Fiktivní Cr_311

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tygy
  • Datum začátku Datum začátku

Tygy

Průvodčí
Ahoj Všichni, Mám tu nabídku ke stažení fiktivní tratii Cr 311. Pokud je zájem použijte linky níže uvedené. Je to trať, která má počáteční kořínek někdy v roce 2003, ale až teď se mi podařilo jí dotáhnout do jakž takž konečné verze.
Pár věcí tam ještě chybí a krajina potrřebuje ještě upravit, ale jezdit se dá.
Je to moje cca druhá pokusná a cvičná trať, takový lepší trénink na 090.
Pravdou je, že se to s 090 nedá srovnat ani náhodou

Doplněk

Zapomněl jsem nějak v rychlosti na to, že je potřeba pro jistotu stáhnout utilitku z http://www.pikku.msts.cz ÚZK verze3.16.
Je to doplnění rozšíření kolejové nabídky XTracks 3.16. Bez toho Vám trať fungovat nebude. Ještě jednou sorry, omluvenka. Mimochodem tuto utilitku používám pro stavbu tratě 090 a tato Cr_311 byla první, na které jsem to v roce 2003 vyzkoušel.
TYGY

Naposled editoval moderátor:
Doplněk 1

Ahoj všem, dnes jsem zjistil, že v utilitce ÚZK chybělo pár souborů modelů kolejí, takže jsem je aktuálně doplnil. Pokud máte staženou Trať a máte s ní nějaké problémy, napište mi na ICQ, můžeme to probrat osobně a i případně poradím s instalací ÚZK. Jinak link na ÚZK je zde http://www.msts.cybergames.cz/work/uzk_v3.16.rar nebo stahujte na http://www.pikku.msts.cz

Ahoj Tygy, mám tu trošku problém s Cr 311, vždycky mi asi tak po 4 minutách od startu spadne sim, ať jedu s čímkoli a odkudkoli, volnou jízdu nebo aktivitu. Nevím si s tím rady. Jiná trať to nedělá. Dík za pomoc motorová Myš

Ahoj "Motorová myši"

Ahoj, pokud máš problém s tratí, tak nevím, odkud začít. Nejlepší bude začít od složky GLOBAL ve kmenovém adresáři TRAIN SIMULATOR. Do Globalu bys měl mít naistalován XTracks verze 3.16 a hned po této instalaci bys měl znovu do tohoto Globalu nainstalovat utilitu UZK verze 3.16. Touto utilitkou se doplní a rozšíří výběr kolejiva a současně se přepíše ve složce Global soubor s názvem "Tsection.DAT" . Pokud máš tuhle utilitu nainstalovanou, jak jsem popsal a budou stále potíže, bude závada někde v databázi trati Cr_311.
Pak bych Ti musel poslat kompletní databázi Cr_311 bez souborů a textur. Nebude to veliký paklík, ale dej mi vědět, abych zbytečně nic neposílal.
TYGY

Už to jede

Ahoj Tygy, dík za upozornění na ten tsection.dat, v tom kvaltu, abych už honem jel 8), jsem ho omylem hodil do tratě místo do globalu. Taková pitomost se mi ještě nestala. Jinak trať je moc pěkná, na to že je Tvoje první, a nejvíc mě těší, že to je "dieselová" dvojkolejka, to se dneska už moc nevidí. Holt my motorový Myšové to nemáme jednoduchý. Napadla mě šílenost - chtěl byl postavit tratičku (cca 12 km), která ještě v reálu nestojí? Pokud by Tě to zaujalo, jukni sem http://zeleznicka.bloudil.cz. Veškerou dokumentaci samozřejmě poskytnu. Ještě jednou díky motorová Myš

kde?

kde se dá stáhnout trat ted , linky sou nefunkcni, diky @

Stažení trati Cr_311

Ahoj, vydrž několik málo dní. Web MSTS cybergames je od května nefunkční.Jinak si trať můžeš stáhnout přes DC++ nebo přes eMule. Dej vyhledat Cr_311( je to RAR soubor) a mělo by se ti to objevit ke stažení.
S pozdravem Tygy

Tak znovu k nabídce

Zdravím všechny. Po dlouhé odmlce chci dát tuto fiktivní Trať Cr_311 k downloadu. Tvořím pro tuto trať vlastní stránky. Je to asi nejlepší řešení. Chci ukázat dílko ze své dílny. je to asi třetí trať, na které jsem si zkoušel umění stavět a spoustu různých fintiček. Teréní úpravy nejsou konečné, ale není moc času, za to chutí jezdit a "hrát si" je spousta. Tygy

Adresa webu

Tak, je zde adresa webu, kde bude možné v nejbližší době stáhnout tuto fiktivní tratičku. Je to malý muchoblud, ale dá se na ní "vyblbnout" až do sytosti.
Tygy

http://cd311msts.ic.cz

Nejako tie odkazy mne nefunguju. Mozno iba docasne, uvidime. :wink:

vyskytl se malý problém. nedaří se mi nahrát soubor trati na web. Ale rozhodně to odstraním a tu 311 si budete moci stáhnout.

Pokud ti tam ten souber nejde nahrát, tak ho dej třeba na http://www.nahraj.cz a na stránky dej jenom odkaz. Na ic.cz je omezená velikost souboru pro upload jenom několik MB.

Už jsem to vyřešil. Je to na 7 slovy sedm kousků a linky jsou plně funkční. Od Part_1 až Part_7 je potřeba stáhnout Fše.
Tygy

LukyMichalovce napsal:
Myslel som si ze toto je normalne forum. Ale urazat niekoho ci vie citat...............Inac som tam napisal ze je to asi iba docasne ze to nefunguje takze neviem kto nevie citat!!!! Hamba (pan "moderator")

LukyMichalovce napsal:
LukyMichalovce napsal:
Myslel som si ze toto je normalne forum. Ale urazat niekoho ci vie citat...............Inac som tam napisal ze je to asi iba docasne ze to nefunguje takze neviem kto nevie citat!!!! Hamba (pan "moderator")
Ak nebudeš pre totálne kraviny písať totálne pitomé príspevky, tak nikto nebude na teba reagovať. Moderátor je tu na to, aby také pitomé príspevky mazal alebo ľudí píšucích také zbytočnosti usmerňoval. Takže za 2 zbytočné príspevky máš napomenutie od moderátora. Od tretieho to začnem bez pardonu mazať. Píš k veci a nebudem na teba reagovať.

Moderátor nemá právo nikoho urážet. Co platí pro uživatele, platí i pro moderátora. Stačí smazáno a důvod proč. Jakékoli další citové výlevy si moderátor musí odpustit. Především moderátor by měl být příkladem a chovat se slušně.
Pozn. moderátora: moderátor je takisto len človek a keď denne rieši desiatky takýchto blbostí, takisto môže trocha vyletieť. Ja tam nevidím žiadne neslušné a vulgárne slová. Otázka, či vie dotyčný čítať nemôže priemerne inteligentného človeka uraziť, najmä ak je si vedomý, že napísal hlúposť alebo vyjadruje sa k niečomu, čomu nerozumie

ajajaj

Koukám, že tu pěkně zhoustla atmosféra. Chyba byla hlavně to, že jsem si nepřečetl řádně, jak veliké mohou býti soubory nahrané na FTP. Druhá blbost byla, že jsem aktualizoval stránku downloadů dříve, než se nahrál(y) soubor(y) na FTP. Tak se boha jeho neperte a stahujte. Pak se perte a pomlouvejte sebe i trať !!!!!!!
Downloady na http://cd311msts.ic.cz jsou již plně funkční.
Tygy

Back
Nahoře