E669.3 vs. dohodnuty standard

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna JOHNZ
  • Datum začátku Datum začátku
JOHNZ napsal:
Ako mlé deti, ako malé deti ... dohodli sa na blbosti .......
Nesúhlasím. Ja som na žiadnej slezine nebol ani asi nebudem,lebo bývam dosť ďaleko. Ale to značenie je logické a prehladné. Doteraz som nemal žiaden problém. Problém mám vtedy keď tam tých spôsobou ladenia a značenia mám viac. Takže či by som mal JOHNZ tvoje značenie,alebo Zbuňkove fungovalo by to rovnako.Podmienka je celý trainset jednotný. A v tomto prípade dám prednosť Zbyňkovi,lebo večšina užívatelov to už má takto. Keby som to mal inak,tak môžem zabudnúť na to,že moje skiny budú jazdiť na BP a že moje aktivity bude niekto hrať,lebo by to museli preznačovať. A tý čo to nevedia by ma preklínali,že som im spôsobil pád MSTS. Takže už len pre toto je rozumnejšie pre mňa zostať pri štandarde.

Ked ti nebudu jazdit nikde tak pochopis co som myslel ... a chcem vidiet jedinu osobu, ktorej by pouzitie takeho modelu (pokial by to pravda nepreznacoval autor aktivity) sposobilo akykolvek problem?

nesmyslná debata

Koukám kolik se dnes vymlátilo prázdné slámy. Copak jste si nikdo neuvědomil, že Ppoollll a Johnz na Zbyňkův trainset z nějakého důvodu prostě nepřistoupí, Zbyněk po roce úprav svého mamutího trainsetu by byl blázen kdyby svůj trainset zase změnil a Tax a já si stejně budeme značit trainsety tak jak nám to vyhovuje během stavby. Tohle prostě nemá smysl. Zbyňkův trainset považuji za nejlepší možné řešení, a s výjimkami ho respektuji. Pokud bude někdo používat moje modely, tak stejně podle disclaimeru nesmí nic upravovat, ale nevím proč by pak moje modely neměly být kompatibilní s oběma dalšími jednotnými trainsety. Ale strašně mě mrzí celá tahle nesmyslná patálie. Tohle mě spolehlivě otrávilo na dlouhou dobu dopředu. Nakonec, stejně si každý bude dělat co chce, zdůvodní si to jak chce a argumenty najde taky kde chce. Takže je podle mě na čase téhle debaty zanechat a rozejít se po svém, Ppoollll ke svému trainsetu, Zbyněk ke svému a já si půjdu zajezdit s albatrosem abych se uklidnil.

Re: nesmyslná debata

Pikku napsal:
Takže je podle mě na čase téhle debaty zanechat a rozejít se po svém, Ppoollll ke svému trainsetu, Zbyněk ke svému a já si půjdu zajezdit s albatrosem abych se uklidnil.
No a já se jdu uklidnit při zdokonalování cabu na 451...... :lol: a dotáhnout do konce myšlenku s blokací přenosu návěstních znaků na nekódovaných tratích.....

standardy

Ano, jen práce člověka může uklidnit, a možná by taky pomohlo porvat se v hospodě

Naposled editoval moderátor:
Re: nesmyslná debata

Kebarko napsal:
Pikku napsal:
...a já si půjdu zajezdit s albatrosem abych se uklidnil.

??
... snáď ma za to nikto nezabije ... Možno s týmto:

18491261a3a6095091d178926d8b5abb.jpg

alebo s týmto:

f15c93bd86917d19fe331bd1c6cb33fd.jpg

ale dobrý nápad, idem aj ja ...

ajeje

A jejej, koukám že se nám to pomaloučku začíná posouvat někam úplně jinam, já měl pocit že se tu řeší několik jednotných trainsetů a ne moje (zatím částečně nehotové) parní lokomotivy ze škodovky. Nejvyšší čas to tu zavřít.

Re: ajeje

Pikku napsal:
A jejej, koukám že se nám to pomaloučku začíná posouvat někam úplně jinam, já měl pocit že se tu řeší několik jednotných trainsetů a ne moje (zatím částečně nehotové) parní lokomotivy ze škodovky. Nejvyšší čas to tu zavřít.
Mám tie screny zmazať ??? :twisted:

screens

Aaaaaaaaaaale to už je jedno, ať se lidi potěší alespoň obrázky, když se mi to nepovedlo dotáhnout do konce před Vánoci.... ale lidi nebojte, do dalších Vánoc to určitě stihnu nestálo by za to přesunout tenhle zbytek diskuse někam jinam ?

Re: standardy

Možná bude nakonec lepší věnovat se zdokonalování konverzních utilit pro hromadné přejmenování souborů složek vč. postupů a hromadných úprav položek typů .eng a .wag. Netvrdím že je to ideální řešení, ale na nejednotnost ve standardech asi jeden z léků

Re: screens

Pikku napsal:
Aaaaaaaaaaale to už je jedno, ať se lidi potěší alespoň obrázky, když se mi to nepovedlo dotáhnout do konce před Vánoci.... ale lidi nebojte, do dalších Vánoc to určitě stihnu nestálo by za to přesunout tenhle zbytek diskuse někam jinam ?
Nádherné kusi. Tá Bratislavská 104 je velmi dobre naskinovaná.Velmi pekné. :wink:

Tax napsal:
dem napsal:
Nádherné kusi. Tá Bratislavská 104 je velmi dobre naskinovaná.Velmi pekné. :wink:
Prečo si myslíš, že sú to skiny ????
Choroba povolania. S tolkého skinovania mi hádam trochu hrablo. Vôbec ma nenapadla jednoduchá myšlienka, že je to org.textúra. :eek:

Pikku napsal:

Doufám, že je za tebe nevydá někdo jinej, prej na nátlak modelářů!!!

Miran napsal:
Neboj, Mirane, odo mňa to nehrozí ... budem ich sušiť až do chvíle, kým si ich oficiálne nestiahnem ... ale na to je ešte času a času ... prinajmenšom kým sa nevyrieši kauza 451 + 140

Tax napsal:
Miran napsal:
Neboj, Mirane, odo mňa to nehrozí ... budem ich sušiť až do chvíle, kým si ich oficiálne nestiahnem ... ale na to je ešte času a času ... prinajmenšom kým sa nevyrieši kauza 451 + 140

Taxi, já jsem neměl na mysli tebe...... :lol:

Bobe57, to vše je jedna paní povídala a je to typická vlastnost českého člověka. Všichni víme, jak by mohl pracovat ten druhý. Ale sám není schopen takovou práci udělat. Zakládám vlákno týkající Trainsetu BP

Back
Nahoře