Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
AlesB napsal:
no dělám to taky tak, akorát jsem se chtěl zeptat někoho,kdo tomu rozumí "od fochu stavby tratě", jestli není možnost to nějak opravit, jelikož jsem se s tím setkal poprvé
Toto je běžný snad u všech tratí, setkávám se s tím často. Takže buď dělají všichni něco špatně nebo je to nějaká skrytá vlastnost MSTS. Většinou stačí posunout path o kousek dál nebo dát do servisu nějakou počáteční rychlost.

to PetrSV:
sice by to bylo řešení,ale ne v tomto případě.Tady se nejedná totiž o traffic-vlak, ale o vlak hráče, aneb řízený mnou.Počátek trasy je Bratislava hl.st. a jede se směr Kúty. Ale nevadí, udělal jsem si k této vytvářené aktivitě ještě druhou zkušební, kde jsem si navolil začátek trasy až za inkriminovaným návěstidlem, vyrovnal jsem časy odjezdů a příjezdů a zkouším traffic tam a následně ho přepíšu do správné aktivity.

to Dave01: ten tunel z Bratislavy nenavazuje ani u mě, jsou v něm "praskliny" jak na únikový východ

Balt-Orient

Zdravím,
nevím, kam to napsat, tak s tím jdu sem, protože se to téhle tratě týká. Potřeboval bych od nějakých pamětníků přibližný řazení Balt-Orient expresu. Stačí mi klidně jen od jakých žel. správ tam byly vagony. Pak už bych si nějak poradil. Dík předem.

AlesB napsal:
to PetrSV:
sice by to bylo řešení,ale ne v tomto případě....
Jo jo, vím, a taky jsem to tak myslel. Měl jsem to líp napsat, sorry... :eek:

Naposled editoval moderátor:
Koho trápí tunelový portál v Bratislavě, je to jen textový překlep ve World, který vznikl rošádou kolejiva. Nějak mi to uniklo. Tak to vypadalo všude.
Otevřte si Breclav - Praha/World/w-005472+014752.w (preventivně zálohujte)
v poznámkovém bloku
Úpravy-Najít a zadejte, stačí .. (dvě tečky)
Smažte všechny řetězce
../../TRACK_B/shapes/
tak, aby tam zůstal jen název tunelové koleje
např. a1t100mstrtrndtun.s
Uložit a můžete jezdit tunelem jak má být.

Ale ostatní tunely jsou OK, osobně jsem je procházel pěšky, ale ta Bratislava, mi nějak unikla

Zbyněk Šemora napsal:
Ale ostatní tunely jsou OK, osobně jsem je procházel pěšky, ale ta Bratislava, mi nějak unikla

relaxační procházka jo ?

Roman napsal:
AlesB napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

relaxační procházka jo ?

To určitě Zbyněk jen venčil pejska....
To spíš tuneláři dorazili až do těcht končin a zanedlouho budeme projíždět pouze vytunelovanýma horama :lol:

Víte co nechápu? Jak někdo může postavit trať. Včera jsem do editoru civěl a nebyl schopen se chopit jakékoli práce.
Ale něco přece jen. Od Romana mám nové rychlostníky a od Trundy jsem konečně mohl aplikovat jeho textury kolejiva. Čekal jsem na rošádu, protože koridorové dynamické koleje by ve starém betonu více křičely. A jak se na to dívám, opět tratě vypadají mnohem lépe. Už to bylo stejně okoukané. Koridor, starý beton, dřevo, kolejnice, vše trochu jinak a opět blíže realitě.
Jinak pokračuji v texturování plus vegetace a budovy Velké Leváre - Malacky. A dál ku Bratislavě.

Zbyněk Šemora napsal:
Víte co nechápu? Jak někdo může postavit trať. Včera jsem do editoru civěl a nebyl schopen se chopit jakékoli práce.
Ale něco přece jen. Od Romana mám nové rychlostníky a od Trundy jsem konečně mohl aplikovat jeho textury kolejiva. Čekal jsem na rošádu, protože koridorové dynamické koleje by ve starém betonu více křičely. A jak se na to dívám, opět tratě vypadají mnohem lépe. Už to bylo stejně okoukané. Koridor, starý beton, dřevo, kolejnice, vše trochu jinak a opět blíže realitě.
Jinak pokračuji v texturování plus vegetace a budovy Velké Leváre - Malacky. A dál ku Bratislavě.

