Skin 471.003

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku

Oznámkujete jej (jako ve škole)???

• 1

Hlasů: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• Hlasovalo členů
    0
Jo, sice by to bylo jednodušší, jenže i já sám mám pomalé připojení a plně chápu všechny ty, kteří by víc než hodinu stahovali tuhle jednotku jen proto, že má všechny potřebné textury, které se dá snadno přejmenovat a nakopírovat ze složky s originálním modelem... :roll:

Můžete stahovat novou verzi... Na přání Hawka jsem vyměnil světla a zmenšil je. Měl pravdu, byly to hotové talíře, když tak na to koukám... :eek:

PS: Jo, a odkaz je nahoře.

Naposled editoval moderátor:
Vyhladom k tomu, ze toto vlakno je obsahom uplne mimo tohoto fora, presuvam ho do fora "Modely pro MsTS"

Vlado napsal:
Doporučuju si pročíst přiložené readme, není tam pro nic za nic.. :wink:

Readme v archivu originálního modelu taky není pro nic za nic... viz:

Poznamky:

- jednotku se 6ti navestnimi svetly (471001 - 471014) lze z tohoto modelu vytvorit velmi snadno, sbyvajici 2 svetla jsou schovana pod alfa kanalem

(omlouvám se za chybu ve slově "zbývající" a stydím se :eek: )

Možná jsem se špatně vyjádřil, proto to upřesním: základní model 471 fyzicky obsahuje všech 6 návěstních světel (resp. reflektorů), pouze u 471.015 je vnitřní pár skryt pod alfakanálem. Tzn. že u nižších inv. čísel lze tento pár odkrýt a model tak bude mít všech 6 pohromadě a není třeba tento problém řešit pomocí textury (nevypadá to imho bůhvíjak pěkně)

Takže by mě, Vlado, zajímalo, proč jsi tato světla neodkryl, a místo nich použil jen čmouhu na textuře. Byl bych rád, kdybys tuto věc pořešil, protože Tvé řešení mému oku zrovna moc nelahodí.

Naposled editoval moderátor:
Až tedy nabydu patřičných dovedností a "zkušeností", pokusím se o to. Současně tedy dočasně stahuji z oběhu celý model.

Back
Nahoře