Repainty řad 810, 010, 012 a 015.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku
zubacka napsal:
O tak to je krásný skin.Jen se chci zeptat o jakou 810 se jedná?
Pokud ti jde o ty oranžové, mám nafoceny obě co jsou v Tanvaldě, tedy 810.652 i 810.597, ale od sebe se liší pouze řadovou tabulkou. A ta co je vidět na skinu je 810.652.

Vlastně nevím co si mám o těch nálepkách myslet. Včera to přijelo do Kořenova mám z toho takové smíšené názory :) Ale nevypadá to úplně špatně.
Ovšem skin je to parádní. Moc pěkná práce!

Miran napsal:
zubacka napsal:
O tak to je krásný skin.Jen se chci zeptat o jakou 810 se jedná?
Pokud ti jde o ty oranžové, mám nafoceny obě co jsou v Tanvaldě, tedy 810.652 i 810.597, ale od sebe se liší pouze řadovou tabulkou. A ta co je vidět na skinu je 810.652.
Já bych to odlišil ještě víc. Na jedné 810 jako mašinfíra Paroubek a na druhé Ráth. Kdo ví, možná také paří MSTS (kdysi jsem jedno DVD do Lidového domu v Praze posílal).:D a jezdit s vlastním motorovým vozem by se jim určitě líbilo.

Zbyněk Šemora napsal:
Na jedné 810 jako mašinfíra Paroubek a na druhé Ráth.
Jenomže to bychom potřebovali k pstavičce vytvořit specielní hlavy. Ta spoučasná má takový divný tvar na to, aby se dal poznat člověk, který je naskinován.

Ale hlavně je potřeba myslet na budoucí časy MSTS a soubory šikovně označit. Aby, až tyto dva stroje povezou na svých bocích modrého ptáka, se nám pak v trainsetu nepřepsaly.

Zbyněk Šemora napsal:
cssd_810
ods_810
:D
Ale to cssd by i celkem zapadlo mezi ostatní adresáře v trainsetu :D
Jelikož jsem do dneška neobdržel odpověď od Ondry ohledně veřejného downloadu, můžou nedočkavci skin obdržet e-mailem. Aby nedošlo k zahlcení mé schránky je třeba aby předmět žádosti o zaslání obsahoval pouze cssd_810 nic jiného.

Instalace: Rozbalit všechny soubory ze .rar souboru do adresáře MSTS\trains\

Archiv obsahuje 2 stroje 810.597-5 a 810.652-8. Každý má svého fíru (Paroubka a Ratha).:D:D:D:D
Komu by tito fírové vadili může si je samozřejmě nahradit neutrálním fírou nakopírováním souboru STROJVD.ACE z původního modelu, pouze je nutno tuto texturu přejmenovat na 810652fira.ace nebo na 810597fira.ace

Skin přesně neodpovídá předloze, není model s novými sedačkami. Proto také neobsahuje pohled cestujícího a ani jiné verze.

Označení cssd_810 bylo záměrně převzato z nápadu Z.Š., aby bylo možno model z trainsetu v případě potřeby jednoduše vymazat. Smazat také je nutno oba consisty cssd810..... .con z adresáře consists

Připomínky pište na mihor1@seznam.cz
Přeji pěkné poježdění.

Update: Jelikož jsem dostal žádost o zaslání také zde v SZ, tak ještě jednou opakuji, že o zaslání skinu je potřeba požádat na mé emailové adrese způsobem jak je napsáno výše, nikoliv přes SZ.

Já bych to nemazal, nechal bych to v trainsetu. Vždyť je to pěkná kuriozita do sbírky. Jinak ta složka je paráda. Já jsem kdysi ČSSD říkal Československé státní dráhy :D
Teď už jen vymyslet nějakou vtipnou aktivitu. Mě už něco napadá, jen tomu dát omáčku.

Tak nemusí být nic vtipného, stačí se podívat na běžný provoz. Tento týden zrovna 810.596 v tomto laku brázdí po kolejích naší 310. Předevčírem jezdila z Krnova do Jindřichova, včera byla na "Prajske", dnes zas jezdí Valšov - Rýmařov. Takže nějaká ta mise bude:cool:

Ale asi to mají lépe zorganizované.
Dnes u nás byla kampaň Léto s Topolem, kdy měl Topolánek přijet do Hustopečí na kole. Bylo to na koupališti. Šel jsem se tam na stanovený čas podívat, ale žádná organizace. V letním vedru plné bazény koupajících se, tak mi to přišlo velmi trapné se vnutit na podobné místo a mít zajištěnou účast. Znechuceně jsem odešel.
Já byl hlavně zvědav, jak přijede na kole. Ale nic takového jsem neviděl. Doma si pustím zprávy a čerstvá novinka byla, že dostal kamenem do oka. Když jsem viděl situaci, tak jsem nějaký problém tušil. Ale tohle asi bylo cílené, protože útočníci odjeli v autě s pražskou PZ.
Hlavně jsem očekával, že na rozkopaných silnicích v Hustopečích píchne kolo a bude muset využít mého servisu. :D Ale nic takového se nekonalo. Vlastně ani na kole nepřijel. ráno snídal v hotelu, odpoledne byl na degustaci vín.
A tolik jsem se těšil, že příjde se podívat mezi drobné živnostníky. Asi se otočím k ČSSD, když už mají tak blízko k ČSD. :D. A mají vlastní vlak. Sice politika sem nepatří, ale bohužel, politika je všude.

Nejlepší by bylo, kdyby Topol přijel do Hustopečí motorovým vozem ČSSD_810. Tomu se říká velká koalice.

Pavlík napsal:
Nejlepší by bylo, kdyby Topol přijel do Hustopečí motorovým vozem ČSSD_810. Tomu se říká velká koalice.
No asi by zase nebyl problém toto nasimulovat v simulátoru. Klidně to nazvu cssd_ods_810.........
Jenže problém je na světě: půl oranžová, půl modrá, jaká že barva nám vznikne? Ano vážení přátelé vznikne nám ta zatracená fialová barva jako má ta slavná kráva jménem Milka. A připadal bych si jako její bývalý milenec, tedy jako .... Hádejte co? Máte tři možnosti. Samozřejmě je správná odpověď za A. :D:D:D:D:D

Dobrý den kde se dá stáhnout tohle:
Řada 810:
002, 007, 071, 089, 094, 233, 409, 434, 444, 464, 664

Řada 010 (Btax, Baafx)
224, 233, 254, 256, 288, 533 a jeden 015 536

tady mi to píše eror 404 vozidla322.wz.cz,aktivity321.wz.cz
Předem moc děkuji za odpověď
Libor

liborvymola napsal:
Řada 810:

Řada 010 (Btax, Baafx)

Libor

To by me taky celkem zajimalo;)

842.021-8 napsal:
liborvymola napsal:
Řada 810:

Řada 010 (Btax, Baafx)

Libor

To by me taky celkem zajimalo;)

A co na to gůgl? Toho se neoptáte? (slovy 810 a MSTS např.) Co hledací funkce tohoto fóra?
Co katalogy MSTS?
http://katalog-msts.wz.cz/MSTS motor-vozy.htm
http://msts.railpage.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=43&Itemid=49
Hoši, trochu vlastní invence do toho ...

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře