TRAINSET BP, připomínky, návrhy - archív #1

Vyhovuje mi Trainset BP ?

• Ano, vše mi funguje bez problémů

Hlasů: 23 57.5%
  • Souhlasím a jsem ochoten spolupracovat na dalším zdokonalení

Hlasů: 14 35.0%
  • Je mi lhostejný, vše si přeznačuji dle svého systému

Hlasů: 3 7.5%
  • Nevyhovuje, mám připravenu ke zveřejnění svou práci

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    40
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Dotaz na loko ZSSK 163122

Tomes napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Miran napsal:
Blackwolf napsal:
Zdravím.

Chci se zeptat na loko zssk_163122 z TBP. Když jsem jí chtěl v aktivitě použít jako řízenou lokomotivu, tak na mě AE "vyhodí" hlášku:
Tato souprava nemá hráčem řízenou lokomotivu. Jestliže jí uložíte nebude zobrazována ve výběru souprav řízených hráčem.
Někde asi bude chyba :cry:

Tahle hláška vlastně říká, že se nenašel příslušný cabview. Buď není vůbec, nebo je blbě odkaz v engu.
ZSSK 163122 je použitá v mé aktivitě den blbec a žádný problém, eng má všechny náležitosti, takže chyba bude někde u pána Černého Vlka.
Vycházím z trainsetu po 3. update.

To si zrovna nemyslím, ona ta zssk163122 totiž nefachá více lidem, ani mně. Nelze na ni přestoupt, naklonuju-li si eng z jiné 163, fachá to, takže Zbyňku, chyba tentokrát nebude u Blackwolfa. Nevím, jak v Den blbec, ale jinde nechodí, takže je možné, že máš jinou verzi ve svém PC a jinou jsi hodil na web.
Jde o to, že v den blbec je použita (mám dojem s tím transportem vojáků a lůžko, ne?) na traffic vlaku.

Jenže trafik žádnou kabinu nepotřebuje, takže Zbyňku, podívej se, prosím, ještě jednou na ten eng, chybu může udělat každý, ať to nemáme každý upravované jinak a je to sjednocené a hlavně FUNKČNÍ !!!

Já se omlouvám, ale 6dní jsem se nedostal k počítači kvůli tornádu v bytě v podobě topenářů. A před tím týden marod v poloze ležící. Ale tady názorně vidíte, jak funguje spravování trainsetu. Já byl 14 dní v neschopnosti a za tu dobu se nenašel nikdo, kdo by mi poslal opravu. Takže je to opět na mě. Vydržať. Zatím nevím, jestli je chyba přímo u mě nebo v update od ŽSR.

Tak jsem si našel chvilku a porovnal zlobivý eng s jiným s tímto výsledkem:
Najděte si řádek s:
dheasion
A doplňte na začátek "A" na
Adheasion

ŽSR má naštěstí v adresáři i původní engy z BP a tam je správně:
Adheasion
Takže v tomto případě jsem v tom opravdu nevinně.
Do update opravím. Ale nikdo nejsme neomylní, chybička se někdy vloudí.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak jsem si našel chvilku a porovnal zlobivý eng s jiným s tímto výsledkem:
Najděte si řádek s:
dheasion
A doplňte na začátek "A" na
Adheasion

Rovnaká chyba je aj v zssk_163054

Chtel jsem se zeptat zda se do dalsiho trainset update budou opravovat brzdy x6x ? Protoze se mi zda ze to neni realny u rychlikoveho vlaku ze to napousteni vzduchu je tak dlouhe.

Všechny novinky a připomínky zapracovávám, Jene díky, opraveno. Ohledně x6x, ŽSR to už opravil a po aktualizaci bude BSE plnit rychleji.

ok1dnh napsal:
Sakryš a kde má chybu?
Já ho nekontroloval, ale testoval jsem aktivitu a nemůžu přejít na 163122 - píše to písek Infinity, tak jsem si použil naklonovaný eng ze 163029 a tam to funguje bez problémů, ten jsem taky poslal Zbyňkovi.

Třikrát ach jo. Tomeš má pravdu. Poslal mi svůj eng, který opravdu funguje. Dal jsem porovnat, ale kromě opravených pravěkých hodnot žádný rozdíl. Poslal jsem to ŽSR, ať to vyřeší. Nemá smysl šířit muzeum.¨
Já jsem současně v časové tísni a není čas experimentovat.
Convoi bez chyb, takže jen zbývá maličkost. Aby se mašinka zobrazovala v nabídce vozidel v MSTS.
Možná tam bude nějaká mezera navíc nebo na míň. :lol:

Přijde mi update3 docela dost zbytečnej. Jelikož před tim vše fungovalo ok, tak teď sou docela problemy. Předevšim v aktivitách a kde mam asi sebrat BK-kltsuhr.eng? Nevim ale ten patlal tomu dal dost na prdel. Ja si vyladil 363 001 tak že se 20 vagony B chovala o něco málo hůř než 5 vagony. Když to viděl jeden muj známej fíra tak to okomentoval že se to konečně chvá realně. Dále, lidé kteří dělají aktivity by mohli napsat info které vlaky si musí člověk ještě stahnout navíc. Než dát na net aktivitu a po spuštěni pak čumět jak blb že tam nemam třeba 854 která neni v BP. Ale trainset je jen BP.

Před polednem mi poslal ŽSR opravu na zssk_163122 a spol.
Chyba je v tomto řádku, pro ty kteří potřebují jezdit a nechtějí čekat do update.:
MaxCurrent ( 1100A ))
Opravte na
MaxCurrent ( 1100A )
A už mašinka pojede.
Jménem výstupní kontroly se všem omlouvám.
Draco v update jsou od Boba vyladěny všechny vozy ČD podle reálu. Doplněna další vozidla a
x6x, tam je jediná vada na kráse a to příliš pomalé plnění při brzdění. Ve 4. update to bude opraveno.
Ale je tady otázka. Co jste všichni uživatelé dělali, když před updatem ŽSR vyladěné engy x6x vypustil pro otestování? Nikdo neměl připomínek.
Takže raději pište, co do 4. update ještě opravit, kde jsou nějaké extrémní nepřesnosti.
Bude tam balík X6X, oprava plnění brzdy u 350 (bylo naopak moc rychlé) od ŽSR, 181 rekonstrukce od Mirana, laděná 749, 751 od ŽSR, sergej se světly pro MSTS BIN (Bigfoot) a další drobnosti.

nebulus napsal:
Bude v 4 update aj oprava výšky kabíny pre x6x?
Jasně. Hned jsem to tam šoupnul (doufám do správné přihrádky :lol: )
Už mne to štve, jaký mám skluz. 14 dní jsem na MSTS téměř nesáhl a absťák je tady. :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
Před polednem mi poslal ŽSR opravu na zssk_163122 a spol.
Chyba je v tomto řádku, pro ty kteří potřebují jezdit a nechtějí čekat do update.:
MaxCurrent ( 1100A )) Opravte na MaxCurrent ( 1100A )
A už mašinka pojede.
Co jste všichni uživatelé dělali, když před updatem ŽSR vyladěné engy x6x vypustil pro otestování? Nikdo neměl připomínek.
Opravte na MaxCurrent ( 1100 ) bez toho A.
Coby všichni uživatelé dělali ? No prostě s tím nikdo nejezdil. Hold si někdo myslí, že pískne a všichni se vrhnou na testování ?
To by ale musely být napřed někde ke stažení jednoduché testovací aktivity v nenáročném prostředí/trati, kde by se dalo jednoduše měnit vozidla. To ale normální user nedělá.
TestRoutes, které znám, jsou všechny na XTracks a nekompatibilní s Gl-BP, takže testování je i práce s přehazováním tratí navíc - a na to musí mít člověk náladu.

bob57_cz napsal:
To by ale musely být napřed někde ke stažení jednoduché testovací aktivity v nenáročném prostředí/trati, kde by se dalo jednoduše měnit vozidla. To ale normální user nedělá.
TestRoutes, které znám, jsou všechny na XTracks a nekompatibilní s Gl-BP, takže testování je i práce s přehazováním tratí navíc - a na to musí mít člověk náladu.
A moje aktivita test Lysá je asi co? Jen si vyměňovat řady, pokud chceš něco jiného než jmenované.
Vystřídáš 751,163,781,814.
Žádné honění, žádné časové body, je tam šibování přecházení z jednoho stanoviště na druhé, atd.

Draco napsal:
Přijde mi update3 docela dost zbytečnej. Jelikož před tim vše fungovalo ok, tak teď sou docela problemy. Předevšim v aktivitách a kde mam asi sebrat BK-kltsuhr.eng? Nevim ale ten patlal tomu dal dost na prdel. Ja si vyladil 363 001 tak že se 20 vagony B chovala o něco málo hůř než 5 vagony. Když to viděl jeden muj známej fíra tak to okomentoval že se to konečně chvá realně. Dále, lidé kteří dělají aktivity by mohli napsat info které vlaky si musí člověk ještě stahnout navíc. Než dát na net aktivitu a po spuštěni pak čumět jak blb že tam nemam třeba 854 která neni v BP. Ale trainset je jen BP.
Spíš se zeptám, nebylo by lepší vydat celý trainset třeba za půl roku než takhle po částech?? Ostatní věci teďka dělají brikule... :roll: Nemyslím si, že to je šťastný způsob aktualizace :(

Zbyněk Šemora napsal:
bob57_cz napsal:
A moje aktivita test Lysá je asi co? Jen si vyměňovat řady, pokud chceš něco jiného než jmenované.
Vystřídáš 751,163,781,814.
Žádné honění, žádné časové body, je tam šibování přecházení z jednoho stanoviště na druhé, atd.
To je sice hezké, ale zrovna tahle rozsáhlá trať je právě pro svou velikost na rychlé časté starty pro testování naprosto nevhodná.
DJ LA DÉFENSE napsal:
Spíš se zeptám, nebylo by lepší vydat celý trainset třeba za půl roku než takhle po částech?? Ostatní věci teďka dělají brikule... Nemyslím si, že to je šťastný způsob aktualizace.
Bude ještě hůř po vydání další verze "bin".

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře