strojvedoucí jak se vám vedlo v aktivitě Os 14516?Jízdní doby jsou na hranici možností tak mě zajímá jak to dopadlo a kolik z vás ji již jelo.Dík
Zrovna ji jedu, šimrám to tak 1-2 km/h pod tratovkou a sem tam dojedu presne, sem tam s 5 sec sekery......pohoda.....

Os14516

Aktivita je dobrá, jízdní doby jsou celkem krátké, ale do Mutěnic jsem přijel o 34 s dříve, což je v této aktivitě celkem dost. v Dalších stanicích +/- 10 s dle JŘ.

Tak je to v pořádku,jen mě zajímá (kdyžtak dej Martine vědět) jestli před Zaječí zříš Vindobonu. :?:
Tomes:To není možný já jel při zkušební jízdě pořád 50-51 a měl jsem co dělat.Pak jsem přidal 20 sec. vatu.I tak příjemnou jízdu.

Tomes:Zjeví se před očima nebo jen proletí?Řazení VINDOBONY je jen od pasu stejně proletí 140 v hod.

14516

Poison : Když vjíždím do Zaječí, tak Vindobona projíždí, videl jsem cca poslední 3-4 vozy... Musel jsem dát pohled kamery "3", abych si ji aspoň trochu prohlédl, z kabiny se jen mihla, tak jsem rychle přehodil pohled

poison napsal:
Tak je to v pořádku,jen mě zajímá (kdyžtak dej Martine vědět) jestli před Zaječí zříš Vindobonu. :?:
Tomes:To není možný já jel při zkušební jízdě pořád 50-51 a měl jsem co dělat.Pak jsem přidal 20 sec. vatu.I tak příjemnou jízdu.

Je to možný, poslal jsem Ti vyhodnocení aktivity.

Když odjedeš z Velkých Pavlovic včas tak ji musíš vidět celou a může se stát,že se zjeví před očima.I tak jsem rád,že to takhle vyšlo a budu se těšit na další téma aktivity,ikdyž už bych tak nějak i jedno měl.
Všem fírům hodně štěstí a zábavy. :wink:
Tomes:Díky,myslím,že je to dobrá práce.

To Poison: Já už ji nestihnul.....jel jsem pořád ten poslední úsek 49-50 km/h, z Pavlovic odjezd načas a stejně jsem ji minul....ale asi 3x se mi to seklo při načítání, tak to spíš přičítám tomu....

Ale stejně bych chtěl upozornit na jednu dopraváckou botu ve Velkých pavlovicích......když jsem přijížděl na 1. kolej, tak po tuším 2 koleji sunula souprava s cisternami......myslím, že když by v reálu přijížděl osobák do stanice, tak si nikdo nelajzne, aby mezi osobákem a staniční budovou vládnul čilý posun......

ale jinak docela dobrá pohodová aktivita.....

Os 14516

To poison: tak sem ten Os odjel taky, s tim posunem,jak rikal Martens, je to ošimetný, ale jestli to ma byt podle nynejsiho GVD, tak bych mel dotaz, proč v Zaječí je příjezd o cca 10 minut dřív než udává GVD, kdyby se ten grafikon dodržel po celé trati tak se mohlo jezdit všude na čas........ :?:

Back
Nahoře