CD 163006 - Dem (recenze)

Martens

Strojvedoucí
Správce
Ahojek,
tak jsem si ze zvedavosti konecne stahnul nedavno avizovany skin od Dema na CD 163.006 a nestacim se divit......

Pocitejte s tim, ze budete mit hoodne prace s instalaci :

1)Znaceni neodpovida tomu, co pouziva Zbynek ve svem trainsetu

2)Model je buhvi proc umisten v adresari C:\Documents and Settings\milan.milan-PC\Desktop\CD163006-0 .....

3)Vubec nechapu smysl textur v adresari Novy priecinok ( v češtine Nová složka) v adresari skinu

4) Kdyby jste to ale nainstalovali, tak to vôbec nehledejte pod číslem CD 163006-0, protože polozka Name z nepochopitelných duvodu obsahuje toto N a m e ( " Z S S K 1 6 3 1 1 5 - 9 " ) a popis popisuje radu ZSSK 163 ( byt to ma stejne parametry)

Poprve v zivote vidim releasnuty skin v takovemto stavu...... :?: :?: :?:

Jal jsem se tedy stahovat i dalsi skiny a i ony maji minimalne nektere chyby stejne (chybi nazev zel spravy v eng souboru, vse je v adresari Documents and Settings\.....)

A neni to davno, co se Dem zapojoval aktivne do diskuse o trainsetu a znaceni......asi bych doporucoval udelat revizi uvolnenych skinu a jejich pojmenovani.....a hlavne jejich kontrolu pred tim, nez to pustim ven

A urcite bych zvolil jina nastaveni pri archivaci tak, aby instalace byla opravdu jednoducha......

Dem a neber to, prosim, jako utok na Tvoji osobu.....ja jsem jenom blby uzivatel, ktery tady neco cetl o standardech a chtel si nainstalovat Tvoje skiny

Dem napsal:
Inak môj názor na tému v ktorej sa nachádzame, preto že k tomuto som sa ešte nevyjadril tak už len preto že si niekto,konkretne Zbyněk dal tú námahu s preznačovaním čo určite bola niekolko dňová robota, tak už len preto že si vážim tú námahu budem odteraz aj moje skini značiť podla dohody.

buhehehehe....

Naposled editoval moderátor:
Bez komentára ...
... u druhých smietku na stole kritizuje, ale pred svojím prahom kopu hnoja nevidí ... Nádherný obraz. Takto nejak vyzerá človek, ktorý sa vyjadruje k tomu, k čomu nemá najmenšiu príčinu. Pritom vlastné veci nemá v poriadku - pamätaj na jedno príslovie: hovoriť striebro, ale mlčať zlato.

Tax napsal:
Bez komentára ...
... u druhých smietku na stole kritizuje, ale pred svojím prahom kopu hnoja nevidí ... Nádherný obraz. Takto nejak vyzerá človek, ktorý sa vyjadruje k tomu, k čomu nemá najmenšiu príčinu. Pritom vlastné veci nemá v poriadku - pamätaj na jedno príslovie: hovoriť striebro, ale mlčať zlato.
No kritizujme dílo, a ne človeka (nebudme jako oni - moje oblibene heslo z dob konce totality) .... jde nam prece o MSTS.....jenom takhle toto zustane v te diskusi kam to patri a nepostehuje se do HydeParku....

Martens napsal:
No kritizujme dílo, a ne človeka (nebudme jako oni - moje oblibene heslo z dob konce totality) .... jde nam prece o MSTS.....jenom takhle toto zustane v te diskusi kam to patri a nepostehuje se do HydeParku....
OK, Martens, Tax to berie na vedomie, ale prepáč, k tomuto sa vzhľadom na nejaké vyjadrenia v nedávnej minulosti MUSEL ozvať ...

163 006 opravená. Spravil som s toho sfx súbor takže pri inštalácii by sa už nemal vyskytnúť problém.
Na ostatných sa pracuje.

163 006-Dem, ale musím spraviť na webe release, pri upratovaní to akosi zapadlo prachom a zabudlo sa na to.

Já bych totiž tyto stroje rád použil do nějakých aktivit viď, takže se mi jedná o vyjednání práv a o následný relase + update.

Dobře eng se může vzít z TBP a nebo z Jonášovi 163 247 třebas. jestli chceš tak já ti ho přeznačím přepíšu a pošlu. Zejtra te´dka dávaj Bazén. pro zajímavost se to natáčelo v libereckým aquaparku.

Ještě poznámka: Co ten zbytek mašin? opravdu si to nikdo nepamatuje? mám takový neurčitý nutkání je dát na web s poznámkou autor neznámý - tudíž bereme jako jeho odka komunitě MSTS a proto je škoda aby to leželo u někoho doma a tak se to udělá takto no.

Mám také zdanie, že niektoré kusy z tých 163 robil aj ATB, no neni som si istý.

163006 som osobne zmazal s webu. A nebol by som ju uz zverejnoval keby ma Duuso neprehovoril. Ja som si ju zmazal aj zo zalohy.

Takže ATB se neozval. Ještě mu napíšu na icq. Dussovi pošlu aktuální eng na 163 a´t to může zveřejnit. Jinak už opravdu nikdo neví kdo dělal ty víše zmiňované stroje?

Neni som si na 100 percent istý ale skús ešte osloviť Honzu Prchala a Jardu Brabca, niečo sa mi vidí že aj oni "v tom majú prsty", ale na isto to neviem.Mimochodom neviem či som slepý ale na sínuse nevidím cab 163, neviete prečo?

Honza Prchal v tom prsty na 100% nemá. Všecko co udělal a za něco to stálo(jeho řeč) mám na webu já. Tak jsme se domluvili. Možná Jarda Brabec no

V zaměstnání jsem bez internetu, proto reaguji až těď. Osobně jsem kdysi dávno spravil 036, 087, 260, tedy pokud máš něco v plánu tak napiš a domluvíme se přes SZ nebo ICQ.

Nuže, pracujem na aktualizácii webu, takže ktorý eng použiť na 163 006?

duuso napsal:
Nuže, pracujem na aktualizácii webu, takže ktorý eng použiť na 163 006?
Přece z posledního update trainsetu. Tam je vždy nejnovější od ZSR. Z posledního doporučuji proto, že v minulých byly překlepy v monitorech a překlep jiný (Na Skůrův model byl použit eng na model od Starého. Na to pozor, jsou tam jinak rozměry i světla)

Back
Nahoře