Aktivita Os 2337 (by Hawk) !!!UPDATE> 72.1!!!

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hawk
  • Datum začátku Datum začátku
Na takejto lokálke je radosť jazdiť, pády MSTS tak nehrozia, lebo PC je podstatne menej zaťažovaný. Na trati som mal FPS vyše 40, o takýchto hodnotách na väčšine hlavnej trate môžem iba snívať.

Naposled editoval moderátor:
Nazdar pánové. Musím se přidat. Super aktivita !!!!!!!! Konečně jsme si s klukem připadali jako v reálu. Ten rozhlas je naprostá bomba a k tomu žádné padání, žádné cukání MSTS, pořád se nědo děje. Opravdu klobouk dolů. Jen více takových skvělých kousků !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oznámení: po kladných ohlasech k aktivitě Os 2337, které mě moc potěšili jsem se rozhodl pokračovat a další aktivita s rozhlasem a možná i jiným ozvučením se pojede na trati LUHAČOVICE! Před běžné datum vydání je zhruba leden 2006....

Omluva: toto byl samozřejmě překlep :wink: , který jsem si nezkontroloval.....opraveno-upraveno

VáclavS: Myslím ,že stačilo uživatele Hawka upozornit na hrubku ve svém příspěvku a dál to už zbytečně nekomentovat !! ..

Šťastné a veselé vánoce všem a PF do roku 2006 přeje

Z i S pozdravem ,ocelot24

Ok. Zkusím to.... ale nebuu vydávat novej instalátor....jenom opravnej soubor...

P.S.: do konce září by měla vyjít další aktivitka :wink:

Do kořenového adresáře MSTS kde ho máš nainstalovaný... tjn. složka "Train simulátor" tu vyber.

Tak se mi aktivita objevila v Train Store ale chybí mi vůz zssk_es mohl by mi ho prosímvás nškdo poslat? Děkuji

Tak se omlouvám, náhodou jsem i svojí old aktivitku zkoušel projet...a MSTSbin úplně rohodil servisi a navíc posun bořího lesa nyní neodpovídá umístění loose consistu, takže se dá aktivita označit za nefunkční...

Opravovat ji asi nebude čas...tak se těšte na novou pokud dořešim jistý problém v Libni...

Domovská stránka autora již nefunguje? ("Požadovaný dokument je nedostupný")

Samozřejmě už nefunguje, autor pracuje na pražském uzlu. Má jiné stránky, zapomněl si aktualizovat profil.

Back
Nahoře