Sa to niekedy stáva asi každému ... :) Tuším sa tomu hovorí "tiky"

Měl bych dotaz: Budete se ještě v nejbližší době hýbat s kolejemi v Bratislavě a okolí? Zajímá mě to kvůli úkolům. Díky

Pane Šemoro mám prosbu.Umístěte prosím v příští aktualizaci silniční provoz do Lanšperka na přejezd popřípadě i do Hnátnice.když ten provoz vytvořím tak vždy další aktualizací to zmizí.Také by to chtělo umístit lampy v useku Uo-Letohrad.V noci je to divne bez lamp.Díky a mnoho chutě do práce.

Downloady

Pri príležitosti Bratislavskej sleziny si dovolujem napísať niekoľko štatistických údajov o downloadoch tohoto projektu. Za 2 roky prevádzky ftp bolo pripojených 589 972 ľudí, ktorý stiahli 536 547 súborov o celkovej velkosti 1 807 833 649 000 Bajtov. Celkovo archív v súčastnosti dosahuje veľkosť 2,65 GB. Celkovo bolo na server nahranych 4,6 GB aktualizacii

Re: Downloady

Marian Simo napsal:
Pri príležitosti Bratislavskej sleziny si dovolujem napísať niekoľko štatistických údajov o downloadoch tohoto projektu. Za 2 roky prevádzky ftp bolo pripojených 589 972 ľudí, ktorý stiahli 536 547 súborov o celkovej velkosti 1 807 833 649 000 Bajtov. Celkovo archív v súčastnosti dosahuje veľkosť 2,65 GB. Celkovo bolo na server nahranych 4,6 GB aktualizacii

Zaujímalo by ma koľko užívatelov prevádzkuje trať B-P. Teoteticky by to malo byť číslo blízke počtu stiahnutí jednotlivých aktualizácii ( napr. 65, alebo 66 nech je to aktuálne ).

Re: Downloady

nebulus napsal:
Marian Simo napsal:

Zaujímalo by ma koľko užívatelov prevádzkuje trať B-P. Teoteticky by to malo byť číslo blízke počtu stiahnutí jednotlivých aktualizácii ( napr. 65, alebo 66 nech je to aktuálne ).

Prosím vás, lidi, hlavně sem teď nepište nyní příspěvky typu já ho používám...já taky....tá též.....

Stačí, jestli si Zbyněk vede evidenci, tak uvést počty...mne by třeba zajímalo, kam nejdál posílal DVD s tratí.....

Petr K napsal:
Pane Šemoro mám prosbu.Umístěte prosím v příští aktualizaci silniční provoz do Lanšperka na přejezd popřípadě i do Hnátnice.když ten provoz vytvořím tak vždy další aktualizací to zmizí.Také by to chtělo umístit lampy v useku Uo-Letohrad.V noci je to divne bez lamp.Díky a mnoho chutě do práce.
To máte těžké. Po rekonstrukcích jihu tratě jsem si zadělal na tolik práce, že se z toho nemohu vymotat. Silniční provoz nemám obnoven ještě nikde na jih od Brna. Také stavím novou technologii (Kúty - Bratislava) Pod koleje dávám textury štěrku (po 60m kouscích). Velmi zdlouhavá práce. Ale výsledný efekt je k nezaplacení. Textury polí a lesů mohou být tímto zkrz koleje.
Ale auta do Lanšperku bych dát mohl.
Koncem týdne bude opět aktualizace.
Jednak opravy těch textových překlepů ve world, komplet nové textury všech druhů kolejiva od Trundy, nové rychlostníky od Romana včetně statických (zatím v úseku Kúty - Bratislava), nové návěsti pro EP od Michala. Již osazené německé se změnily přejmenováním souboru.
Další práce Kúty - Malacky.

Beatlesák napsal:
Zbyňku nezapomeň do toho provozu dát Cadilac od Bédy Trávníčka :D
Jestli tam je, to bude vědět Žižkovský J. Poslal mi balík nových aut a novou konfiguraci silničního provozu (64 druhů jezdících aut, měl jsem jen 18 ). Čekal jsem s tím na nějakou meziaktualizaci, protože je toho kolem 15MB

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře