PF 2006

No já žádnou fotku upravit nestihl, a tak Vám alespoň písemně popřeji
Veselé Vánoce a vše nejlepší do nového roku, hlavně ZDRAVÍ a mnoho zajímavých modelů, tratí a aktivit v příštím roce! To vše a ještě mnohem více Vám přeje HAWK!

Přeji všem příznivcům MSTS, ať už pouhým uživatelům či tvůrcům čehokoli, krásné prožití svátků vánočních, bujaré silvestrovské oslavy a úspěšný vstup do nového roku, nejlépe po boku našeho "věrného" MSTS!!! Přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, lásky, úspěchů a ať se vám splní i ta nejtajnější přání. :wink:

Ja sa tiež pripájam so želaním všetkého dobrého, a aby to tu aj v budúcom roku fungovalo, a aby sa nám darilo udržať to čo tu máme aspoň na rovnakej úrovni. Nech môžu byť takéto obrázky čoraz bežnejším zjavom:
http://j0hnz.tyk0kso.sk/pf2006.jpg

Naposled editoval moderátor:
PF

K dalším přáním připojuji i to své, mějte se všichni moc fajn, užijte si svátků a prožijte je se svými blízkými jak jen nejlépe dovedete. [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.pikku.msts.cz/obr/PF.JPG

Já se sice výrobou PeFek nezabývám, raději Vám dám odkaz na nějaké mé aktualizace do MSTS, ale chtěl bych zde všem popřát pěkných vánoc. Užijte si pohody a ať se celoroční shon alespoň na chvíli zastaví, přestaneme se na sebe mračit a budeme všem rozdávat už jen úsměv.
Moje dárečky pro Vás....byla to aktualizace 64, která má ještě hodně dolaďování a dostavování. Alespoň to doladění a drobné úpravy, ne dnes, ale asi až po svátcích (úterý) bych vydal aktualizaci 65.

Taktéž mi dovolte, abych se připojil k přání všeho nej...., příjemného prožití vánočních svátků a ještě spoustu strávených hodin před simulátorem v příštím roce.....

Martens

Taky přeju ty nej Vánoce a v Novém roce modelářům hodně vymodelovaných polygonů, skinařům hodně naskinovaných pixelů, stavitelům tratí hodně postavených kilometrů, všem ostatním tvůrcům hodně toho jejich, co tvoří, a celé MSTS komunitě PF'06.

Půjčil jsem si milión, měl jsem dárků kamión, neplatil jsem splátky, vzali si to zpátky, nezbyl ani dáreček vzali mi i domeček, neplatil jsem daně vzali mi i saně, nevím si už rady, sob mi chcípnul hlady, v lese mám teď pelíšek, seru na vás! Ježíšek!

Vesele vanoce a stastny novy rok

Preji vsem vesele vanoce a stastny novy rok. A vsem tvurcum pevne nervy.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://hummus.trainz.cz/beta/PF2006.jpg

Modely na obrazku jsou sice pro TRS 2004, ale pet z nich se tento rok objevilo i v MSTS.

S pozdravem Milan (Hummus)

Sice pozdě, ale přece....
Krasne vanoce, bohateho Dedu Klause a Santu Mraze. Je cas zabalit kapry, upect darky a zabit vanocku. Hlavne to v tom shonu nepoplette! :-)

Také přeji vše nejlepší do nového roku 2006, hodně zdravíčka a také trochu štěstíčka a hodně trpělivosti při vytváření tratí, objektů, vozidel apod. do MSTS.
S pozdravem milo

Já taky přeji všechno nejlepší a ať to s Msts dotáhnem co nejdál .

Back
Nahoře