TRAINSET BP, připomínky, návrhy - archív #1

Vyhovuje mi Trainset BP ?

• Ano, vše mi funguje bez problémů

Hlasů: 23 57.5%
  • Souhlasím a jsem ochoten spolupracovat na dalším zdokonalení

Hlasů: 14 35.0%
  • Je mi lhostejný, vše si přeznačuji dle svého systému

Hlasů: 3 7.5%
  • Nevyhovuje, mám připravenu ke zveřejnění svou práci

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    40
Stav
nelze přidat další příspěvky.
ok1dnh napsal:
Jo a Zbyňku, prosím 471 i na ama-cb.cz/zbynek. Jinak odkazy na tve stranky jsou na kazde strance msts.sinus.cz.
Karel
Ještě mi dej chvilku času. Není to jen o kopírování na weby, ale znovu musím tvořit i instalačku pro DVD, Ale stejně máme MSTS BIN 157, tak to udělám najednou. Ještě chci změnit do update pro MSTS BIN pohledy u elektrických jednotek na klávesu 5 do interiéru vozu. Na zadní stanoviště máme v MSTS BIN klávesu 1.
Ohledně barevné hudby na opakovači, to dělá často na nekódovaných tratích, kdy snímače chytnou bludné proudy a opakovač se rozbliká jak vánoční stromeček.

Pane Šemora mám dotaz. Ze stránek http://msts.sinus.cz/ jsem si stáhnul instalačku updatetrainset156.rar, zajímalo by mne jestli mám také stahovat ze sekce common.cab také upravené cabview ke dni 20. června a nebo stačí jenom ta instalačka ?

Naposled editoval moderátor:
Jiří napsal:
Pane Šemora mám dotaz. Ze stránek http://msts.sinus.cz/ jsem si stáhnul instalačku updatetrainset156.rar, zajímalo by mne jestli mám také stahovat ze sekce common.cab také upravené cabview ke dni 20. června a nebo stačí jenom ta instalačka ?

Na Sinus je vše jako na mých stránkách včetně aktuálnosti, jen je to tam lépe uspořádané, Karlovi patří velký dík.

Zbyněk Šemora napsal:
Jiří napsal:

Na Sinus je vše jako na mých stránkách včetně aktuálnosti, jen je to tam lépe uspořádané, Karlovi patří velký dík.

Ale neodpověděl jste mi na otázku, zda-li má cenu stahovat ze sekce common.cab když mám stáhnutou instalačku updatetrainset156.rar ?

Jiří napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Jiří napsal:

Ale neodpověděl jste mi na otázku, zda-li má cenu stahovat ze sekce common.cab když mám stáhnutou instalačku updatetrainset156.rar ?

Musíš stahovat oboje.

Když si stáhnete vše z mstssinus, tak už nemusíte stahovat nic z mých stránek (Trainset) nebo obráceně. Update trainset je update pro MSTS BIN

Pánové mám problém, u pendolína a u 471, když zmáčknu dvakrát kl. 1, tak čumím na konec nějakého vagónu, u 471 to vypadá na konec 071. Přitom mám obě soupravy dobře poskládané: 471-071-971.

alcapone napsal:
Pánové mám problém, u pendolína a u 471, když zmáčknu dvakrát kl. 1, tak čumím na konec nějakého vagónu, u 471 to vypadá na konec 071. Přitom mám obě soupravy dobře poskládané: 471-071-971.

Máš správně nastaven v con souboru NextWagonUID ( x ) na hodnotu větší než 100? Nestačí to jen poskládat, ale musí se to ještě zeditovat. Tady je ukázka:

.................
TrainCfg ( 471015
Name ( "471.015 jednotka" )
Serial ( 1 )
MaxVelocity ( 40.00000 1.00000 )
NextWagonUID ( 104 )
Durability ( 1.00000 )
Engine (
UiD ( 1 )
EngineData ( 471015 cd_471 )
)
...................

Ještě se tenhle problém může vyskytnout když spojuješ dvě soupravy v aktivitě a jseš v okamžiku spojení na zadním stanovišti. Tam je bug a po spojení se už nedostaneš na přední stanoviště, a to by mohl být tvůj problém. Já to řeším tak, že těsně před spojením souprav přeskočím na předek a potom je vše OK. O problému Džordž ví a pracuje na něm. Problém se taky projeví tím, že zmizí jeden vůz ze spojené soupravy.

Obě kabiny tam mám, obě fungují, jenom na zadní kabině za sklem je vagón, jako 971.015-3 zadní a 682.001 byly otočené kabinou do soupravy, což ve skutečnosti nejsou.
NextWagonUID ( 104 ) - měl jsem tam jenom 4

Martens napsal:
Bobe, obrázek sice tomu nenapovídá, ale podle infa na jejich stránkách stroj dosloužil, což je de facto stejné ..... vějičkou bylo johnzovo plusminus.......
Plusminus..., podle reakce Pavlíka, to svědčí o uvěření v identické foto. Proto ten sarkasmus...

ok1dnh napsal:
Stránky http://msts.sinus.cz jsou opět v provozu.
Karel
Nazdar Karle,
chtěl bych se zeptat na toto. Na Zbyňkových stránkách jsou soubory v "common.cab" pro MSTS bin již ve ve verzi pro 1.6 nebo pro 1.57? Tam jich je 25. Na tvých stránkách jich je ale 35, a to z června tohoto roku. Tak nevím, jest-li mám stahovat nebo zatím počkat. Díky za odpověď
milo

Kabiny které jsou pro MSTS Bin jsou označené. Vždy jde o verzi Bin 1.5.6, popř. 1.5.7, rozhodně ne 1.6.
Kabiny (či další součásti vozidel) pro Bin 1.6 jsou převážne zatím jen pracovní - neb Bin je ve fázi testování (viz příslušná diskuze).

Veškeré downloady jsou pro verzi 1,4, protože MSTS BIN, jak je psáno je ve verzi pracovní. Jen je uděláno vždy update pro poslední 100%funkční verzi BIN a to je zatím 1.57. Verze 1.4 je z důvodu, aby zůstal k dispozici výchozí bod. Hodilo se to u verze 1,6. Protože upravené vozidla pro verzi 1.57 nejsou ve verzi 1.6 kompatibilní a tedy i funkční.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře