trolej - proč se zobrazuje i na neelektrifikovaných tratích?

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Martens

Strojvedoucí
Správce
Mam taku otazocku,ktora tu mozno bola preberana ale ja mam trat od p.Semoru len nejake 2 tyzdne takze neviem...
Na neelektrifikovanych tartiach(breclav -mikulov atd.) sa mi zobrazuje drot trakcneho vedenia,hoci tam nema byt(bez stlpov) a navyse je aj funkcny lebo mi tam elektricke rusne normalne zaberaju.
Prosim Vas preto o vysvetlenie, ci je to chyba simulatora alebo o co sa jedna?

Martens

Zaslal: po listopad 21, 2005 12:39 pm Předmět: Re: otazka na elektrifikaciu

--------------------------------------------------------------------------------

wlk napsal:
Mam taku otazocku,ktora tu mozno bola preberana ale ja mam trat od p.Semoru len nejake 2 tyzdne takze neviem...
Na neelektrifikovanych tartiach(breclav -mikulov atd.) sa mi zobrazuje drot trakcneho vedenia,hoci tam nema byt(bez stlpov) a navyse je aj funkcny lebo mi tam elektricke rusne normalne zaberaju.
Prosim Vas preto o vysvetlenie, ci je to chyba simulatora alebo o co sa jedna?

Je to tady už řešeno několikrát....důvodem je to, že v MSTS se dá určit jenom pro jeden projekt( trať), jestli je elektrifikovaná nebo nee....
Pokud tam jsou vedlejší tratě s nezávislou trakcí, tak i tam se objeví dráty a můžou tam elektriky...takže je to vlastnost MSTS.
Jediné řešení je buď si vypnout zobrazení trolejového vedení nebo jeho výšku zvednout vysoko nad terén

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře