Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kabulus napsal:Tak jsem to taky projel, abych zhodnotil Hawkovu práci a taky tyo moje "tlampačový povídání"a až na pár drobností musim říct, že je to super aktivita. Jak psal 742.001, tak by bylo lepší, aby na každý stanici byl jinej hlas, alespoň na těch bez automatu. Každopádně se těším na pokračování např. v aktivitě Praha - Pardubice. To by byla paráda
![]()
P.S. Kdokoliv bude chtít nějaký rozhlas nahrát, tak to rád nakecám.[/quoteJá psal že to je pouze na okraj.Nemůžeme chtít aby to bylo na první pokus stopro,ale je to další veliký kus udělat MSTS reálnější,zapojme i naše drahé polovičky do kecafonu a to by bylo teprve vončno přijet do stanice a slišet hlášení o příjezdu mého osobáčku,blahem jsem chrochtal.Ono do celé trati to bude možná oříšek,jelikož tch stanic je tam ažaž a ke každé přidělit hlášení extra je zápřah.ALe jínáč supeeeeeeeer
naprosto stejná věc se mi stalaPavlík napsal:No mně ta aktivita spadla v Mikulově. Napřed mě to pustilo na vjezdu do Mikulova na nesprávnou kolej (jel jsem ale včas). Tak jsem dal zpátečku a už jsem se pak dostal tam, kam mám (ale zpoždění 2 minuty).