Videozáznam z trate

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Milik
  • Datum začátku Datum začátku

Milik

Začátečník
Základom pre stavbu skutočnej trate (nie podla pamäte) je videozáznam.
ale ako na to :?: položiť kameru do lokomotívy alebo stačí aj záznam z posledného vagóna :?:

Milik napsal:
ale ako na to :?: položiť kameru do lokomotívy alebo stačí aj záznam z posledného vagóna :?:
V podstatě stačí obojí, ale je lepší si to projet v obou směrech......
záznam z mašiny je samozřejmě lepší, ale daleko jednodušší je postavit si kameru v posledním voze......ne každý má tu možnost se svézt na mašině a točit.......

Martens napsal:
Milik napsal:
V podstatě stačí obojí, ale je lepší si to projet v obou směrech......
záznam z mašiny je samozřejmě lepší, ale daleko jednodušší je postavit si kameru v posledním voze......ne každý má tu možnost se svézt na mašině a točit.......

... alebo je možnosť sa zviesť na mašine, no nieje čím točiť

Naposled editoval moderátor:
Robo ... ty si z Turčianskych ... máte tam kúpele ... to mi nehovor že tam nikde neni požičovňa podobných inštrumentov ... 8)

Myslim, že z posledního vagónu máš bez problému perfektní video! Navíc na konci vlaku bývá většinou 1.třída, takže tam máš pokoj od jistých zvědavců. Jediná věc kterou musíš udělat je projet si to v obou směrech :) ...pak je to velmi kvalitní materiál!

keby som mal kameru tak by som ju položil na putl do lokomotivy a vyzdvihol by som si ju az na konečnej ale kedže kamera neni moja tak zvolím asi video posledného vagóna :roll:

No abych pravdu rekl tak video z posledniho vagonu mas jenom na stavbu koleji ale ne terenu. Do stran toho mo videt neni.

KaMat napsal:
No abych pravdu rekl tak video z posledniho vagonu mas jenom na stavbu koleji ale ne terenu. Do stran toho mo videt neni.

No ono to z kabiny asi nebude pro stavbu krajiny lepší, ne?

JOHNZ: Ale bude ... v kabíne nie sú gumové návalky

Co se týká jízdy na stanovišti, - hodně závisí na přednostovi. Pokud se mu náležitě podá proč a ještě se mu ukážou obrázky či samotný simulátor. Tak by nemusel říct ne. Záleží na člověku.

Zdeněk Itterheim napsal:
Co se týká jízdy na stanovišti, - hodně závisí na přednostovi. Pokud se mu náležitě podá proč a ještě se mu ukážou obrázky či samotný simulátor. Tak by nemusel říct ne. Záleží na člověku.

Presne tak, všetko je to o ľudoch, vďaka Mirovi Šarkanovi mám v rukách video zo 130-ky - stačí ochota, dôvtip /statív ala ZCP/....Ale k tým pohľadom dodávam aj ja len toľko, že video z lokomotívy je vec k nezaplateniu, ale detaily a rozmiestnenie budov okolo trate je najlepšie prejť pešo s foťákom, hlavne vo väčších staniciach a v miestach kde je na jednej aglomerácii viac objektov,získa sa tým oveľa lepší prehľad.

JOHNZ napsal:
Robo ... ty si z Turčianskych ... máte tam kúpele ... to mi nehovor že tam nikde neni požičovňa podobných inštrumentov ... 8)

tak to by si sa čudoval ... 8)

Milik napsal:
tento týžden by som už mal mať videozaznam časti trate :wink:

Super, prajem veľa zdaru, ak by si niečo potreboval, kľudne napíš alebo dojdi, len bez skútra, lebo zamrzneš...

Dnes som dostal video zo stanovišťa 751 TO-PD, zajtra by som mal dostať polomery oblúkov a keď zoženiem aj polohové plány staníc tak sa pustím do stavby

Naposled editoval moderátor:
Ahojte, mam jednu prosbu aj ked viem ze asi vela ludi bude zas nadavat.

Som sice uplny novacik v stavani trati ale chcem sa spytat ci by nasiel niekdo ochotny kdo by mi mohol natocit videozaznam z kabiny z trate 173 Cervena skala - Margecany. Ja taku moznost zialbohu nemam a aj ked som chcel skusit natocit si tento usek z posledneho vagona, podla vasich reakcii to je lepsie z kabiny lokomotivy. Som ochotny za zaznam zaplatit. Ak by sa nasile niekto ochotny nech mi napise SZ a dufam ze sa nejako dohodneme. Diky.

Nekukaj na niektoré reakcie, ak si si to chcel natočiť z posledného vagóna, mal si to urobiť. Ak by si s tým nebol spokojný, potom sa treba poohliadnuť po videu zo stanovišťa.

P.S. To Ti nenadávam, len hovorím.

Zdravím, kamarád natáčí videa tratí. Má natočeny videa tratí 083, 084, 086, 089
a Rumburk - Jiříkov. Kdo má zájem, tak pište SZ.

Já osobně při natáčení tratí,jsem v poseldním voze,zatím si nikdo nikdy nestěžoval.jen je teda potřeba vychytat kdy tam není zaprasené okno.Ale jinak vlaková četa ani cestujicí mi nikdsy nic neřekly že bych to měl schovat či že tam nesmím točit.

Back
Nahoře