Aktivita Os 9341

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku

Kank

Provozní technik
Sem prosím pište veškeré postřehy z hraní této aktivity, ať ji lze případně ještě nějak vylepšit. Zvlástě by mě zajímalo, zda a kde aktivita padala.

Aktivitu jsem projel bez problémů. Teda původní verzi. Nejdřív jsem myslel, že s touto soupravou nemám šanci stíhat a chtěl jsem alespoň ubrat jeden vůz, ale nakonec jsem vše nechal jak je. Dojížděl jsem max. s 30ti sek. zpožděním a později od Č Brodu už načas. Stíhat se to teda dá, ale chce to nečumět po okolí a soustředit se plně na jízdu. Ani jednou mi to nespadlo. Pouze v Kolíně a na Masaryčce se to chvilku seklo při načítání trafficu. Jinak se mi mise moc líbila. Opravdu bohatý traffic a ještě spousta drobných událostí včetně hlášek od výpravčího. Vpodstatě nemám co bych dodal.

Sakra chlapi. Jak dáváte ty reverzní body??? Nechce se mi postavit vyhýbka k soupravě v Kolíně když přijedu z trianglu! Zastavím hned po hlášce, že mám zastavit, a zpět mě to pošle přímo! Dokonce i to hlášení od výpravčího je dřív, než má být (Jednou bylo hned po hlášce, že mám zastavit a couvat, a podruhé ještě před hláškou o couvání!!!)! Kvůli tomuto problému s reverzním bodem jsem si nezahrál ani Končila mi šichta od Jana Švece! :mad:

Naposled editoval moderátor:
Napiš čas v kolik si u té hlášky o cestě k soupravě na velimském zhlaví v Kolíně. Možná tuším problém - pokud bys tam byl příliš pozdě, tak je dost možné, že se tam již objeví servis blokující odjezd z Kolína a MSTS ti nepostaví.... řešení problému existuje - šoupnul bych blok traffic dál za stanici (to jsem měl už asi dříve...). Jelikož stejně dochází k velkým úpravám TRAINSETU PB, tak bych aktivitu stejně v nejbližsí době aktualizoval.

Kank napsal:
Napiš čas v kolik si u té hlášky o cestě k soupravě na velimském zhlaví v Kolíně. Možná tuším problém - pokud bys tam byl příliš pozdě, tak je dost možné, že se tam již objeví servis blokující odjezd z Kolína a MSTS ti nepostaví.... řešení problému existuje - šoupnul bych blok traffic dál za stanici (to jsem měl už asi dříve...). Jelikož stejně dochází k velkým úpravám TRAINSETU PB, tak bych aktivitu stejně v nejbližsí době aktualizoval.

Problém jest vyřešen. Bylo to přesně tak, jak jsi říkal. Na další pokus jsem na to dával pozor a pospíšil si. A teď čekám v Kolíně na odjezd směr Praha 8)

Byla to ale moje chyba - měl jsem to ošetřit. Každopádně vypustím úpravu....

Back
Nahoře