Aktivita Os 2337 (by Hawk) !!!UPDATE> 72.1!!!

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hawk
  • Datum začátku Datum začátku

Hawk

Posunovač
Tak MSTS národe......právě jsem vypustil tuto novou aktivitu se staničním rozhlasem, tak mi prosím sem pište své poznatky, problémy (snad jich nebude mnoho) a dotazy!
Díky a příjemnou zábavu!

Práve som si to stiahol a udivila ma veľkosť súboru cca 5.5MB :eek: . ešte že už mám DSL. Dnes ju už nejdem hrať, ale som zvedavý čo to bude...Budem referovať

Naposled editoval moderátor:
Aktivita a její con soubory

Sice se to netýká přímo jenom této aktivity,ale chtěl bych skromně podotknout jedno.Spousta tvůrců aktivit používá oblíbené vozy řady Laaes pro přepravu automobilů.Ale v mnoha případech se setkávám při kontrole con souborů s tím,že tvůrce aktivity ani netuší,že se jedná o vůz složený ze dvou částí a podle toho pak řazení v con souborech vypadá.

Takže takto:

cd_Laaes_A1 cd_Laaes
cd_Laaes_A2 cd_Laaes
tvoří dvoudílný vagón ložený automobily

cd_Laaes_B1 cd_Laaes
cd_Laaes_B2 cd_Laaes
tvoří dvoudílný vagón prázdný se sklopenými plošinami

cd_Laaes_C1 cd_Laaes
cd_Laaes_C2 cd_Laaes
tvoří dvoudílný vagón prázdný

U této aktivity je přímo ukázka nesprávného použití a to v souboru bp_hw_01__naklad13,ale jak jsem již předeslal netýká se to jenom použití v této aktivitě.Nejlépe je vždy prohlédnout vůz prográmkem SView.Totéž se týká dvoudílného vozu řady Hirrs u kterého je v conbuilderu nutné druhou část otočit,aby byl vůz zařazen správně.

T.

Tak už jsem jí pročechral pššinku a můžu říci že 1.Tan rozhlas na to že je to první pokus vůbec v MSTS tak je perfektní,akorát že je v každé stanici stejný hlas ale to je pouze na okraj,jen tak dál,cesta tímto směrem je dobrá,jen to tak dosadit do celé trati.A trafic po této trati je taky dobrý.Ani jednou to nespadlo,takže mohu doporučit,jezděte a kochejte se,ale hlavu nevystrkovat nebo zmoknete

Aktivita super jen tak dál.Všem doporučuju.Jen pro málo znalé uživatele vyberte tu správnou cestu instalace,neklikejte jako o život.Hawk :colors:

Tak jsem to taky projel, abych zhodnotil Hawkovu práci a taky tyo moje "tlampačový povídání" :wink: a až na pár drobností musim říct, že je to super aktivita. Jak psal 742.001, tak by bylo lepší, aby na každý stanici byl jinej hlas, alespoň na těch bez automatu. Každopádně se těším na pokračování např. v aktivitě Praha - Pardubice. To by byla paráda :D

P.S. Kdokoliv bude chtít nějaký rozhlas nahrát, tak to rád nakecám.

kabulus napsal:
Tak jsem to taky projel, abych zhodnotil Hawkovu práci a taky tyo moje "tlampačový povídání" :wink: a až na pár drobností musim říct, že je to super aktivita. Jak psal 742.001, tak by bylo lepší, aby na každý stanici byl jinej hlas, alespoň na těch bez automatu. Každopádně se těším na pokračování např. v aktivitě Praha - Pardubice. To by byla paráda :D

P.S. Kdokoliv bude chtít nějaký rozhlas nahrát, tak to rád nakecám.[/quoteJá psal že to je pouze na okraj.Nemůžeme chtít aby to bylo na první pokus stopro,ale je to další veliký kus udělat MSTS reálnější,zapojme i naše drahé polovičky do kecafonu a to by bylo teprve vončo.Ono přijet do stanice a slišet hlášení o příjezdu mého osobáčku,blahem jsem chrochtal.Ono do celé trati to bude možná oříšek,jelikož tch stanic je tam ažaž a ke každé přidělit hlášení extra je zápřah.ALe jínáč supeeeeeeeer

Já psal že to je pouze na okraj.Nemůžeme chtít aby to bylo na první pokus stopro,ale je to další veliký kus udělat MSTS reálnější,zapojme i naše drahé polovičky do kecafonu a to by bylo teprve vončo.Ono přijet do stanice a slišet hlášení o příjezdu mého osobáčku,blahem jsem chrochtal.Ono do celé trati to bude možná oříšek,jelikož tch stanic je tam ažaž a ke každé přidělit hlášení extra je zápřah.ALe jínáč supeeeeeeeer

No mně ta aktivita spadla v Mikulově. Napřed mě to pustilo na vjezdu do Mikulova na nesprávnou kolej (jel jsem ale včas). Tak jsem dal zpátečku a už jsem se pak dostal tam, kam mám (ale zpoždění 2 minuty).

Pavlík napsal:
No mně ta aktivita spadla v Mikulově. Napřed mě to pustilo na vjezdu do Mikulova na nesprávnou kolej (jel jsem ale včas). Tak jsem dal zpátečku a už jsem se pak dostal tam, kam mám (ale zpoždění 2 minuty).
naprosto stejná věc se mi stala

Ale musím říct, že na druhý pokus šlo všechno jako po másle. Právě jsem ji dohrál a je super. Jen tak dál!

Aktivitu jsem dohrál bez jakéhokoliv problému ze strany autora.Gratuluji,ozvučení vytváří mnohem lepší pocit při hraní.

Díky všem.....no mě se vyskytli problémy tyto....Jednou mě to v Mikulově hodilo taky na špatnou kolej při příjezdu, ale i když jedeš správně od vjezdového návěstidla tak do mikulova přijedeš cca ve 47 kdy máš odjíždět, což je schválně!! No a jednou se mi nespustil příjezd. rozhlas v Bořím lese, ale jak koukám tak to jsou jen ojedinělé případy :wink:

Tak ještě jednou díky a můžete se těšit na další aktivitku z okolí Letohradu! :wink:

Mě osobně by potěšila aktivita ryze "koridorová" se staničním rozhlasem! Ať se ti daří!

Já tu aktivitu mám projetou už čtyřikrát a ještě se nevyskytl žádnej problém,ať jsem přijel dřív či později.Vždycky to klapalo tak jak by to alespoň podle manuálu klapat mělo.Tak směle do toho aby bylo se nač těšit a slintat.Vykročil jsi správnou nohou.Už se nemůžu dočkat dalších laskomin od tebe A kdyby něco.....

Práve som to prešiel a . Potešil rozhlas a pekný a "realistický" trafic, 3 súpravy v stanici sú tak akurát a na lokálke pôsobia vierohodne, čo sa nedá povedať keď sú 3 súpravy na stanici kde je 12 kolají. Inak prvý krát ma výpravca v Mikulove poslal na 1. kolaj. :x . Na druhý pokus zo SAVE to bolo OK. Pritom postup bol ten istý: zastaviť pred návestidlom, potom výstraha a .... Holt MSTS :mad: . Inak cestovný poriadok sa mi videl dosť "ostrý", musel som ísť naplno...

Tak pokud mohu říci t ak je všechno O.K.Když chcete skoušet drobky tak i mě je zvláštní předzvěstník na 30 km/h na teď přesně neví ale je to před tím barákem asi na 91km a pak jen pomalá jízda bez rozkazu od výpravčího a tolik lidí na peroně za deště,zvlášť ve Valtice město tam stojí vyrovnáni jak na buzerplace,ale je to jen drobet.Tato cesta je dobrá,ať v ní pokračují a není co dodat

Já mám tuto aktivitu také projetou bez chyb, tleskám tvůrcům, a to jsem ani nejel úplně načas, nikde nic nepadalo, nikde jsem neztvrdnul, traffic super. Lord.

Veľmi dobrá aktivita!!!!!!
Ale krátka, už sa teším na dáke rýchlikové aktivity z BA do PHA alebo opačne!!!!!!

Pokud bych mohl doporučit,tak jako velice zajímavou jak na zápletky,tak i na trať včetně trafic je aktivita ohledně Os Zábřeh-ČT-Pardubice,kterých je tu vedeno dosti a to nemluvím o R či IC a už se blíži doba Pendolin,to by byla lahůdka i ohledně hlášení v rozhlase

Back
Nahoře