Ako si vytvoriť nečinné HKV

Stav
nelze přidat další příspěvky.

PAja26

Pokladník
Nevím kam s tím skočit ale nevíte někdo nahodou jak si poradit s tím, když dělám z el. lokomotivy lok. "mimo službu" tak vše funguje bezvadně do te chvile než tu nečinnou spojím s jinou el. lok. tak ta mimo službu pořád zvedá pantograf?? zkoušel jsem si s tím hrát v ENG souborech ale nejdeto. SD a S soubory mi nejdou editovat někdy ani zobrazovat.

PAja26 napsal:
Nevím kam s tím skočit ale nevíte někdo nahodou jak si poradit s tím, když dělám z el. lokomotivy lok. "mimo službu" tak vše funguje bezvadně do te chvile než tu nečinnou spojím s jinou el. lok. tak ta mimo službu pořád zvedá pantograf?? zkoušel jsem si s tím hrát v ENG souborech ale nejdeto. SD a S soubory mi nejdou editovat někdy ani zobrazovat.

a jak jsi ji vytvořil? já je tvořím v route riteru pomocí příkazu make unpowered loco a není problém.

PAja26 napsal:

Mosíš převést *.s soubor do textového tvaru a v něm zlikvidovat animace. Buďto je smažeš nebo stačí přejmenování tak aby se nejmenovaly PANTOGRAPH.... a potom to celé zase zkonvertovat zpět. Ale pokud nevíš jak *.s soubor zkonvertovat a nevíš jak je soubor uspořádán, tak ti tohle v žádném případě nedoporučuji. Je to trochu vyšší dívčí... S sd souborem to nemá nic společného ani s engem. Nebo můžeš zkusit postupem výše, já RouteRitter nepoužívám.

Dle mých zkušeností to RR neřeší. Pouze ti upraví *.eng soubor na *.Wag tak , že "netáhne" . Ale co se týká sběračů je opravdu třeba zásah do modelu ( *.s ) . Proč myslíš , že se na některých vozech otvírají a zavírají dveře........

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře