Skiny rozlišitelné podle ročního období

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku

Vlado

Pokladník
Zdravíčko, snažil jsem se udělat nějaké zimní textury (konkrétně perony a některé budovy) a bohužel se mi v MSTS nezobrazí.. Jejich původní parametr v *.sd byl 257, dal jsem 256, textury jsou i ve WINTER i ve WINTERSNOW, ale stále se nic neděje. Může mi někdo poradit????

Martens: Toto vlákno jsem založil já....až se tady sejde srozumitelná odpověď, bude uzavřeno a zřejmě uděláno stínové téma i ve FAQ, protože se na toto ptalo už více lidí....takže jenom pro info.....

256 nepoužívat...... Pro zobrazení textur Snow je třeba nastavit parametr "ESD_Alternative_Texture ( 1 )"

Roman napsal:
256 nepoužívat...... Pro zobrazení textur Snow je třeba nastavit parametr "ESD_Alternative_Texture ( 1 )"
Romane, prosím Tě, dopiš tu i ostatní hodnoty, ať to můžu uzamknout....
Díky

Tak co vím..... 257 : Night, Snow , 1 :Snow , 252 ( užívá se u vegetace ) : všechny alternativy mimo Night. Modely umístěné ve složce "global" mají nadefinováno "ESD_Alternative_Texture (2)" asi to má souvislost právě s tím umístěním v "global" vlastnosti jsou stejné jako u 1. U modelu ve standartním adresáři tratě 2 nefunguje. No a samozdřejmě 0: bez alternativní textury. Jsou to jen ty parametry které znám ,mám je odzkoušené a pro běžné použití jsou dostačující. Když by někdo věděl další možnosti případně měl ještě co dodat k výše uvedeným údajům, tak bych byl rád když by se s námi podělil..... Samotného by mne zajímalo jaký význam má nastavení tohoto parametru u vozidel. Když jsem změnil v "350005.sd" ( má i zimní variantu ) na jaké koli jiné číslo , tak to ani neházelo žádnou hlášku o chybějících texturách :?: :!: Nebylo by špadné, když by nám v zimě jezdily i mašinky zaváté.......

Back
Nahoře